dinle. ama bağırmadan dinle. sana Türk olmaktan vazgeç gel seni Amerikalı yapalım deseler ne dersin? öldürecegiz deseler? viz gelir tris gider değil mi. o zmaan onlara kim hangi akılla kendinizden vazgecin diyebilir. bayrağına paçavra nasıl denir? bizimkine deseler coluk çocuk ölüme yürürüz. yapmayın. Bırakın devletini kursunlar. bizim topraklarimizdan uzak durup vatanlarini kursunlar. siz bilmiyorsunuz ama her devlet yeni kurulduğu yerdeki halkın üstüne kurulur. Anadolu bir zamanlar tamamen Ermeni yurduydu.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu Barzani değil BOP haritası. Barzani sadece bop un bir memurudur, abd ve israil için çalışır ve zaten bop israil&abd projesidir. Asıl soru şu: bop eşbaşkanları kimlerdir?
O harita, henüz kurulmamış ve BOP projesinin finali ile hayata geçirilmeye çalışılan Büyük İsrail Devleti haritasıdır. Kürtlerin maşa olarak kullanıldığı ve asıl zulmü görecekleri bir topluluğun haritasıdır. Kürtlerin bir çoğu buna tamah etmez ve projeyi savunan ve destekleyen bir çok kişi paralı askerdir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allahın lanetlediğ bir ırk hiç bir zaman muhafak olamayacaklar kurani kerimde gecen yer yuzunde bozgunculuk cikartan bir kavimden gelirler. Allah onlara firsat vermez
İsrailin güneydoğu yu almak istemelerini anlıyorum tevratta geçiyor o yerler ve bu toprakları kendilerine ait diye dusunuyorlar da Kürtlerin Kürdistan merakını ve bu düşüncesini bir turlu anlayamıyorum ama şunu biliyorum ki bu ülkeden bir avuç toprağı bile vermeyeceğiz bir taraflarını yirtsinlar bakalım 😏
1 vs 1 gelin hele TSK bok yoluna düşmüş halde fakat çomarlaşmamış halk yeter. ABD desteği olmasa yaşayacağınızı sanmıyorum zaten kurulan kürt devletini İsrail işgal edeceği için istiyor. Bu arada Irak eskiden karasal açıdan çok güçlü bir ülkeydi fakat ABD ile savaşa girince ABD ellerindeki jetlerin, tankların çalışmasını durdurdu bütün yazılım onların elindeydi yani bir savaş durumunda ABD de bizi pert edebilir.
Irak'da fiili olarak bir Kürt devleti var, bağımsızlığını ilan etmek üzereler. Suriye'de de durum farklı değil.
Küçük bir azınlığının dışında Kürtler'in Türkiye'den ayrılmak gibi bir niyeti yoktu. Ama Erdoğan'ın tutarsız iç ve dış siyaseti Kürtler'i buna neredeyse zorluyor. Bir şekilde Kürtler'le Türkler'in uzlaşması gerekiyor. Diyarbakır'da tek bir sivilin katline karşı, İzmirlisi, Konyalısı tepki göstermeli.
ırakta kuruldu Suriyede özerklik ilan edildi iranda Kürdistan üniversitesi açıldı Türkiyede özerklik hakkımızı verecek! kendini Türk zanneden sözüm ona arabın çakması bizansın artıkları 72-5 milletin kırmaları gidecek Mezopotamya KÜRTLERİNDİR
lan göt deligi kürt ırkına dagir ne var, sonra bizi sevmiler bizi dışlıler banane lan işidci irandan, siz mezepotamyada eşşek s. k. rk. n biz DÜNYAYI feth ediyorduk ayrıca elimde olsan kafanı s. k. r dölüme yazık olmasın diye anana yutururdum, eşşekle aşk yaşayan ırkın kılı amlısı
buda soru mu lan? barinsinlar yasasinlar diye bu topraklara kabul edildiler birde bu topraklarimi istiyorlar. o vatan hepimizin ya da BIZIM. secim onlarin.
Devletler onlara her istedigi hakki vermiyorsa ayri devlet isteme haklari elbet var o yuzden pkk abd rusya ve avrupa devletlerinin hicbirine gore teror orgutu degildir
Biz Anadolu'ya kan kokan kılıçlarla geldik. Kürtmüş bilmemneymiş zamanında Kürdistanı tanıyın diyenlere Atatürk çok güzel cevabını verdi gerekirse yine verilir.
En İyi Cevaplar