Ciddi ciddi savasmanin esigine geldiler dün kore nukleer deneme yapti
Abd sabır taştı dedi
Abd sabır taştı dedi
Kuzey Kore
Amerika
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kuzey korenin eli güçlü he teke tekte abd alır ama malesef bürokraside, japonya amerika güney kore ikilisi var ve karşılarında çin rusya kuzey kore, piyon olan kuzey kore yok edebileceği kıtalar güney kore Japonyanın yarısı. Boş bir ülke değil yani
tek olarak ABD güçlüdür ama Kuzey Koreyi yalnız bırakmayacak olanlar var
karşılaştırdığınız ülkelere bakın arkadaşım amerika bir çok ülkeyi sömüren ülkeyken kore ne ki
Bu soruyu soranin salak olduğunu düşünüyorum😂😂 Amerika tabiki.
Cevap
15Cevap
kore çok yanlış ata oynuyor olası bir yanlış adımın bedelini çok ağır öder hele ABD'de cumhuriyetçi bir başkan varken
henüz amerikaya ölümcül darbe vuracak ölçüde tasiyici bir kitalar arasi fuze gelistiremedi. minyatür başlık taşıyabilir şimdilik.
Kore nin abd ye zarar vermesi bile mümkün değil güney kuzey falan da demiyorum bak
Amerikanin arkasinda duracak, sahip cikmasi gereken bir halk varken kuzey korede bir boh yok
Böyle bir kıyaslama baştan aşağı saçma g. kore atom bombasını atamadan amerika onların kendi sahasında imha ettirebilecek teknolojiye sahip.
Kızdırmasınlar beni ABD'yi de Kore'yi de kitabın arkasındaki haritadan silerim. 😊😂
çekik gözlülerden nefret ederim korelilerden midem bulanıyor
Kuzey kore güçlü olmasını istiyorum ama maalesef abd güçlü
Kuzey Kore siler abd yi 😅
kuzey kore kendini ne sanıyor anlamıyorum
Nukleer gucu varya ona guveniyor
Donald başkan acımaz. d
keske kore abd yi yok etse
Ülke harf sayısına göre
Kore büyüktür abd😊😂
Kim yong gerçekten belasını arıyor
Kim Jong-Un siler 😋
kore alır her türlü
Kore
Şaka heralde bu soru
sen bugun korenin dediklerinin duysaydin yeneriz diyorlar
Yeneriz mi diyolar? Ne bu halı saha maçı falan mı?
Haritadan sileriz dediler yeneriz demek iste
Haritadan silmek? Sen eline bir dunya atlası al ve once Koreye sonra da Amerikaya bir bak.. sonra da sordugun soruya tekrar bak ve boyle bir soru sordugun icin utanip gizlen :)
ABD tabiki
amerika ezer geçer
ABD.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar