Arkadaşlar 3 kardeşiz biri ünide biri bebek bende 18 yşnda yım evde üniye hazırlanıyorum kazansam bile gitme imkanım var mı oda muamma babam asgari ücret e çalışı (1400) civarı ve biz beş kişiyiz ve ünide kine dünyanın masrafı kardeşimin bez parası 40 lira civarı kira faturalar vs maf olduk artık babamdan para istemeye utanıyorum ki vericekler bir parası bile yok evimize su basıo her yağmurda resmen lağam suyu eve doluyor bokun içinde iki parça eşyaı var oda gidio millet verio eskilerini yoruldum artık dayanamıyorum kardeşimi su bastığında o korkarak ağalyışını gördüğümde çok dokunuyor bana gurur çok kırılıyor bir arkadaşa ortamına gitiğimizde cebimdeki 3-4 liranın üstünü arkadaşlarımın zorla tamamlanmasından utanıyorum ve yine gurum kırılıyor eve dönerken ağlıyorum artık maf oldum genç kızım ama artık hayal bile kurmuyorum tek kurduğum hayal kılı yine kardeşimin eve su dolduğunda korkudan ağlaması yapamıyorum artık bana şükret felan demeyin sağlığım yönünde sonsuz şükürler olsun ama bunada şükür diyerek AKP kafasına giremem bu ülkede zenginsen tirilyonluksun fakirsende fakirliğin dibini yaşıyosun böyle iktidarın... Yoruldum arkadaşlar zenginlerin eskisi kullanmaktan yoruldum artık kaldıramıyorum.. Kardeşime üzülüyorum benim gibi bir hayatı olmasını istemiyorum onu hiç bir şeyden mahrum bırakmak istemiyorum. Amacım sadece içimi dökmekti..
Güncellemeler
+1 yıl
Çalış diyen arkadaşlar çok fazla yürümekten ayağımda bir sıkıntı var hastanede tedavi var haftada 4 gün çalışma imkanı yok 1 yıl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer