Türk İstihbaratı'nın görevleri büyüktür ve oldukçada zordur. Gerek bilgi toplamak olsun gerek yurtiçi gerek yurtdışı operasyonları olsun. Ülkemizin varlığını birliğini ve idaresini korumakla yükümlü olup herşeyi, her türlü tehlikeleri bu ülke için, millet için göze alırlar. Kendini bilmezler ise sadece Milli İstihbarat Teşkilatını kötüler her zaman ama bu kişilerede, teröre ve terörü destekleyenlere şunu demek istiyorum MİT ve bu millet buna asla izin vermeyecektir...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ülkemiz çok zor bir süreçte istihbarat diyorsun da istihbarattan hainler tamamen temizlendi mi bilemiyoruz. Fetö ile çıkarılamayan iç savaşı hainler pkk ile çıkarmaya çalışıyorlar anladığım kadarıyla.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Huzur içinde uyusunlar.. Ateş düştüğü yeri yakıyor.
yine de kaynağın açık vermesi bir yerden istihbarat bilgisi gerekir, 2 tane terörist el yapımı bomba yapıyor, çalıntı araçla çarpıyor buna ne önlem alınır cevabını bekliyorum?
xray cihazı olması havaalanlarında bomba patlamasına engel olmuyor. Peki bu bombaları nasıl alıyorlar bu aşamalar? Garip.. Bu kişiler teröre bulaşmış kişiler zaten.
senin o dediklerinle zaten onlarca kişi yakalanıyor, onlarca terörist tespit edilen dairelerde cephaneler, ev yapımı patlayıcılar ele geçirildi. Ama bir saldırgan açık vermezse onu yakalaman için gayipten haber alman gerekir, onu da amerika almanya falan yapıyor
Biz geri kalmış bir müslüman devleti olarak olanlara ağzımız açık kalıyoruz. Diğer müslüman ülkelerinde olduğu gibi. Terörü teröristi içimizde beslediğimiz sürece bu olanlar çok normal zaten.
Ben ona inanmıyorum işte. Deneme tahtası değiliz sürekli değişen sistemler, eğitim seviyesi, kitap okuma oranı, Pisa'daki üstün başarımız!! Terörü besliyoruz isteyerek araştırmıyoruz, sorgulamıyoruz.
Birilerini suçlamak ya da birbirimize düşmek zaten teröristlerin amacı da bu. Sonuçta dünya'nın her yerinde böyle terörist faaliyetler yaşanıyor. Uyanık olup, Allaha dua edip birbirimize sıkıca kenetlenmeliyiz. :/
Bu işin fıtratında ölmek var değil mi? Hiç sorgulamayalım ve sessizce ölümü bekleyelim. Tek isteğimiz huzurlu yaşamak. Kahpece arkadan vurulmak sinsice haince.. Tabi ki biriz ama ihanete bayrağa, vatana hainlik eden benim kardeşim değil.
En İyi Cevaplar