galeri2.uludagsozluk.com/.../...i-kohen_517953.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BrIAhvGCAAAj7ZI.jpg
Tekrar söylüyorum, ironidir. Allah aşkına yine ciddiye almayın şunları yahu...😁😁😁😁😁

Bu sahtekarlar biliyorlar ki insanimiz okumaz arastirmaz bir denyo gidiyor bir fotografin altina yanina yaziyor bu adam ataturk degil falan halbuki bu okuz ataturkun diger fotograflarina bakmaz bir cephedeyken sakalli halini gercek ataturk bu diye yutturmaya calisan aptallardir (ha bu arada ben ilk gordugumde guldum).
Benide biri ummetci zannetmisti😂😂
😂herkes kutuplasmis
İnsanlarımız artık diken üstünde sol ve sağ o kadar ayrıştırıldıki insanlar birbirlerine düşman gözüyle bakıyorlar. Sizin paylaşımınıza anlık bu kadar parlamaları doğal bir şey yani. Ayrıca emin olun Atatürk'e saygı duyup seven ona laf soyletmeyen sağcılar tanıyorum. Yani insanları böyle ayrıştırmayın.
"Akplilerin diliyle konuşmak gerekirse" sozunuzden. Ne AKP'li ne CHP'li ne de MHP'liyim. Ama dediğim gibi AKP'li çok Atatürkçü gördüm en tanıdığım da dedem emin ol sizden benden daha Atatürkçüydü lakin sağ görüşlüydü ve AKP'ye sövüp AKP'ye oy verirdi.
Dipnot: Yalnız paylaştıklarınızda gerçekten de yanlış anlaşılacak bir şey yokmuş. Eh ne yapalım artık sabırlı olmak sağ duyulu olmak size kalsın 😊
1. Gamzecim, AKP'nin Atatürk ile paralel gittiği tek bie politika dahi yoktur. Tam tersine AKP, Sağ görünen Muhafazakâr bir partidir. Oysa İslamcılık'ı destekler. Sence neden "Biz İslamcıyız." yerine "Biz Muhafazakarız." diyorlar? Çünkü din ve devlet işlerini birleştiren "dinci" bir ideolojidir İslamcılık. Adı üzerine, dinci yani İslamcı. Atatürk'ün dincilerle ilgili sözlerine bir göz atmanı istiyorum. Laikliğe aykırı bir ideoloji olduğu için İslamcılık, Mustafa Kemâl hükümetince yasaklanmıştır.
2. Tayyip Erdoğan,"alkol" ile ilgili bir grup toplantısında "İki ayyaşın yaptığı yasa sizin için muteber oluyor da, dinin emri neden geçerli olmuyor?" diyerek CHP'ye yüklendi. Bu "iki ayyaş"ın Atatürk ve Inönü'ye söylendiğini biliyorsundur. Atatürk'e hakaret eden bir parti, ne kadar Atatürkçü olur?
3. AKP'nin getirdiği İsmail Kahraman (TBMM Başkanı) "Yeni anayasada Laiklik olmamalı." diyor. Bunun suç olduğunu biliyor musun? AKP'den ise tık yok.
4. AKP;FETÖ, PKK, DEAŞ, ÖSO gibi birçok terör örgütü ile işbirliği yaptı. Atatürk'ün bunlardan birini yapacağını düşünür müsün? Sence Atatürk, devlete cemaat sızdırılıp Laiklik ilkesine ksrşı çıkana ne yapardı? Yorumu sana bırakıyorum.
5. Atatürk'ün her yerden kaldırılması, eğitimin dincileşmesi ve bilimden uzaklaşması, Atatürk heykellerine saldırılması, AKP'li vekillerin Atatürk hakkındaki skandal açıklamaları, Ensar Vakfı, tecavüz yasası, Kemâlizm ile hesaplaşma arzusu ve bunun gibi binlerce konudan örnek verebilirim sana. Peki sen bana AKP'nin Atatürk ile uyuşan tek bir icraatını söyler misin? Bir tane sadece?
Öncelikle isminizi bilmediğim için resmi bir şekilde konuşmaya devam edeyim. Nasıl dinci dindar değilse AKP'ci de tamamen AKP'li olmayabilir evet ak parti politikası dediğiniz gibi ilerliyor ama bu demek değil ki AKP'li bir Atatürkçü olmasın. Ayrıca ben akplilerden bahsederken siz AKP den bahsediyorsunuz anlaşamadığımız mevzu bu. Ha bir de konu ne ara laikliğe geldi onu da anlamış değilim.
Bana bu muameleyi yapacağınizi bildiğim için önceden ne AKP'li ne de CHP'li olmadığımı belirttim. Bana burada AKP'nin bir icraatini söyle deme gibi bir luksunuz yok çünkü savunduğum bir parti değil
Atatürk'ün kurmuş oldugu CHP'ye oy vermeyen Atatürkçü oluyorsa AKP'li olup Atatürkçü olan da olur bizzat karşılaşmasam bu kadar uzun bir münakaşaya girmem yahu.
Ne alakası var yahu ben bana nasıl CHP'ye oy ver dersin mi dedim. Ben zaten böyle bir şey dediğinizi iddia etmedim. Çarpıtmayayın.
Laf sokacam diye çok fazla internette takıldıklarından dolayı internet onları a•ptallaştirmis dostum:)) yanı bunun bir başka açıklaması yok
Cevap
12Cevap
Biraz önce o sorunu gördüm
Gerçeği söylemek gerekir ise her şakadan bir gir gerçeklik payı vardır
Ayrıca dediğin gibi bazı Kemalistlerin o fotoğraflara sazan gibi atlaması ayrı bir komik taraf
Emeğine yazık olmuş
Yakında mustafa Kemal in Afet İnan a yazdığı medeni bilgiler kitabı var
D&R ala bilirsin
İnternet üzerinden bula bilirsin, daha kolay satın alırsın
İşte o zaman oku gerçek Mustafa Kemal in fikir ve ideolojisini
Haklısın emeğine yazık olmuş
Kemalist devrim 1,2 yi oku tavsiye ederim
Aslında işin en çok can acıtan konusu senin için biz gibi insanların kitap önermesi olur
Kemalistler maalesef arastirmiyor , duyduğuna inanıyor senin paylaşımını 10 kere yap inanmaya başlarlar :s
Okumayı seversin değil mi oku diyorum
Kemalist devrim kitaplarını oku adamlar arşivlerden belgelerle yakın tarihi ortaya koyuyor lafla değil
Heil Hitler
https://youtu.be/LwtyDk7cr-Y
Sen solcu olarak doğru şeyi yaptığından dolayı gurur duymalısın. Herkes senin gibileri anlayabilecek kapasitede olmayabilir.
ateistin birisi kaka-i şerif peygamerimizin kakasi diye bir gorsel atip milleti trolledi 5 yildir turkiyede en cok begenilen foto oldu 😀😀
kullandigin resimdede ironi var keske onu paylasmasaydin playstation joistligi var orda yaşa derken alaya aliniyor
ciddi soyluyorum evett gormedinmi sen bende joistik ne alaka demistim bakinca :D
eksi atsan noluyoki haha 😂
cihat öğrenmediği için böyle çocuklarımız cihat ile yetişseydi anlarlardı
cık cık cık laiklik dinsizliktir bdhdkrndnf
okumadım bile sacma bir sey oldugunu sezdim 😂😂😂
Bizim maviye olan aşkımız Selanikte açılan bir çift gözden beri.
Tabi ki dostum.
yobaz buldummu susamıyorum ne yapayım. heleki papağan gibi aynı şeyleri söyleyenlere karşı. terapi misali 😄
Atatürk olmasaydı hepimizin adı yorgo olurdu
Sen neden hep tartışıyorsun
Ne gereği var ama, sen yav seviyorsun öteki RTE
Sen CeHaPe seviyorsun, öteki AKP
Neden zıt olup sorun çıkıyor
Tartışma olunca diyorlar mı " sen haklısın bundan sonra ben de yav seviyorum " veya sen diyor musun " ben de AKP liyim "
Kimse demez
Ama Tayyip güzel söylüyor " CeHaPe'nin başındaki zat "
Onu derken " zat " kelimesini vurguluyor
Küfür etse daha iyi
M ve K harfleri yazdım " yav " olarak değişmiş
O zaman sen de faşist
Neden herkes M Kemal sevmek zorunda
Neden herkes Kemalist olmak zorunda
Hayır değil
Özgür ve demokratik ise ister sever ister sevmez
Sen zorladıkça nefret artar
İşte bu baskı yüzünden ülkenin yarısı nefret ediyor
Hayır, sevmen veya Kemâlist olman konusuda zorlamıyorum, zorlayamam da zaten. Fakat kimsenin unutamayacağı şey şudur ki, Mustafa Kemâl Atatürk bu ülkeyi kurtaran, kuran ve nice devrimler getirerek tarih boyunca almadığımız hak ve hürriyetleri bize veren adamdır. Ben burada oldukça, kimse Atatürk hakkında ileri geri konuşamaz. Sevmezsin, orası ayrı. Fakat hakaret ve iftira olmaz.
kendine türkiye cumhuriyeti vatandaşı diyen hatta Türk diyen her bireyin Mustafa Kemal i sevmemesindeki nedeni anlamak ta güçlük çekildiğinden olabilir. Türk tarihine damga vurmuş bir liderin kendisini bu sıfatla tanıtan kişiler tarafından sevilmemesi bana farklı çağrışımlar yapar. içimizdeki şeytan içindeki şeytan!
Dedin " ben seviyorum K. A "
Dedin " ben Kemalistim "
Nasıl seviyorsun lafla, çünkü anlamışsın o adamı
Irkçı ve faşisti konuşturmam dedin
Hani nerde milliyetçilik ilkesi
Dinciyi konuşturmam dedin
Hani nerde özgürlük, insanda din iman olacak tabi
Neden tahammül yok
Hem dinci olacak tabi, bana öbür tarafta Kemal sormayacaklar
Ben Kemalistim diyenler insanın örtüyle okumasını çalışmasını yasak etmedi mi
Faşist dediğin RTE özgür bıraktı
Hani Kemalizm din ve vicdan hürriyeti
Bölücü dersin ama kemalist olduğunu söyleyen parti HDP ile kardeş gibi
Sesin hiç çıkmaz
Terörist cenazesine gidip ağlayan vekilleri var
Akşam dedin " Avrupaya gelirse RTE nin korumaları tutuklanacak, kimse adan yerine koymuyor "
Onların derdi RTE değil
Adam TR nin Başkanı
Sevmesen de böyle
Adam TC yi temsil ediyor
Ona ve bakanlara yapılan hareket TC deki makamlarına yapılmış sayılır
Sen sevmediğin için öyle olunca oh diyorsun
Hani devletçilik ilkesi
Dincilerden nefret edersin
Nerde halkçılık
Bence tartışmaya gerek yok
Sana bişey söyleyim
CHP sözde kemalist parti
Neden oy alamaz her kesimden
Çünkü geçmişi kötü
Hep böyle kin nefret düşmanlık dolu
Onun için ülkenin yarısı M. Kemal sevmiyor
Oy verenler de M. Kemal sevgisi için veriyor
Bu yüzden alacağı oy en fazla yüzde 30
O da en fazla diyorum
İşte hepiniz topunuz bu kadar
Sevmiyor işte insanlar
Zorla değil ya
Tartışmak gereksiz bence
Bölücü sevmem dedin
Dinci diye böldün, faşist diye böldün, AKP li diye böldün
Böldün de böldün
En büyük zararı ülkeye bu zihniyet verdi
Bak geçmişe darbe oldu ülke geriye gitti
Darbe yapanlar kim
Ben Kemalistim Atatürkçüyüm onun yolundayım diyenler
Bak şimdi mesele nerde biliyor musun
Sen başka kaynaktan okudun öğrendin
Ben başka kaynaktan
Hangisi doğru bilinmez
Ama TR nin siyasi geçmişi ortada
Diyorsun hak özgürlük verdi
Nerde verdi
İnsanlar başında örtü, tülbent, eşarp veya türban var diye okullara alınmadı
Devlet dairesinde işe alınmadı
Zorla çıkaran oldu
Bunlar mı özgürlük
Yapanlar kim kemalistler
İşte bunu anlattım sana
Sabıkanız çok
Dün dedin M. Kemal olmasa saçını başını açıp sokağa çıkamazsın, sosyal medyaya böyle foto atamazsın
Saçın başın zorla kapatılması zorla açılmasından iyidir bence
yazık. parti sempatizanları senin olduğun gibi düşünce ve fikirlerden uzak hareketlerle yola çıkarak ulkeyi bu konuma getirdikleri gibi zihinleri güzel kirlettiler. Atatürk culuk bir fikir ve düşünce akımıdır. ulkemizde bunu idrak edemeyen beyinleri kullanaraktan her yapılan iyi kötü icraatler üzerinden Atatürk ön plana çıkarılarak itibarsizlastirma politikası güdülmüş ve bunda şu an da gördüğümüz gibi bir sonuca varılmıştır.
çünkü 1923 fikri o kadar sağlam temellere dayanmaktadır ki bu temelleri yok etmek olanaksız ancak fikirleri zehirlemek olabilitesi en yüksek tutum olacaktı. bugün bahsettiğin en basitinden başörtüsü olayı bile 1960 lardan sonra gündeme oturmuştur. ancak zeki toplumumuzu yönlendirmek o kadar zor olmasa gerekki bu durumu milli mücadele zamanına mal etmek serefsizligini üstüne vazife görenler ne yazıkki tarihi iyi yönlendirmiş nispeten istediklerini elde edemeyecek olamalarina rağmen etme noktasına gelmişlerdir. değerlerimize özelliklede fikirlerimize sahip çıkmak gerektiği yönünde adım atmak yerine onları yok etme çabasına girme acizligi içinde olanlar unutmasınlar ki particilik oyunları hersene oynanır ve siz oyuncak olurken fikirler kıyamete kadar dinç kalacak bu topraklarda yeşermeye devam edecektir. okuyalım tarihimizi gerçekten okuyalım ve kendimiz öğrenelim. cehape hedape mehape akape olmayalım
1. Dincilerden nefret etmem Halkçılığı, Faşizm ve ırkçılıktan nefret etmem Milliyetçiliği, önlemez, boş konuşuyorsun. Siyasi ideolojilerden dahi habersizsin. Faşizm, ırkçılık, dincilik zararlı müesseselerdir. Dincilikle dindarlık, ırkçılıkla Milliyetçilik farkını dahi bilmiyorsun. Bilgin yoksa fikrin de olmasın.
2. Erdoğan'a Faşist dediğimi hatırlamıyorum, fakat Erdoğan hiçbir özgürlük vermedi, memleketi batırdı aksine. Adaletten güvenliğezekonomiden eğitime, tarımdan hayvancılığa kadar memleket batmış durumda. Nerenden anlıyorsun?
3. HDP Kemalist mi? Yuh! Bekle bakayım, bu maddeyi sana en son açıklayacağım, bölmezsen sevinirimm
4."Adam yerine koymuyorlar." demedim,"Ciddiye almıyorlar." dedim. Ayrıca referandumda hileyle kazanılan bir başkanlık sıfatı benim için bir şey ifade etmiyor. Erdoğan'dan nefret eden bir yüzde elli var, Avrupa'ya laf yetiştiriyor, sonra bu tür olaylar olunca "Avrupa da şöyle, böyle." diyor. Yok öyle dünya. Ayrıca Devletçilik ilkesi bu değildir...
Yorumu şikayet etmedim
Şikayet edecek olsam tartışma yapmam
Dini sevmesen bile hoşgörü olmalı
Kıyafete saygı olmalı
TR yaşıyorsa dini için nefret edersen halkçılık olmaz
Ülkeyi yönetene avrupada kötü muamele var
Sen onlardan yana çıkarsan devletçilik olmaz
En iyisi herkes istediğini sevsin
Bak sana cevap veriyorum ama diğeri benim düşüncem için bana hakaret ediyor
... Bilgin yoksa fikrin de olmasın, bilmiyorsun zira.
5. CHP'nin hataları elbette oldu, fakat şu anda Cumhuriyet'in her açıdan en kötü dönemini yaşıyoruz. Üçüncü kere söylüyorum, bilgin yoksa fikrin de olmasın. CHP Kemâlisttir. Kemâlizm'in ne olduğunu biliyor musun? Hayır.
6.
Biz kimsenin düşmanı değiliz, yalnızca insanlığın düşmanı olanlara karşı düşmanız.
-Mustafa Kemâl Atatürk
Dinciye, ırkçıya ve Faşiste geçit yok, zorlama şansını. Biz kimin ne halt olduğunu çok iyi biliyoruz.
7. Halk Atatürk'ü sevmiyor fakat onun kurduğu memlekette yaşıyor. İronik olan da bu zaten. Atatürk olmasaydı senin hiçbir hakkın olacak mıydı? Onu boşver, sokağa bile tek başına çıkamayacaktın. Atatürk'e düdmanlık yapamadığın için CHP ve Kemâlistlere yapıyorsun, senin gibilere çok şahit oldum, ilk değilsin yani.
8. Bak beş tane yorum atmışsın ve dönüp dolaşıp aynı şyleri tekrar ediyorsun. Benim adım Binali. Ben "Adım Necdet." diyince Necdet olmuyorum. Her "Kemâlistim." diyen de Kemâlist olmuyor.
M. Kemal zamanında yaşamadık
Sen de ben de farklı kaynaklardan okuyup öğrendik
Onun için düşünceler farklı
Normaldir böyle olması
Ama ben nefret etmem sen kemalist olduğun için
Sen nefret ettiğini söyledin dini inançlar için
farklı kaynaklardan değil de dogru kaynaklardan okumani tavsiye ederim ozaman. en basitinden halkçılık ve milliyetçiliği ilkokul 3. sınıf kitaplarından öğrenebilirsin mesela. Atatürk milliyetçiliğinden bahsediyoruz tabi faşizan ve ırkçı milliyetciliklerden uzak. neyse arkadaş layıkıyla anlatıyor zaten sükut edip dinlemek yakışır. dinlerkende öğrenmek.
... Deniz Gezmiş de Kemâlisttir, onları asanlar da Kemâlist geçinmektedir. Anladın mı demek istediğimi?
9. Ülkeye en büyük zararı Atatürk düşmanları vermiştir. AKP'nin tek bir icraatını söylesene? Bir tane sadece? Ben sana sayayım;yolsuzluklar, PKK ile işbirlikleri, FETÖ'yü devlete sızdırma, IŞİD'e silah yardımı, ordunun PKK sözde tanıklığında boşaltılması, ülkenin %65'inin adalet sistemine güvenmemesi, terör ve güvenlik açıkları, batan ekonomi ve çöken eğitim, azalan dış prestij ve borsa değerleri, skandsl açıklamalar ve tecavüz ile ilgili skandal kanunlar, devletin kurucu liderine hakaret... Daha sayayım mı? Bir tane iyi icraat söyle, bir tane sadece ya?
Sen de aynı şeyi söyledin
Ben HDP kemalist demedim
CHP ben kemalistim diyor ama HDP ile çok yakın
Adalet yürüyüşü yaptı
Terör örgütü partisi ile beraber
Keşke kovsaydı yanından
Sen kan döktün ne adaleti deseydi
Bilgi yok deme
Söylüyorum herkes farklı kaynaktan okudu öğrendi
Yazıyor savaşta mermi geldi
Tam kalbin üzerindeki saate vurdu
Onun için ölmedi
Buna inanılır mı
Ufacık saat nasıl korusun insanı
Neyse
Son bişey daha söyleyim
Herkes okuğu öğrendiği kadarını biliyor
Ona göre yol çiziyor
Sen kendince haklısın
Ven kendimce haklıyım
Kavgaya gerek yok
Sana da kızgınlık yok nefretim yok
10.
-Atatürk olmasa dinini dahi öğrenemeyecektin ve Hristiyan olmak zorunda bırakılacaktın.
-Atatürk olmasa kendi dilini dahi konuşamayacaktın
-Atatürk olmasa Yunan ne derse onu yapacaktın.
-Atatürk olmasa eşinle beraber 3 kadınla daha yaşayacaktın.
-Atatürk olmasa kendi başına sokağa çıkamayacaktın.
-Atatürk olmasa erkeklerle eşit sayılmayacaktın.
-Atatürk olmasa kara çarşafa bürünecektin.
-Atatürk olmasa okutulmayacaktın.
-Atatürk olmasa seçmen olamayacaktın.
-Atatürk olmasa mirastan hiçbir hakkın olmayacaktı
... Yazayım mı daha? Kendine Kemâlist diyenlerin Kemâlizm'i kirletmesi benim suçum değil, ben "Adım Necdet." diyince Necdet olmuyorum. Son olarak da şöyle ki;
o kadar olay var saattesin beni ilgilendiren cumhuriyet devrimleri mesela cağ atlatması saat mevzusunu okumadım bile gereksiz öyle derler doğruysa iyi olmuş değilse zaten değil:). hala partilerdesin bak biz fikirlerdeyiz. chp hdp yle yaptı terörist. akp fetoyle yaptı e oda terörist. belki chp de kaldırılmıştır :) Atatürk öldüğü gün chp onun partisi değildi artık. bunu şu an makamda oturmadığı içinde bilebilirsin herhalde. ama yok işine gelmez kötülemen lazım. çünkü o kurdu başındaki de kemalistim deyince kemalist oluyor zaten. hatta bende obama yım arada takilirim böyle! dur dur yoksa inandinmi? şaka yaptım😄
Bak fetö dedin ya
Fetöcü askerler çıktı tutuklandı
Adam Orgeneral rütbesinde
En az 40 sene önce askeri okula ve orduya girmiş
40 sene önce AKP mi vardı
Kemal Kılıçdaroğlu kemalistim diyor, onun kurduğu partinin başında
fetöye karşıyım diyor
Fetöcüler tutuklanıyor ama Adana mitinginde isimlerini okuyup alkışlatıyor
Nasıl karşısın
Adalet için yürüyor yanında HDP vekilleri
Adalet için yürüyor bomba atan Fetöcü uçak pilotun babası yanında
Kadın çıkıyor televizyona
Ben müftü karısıyım oğlum Fetöcü diye hapiste diyor
Kadın CHP li belediye çalışanı
Başı da açık
Kemalist partinin Başkanı KK neden HDP ile kanka
Sen öyle yazılı fotoğraf atıyorsun ama durum ortada
Ülkenin yarısı M. Kemali sevmiyor
Onun partisine de yüzde 30 ları geçirmiyor
Olay budur
Ömür boyu 2. Parti
Son sözüm diyip gideyim
Herkes istediğini sevsin
İstediğini desteklesin
Sen soru sordun ben cevap verdim
Karşılıklı fikir söyledik
Öteki insan neden dahil oldu
Hiç cevap vermedim, ne yazdı okumadım bile
Hâlâ yazıyor
1. Sen kaldırtmamışsın kusura bakma.
2. Öğrendiklerimizi değil, ispat edebildiklerimizi konuşacağız. Görünen o ki sen dediklerimi anlamıyorsun, olsun;anlayana kadar anlatacağım.
3. Dinciler, bir dini sömürüp kendi emellerine kullananlardır. Dinci ile dindar arasındaki farkı öğrenmen lazım.
4. Adalet Yürüyüşü'nü CHP başlattı. HDP 19. günde katılma kararı aldı. Ne deseydi,"Bu yol yanlızca bizim, yürüyemezsin."mi deseydi? Siyaset oyun değildir. KK, defalarca "teröre karşı yürüdüklerini" belirtti. Ayrıca binlerce polis görev yaptı, madem teröristlerle yüründü, polis neden tutuklamadı? Demek ki terörist bahane adaletsizlik şahane.
5. Okuduğumuz yerler farklı, doğru. Fakat sen ispatsız konuşuyorsun. Ben ise her dediğimi ispat edebilirm. Benim de sana bir düşmanlığım yok estağfirullah.
6. FETÖ'yü de açıklayacağım bekle bakalım.
Tamam açıkla okurum ama cevap söylemem artık
Yoksa akşama kadar gider
AKP-PKK-HDP;
https://youtu.be/Nt5YpfFRqh8
HDP'nin kaleleri,2010 referandumunda %90-95 oranıyla "Yetmez ama Evet" bastıysa, AKP ve Erdoğan PKK ile Oslo'da gizli antlaşmalar yapıp Habur'da davul zurna ile PKK'lıları karşıladıysa, Öcalan'a "sayın";şehitlere "kelle" ve şehit babasına "karaktersiz" diyen bir Erdoğan var ise, Öcalan'ı övmeyi ve PKK bayrakları açmayı suç olmaktan çıkaran parti AKP ise, Öcalan "Tayyip Bey'in başkanlığını destekleriz." ve "AKP-BDP olarak Yavuz Selim-İdrisi Bitlisi ittifakını güncelleyeceğiz." diyorsa, PKK tanık;asker sanık yapılıp ordunun boşaltılması AKP döneminde gerçekleştiyse, bir ülkenin başbakanı "PKK'yı düşman olsrak görmüyoruz, demokrasinin gereği budur." diyebiliyorsa, AKP/Mardin milletvekili"PKK terörist midir? Bence değildir.", AKP/Diyarbakır milletvekili "Benim 20 bin PKK'lı evladım öldürüldü." diyebiliyorsa, yine bir AKP milletvekili "PKK Kürdistan'da rejimi kurmak için silah kullanabilir, bence sakıncası yok." diyorsa, bana CHP-HDP'den bahsetme.
Tamam sen kendine göre haklısın
Ben kendime göre haklıyım
Herkes istediğini sevip seçsin
Böyle uzun cevap söyleyince Kızmadın bana inşallah
AKP-FETÖ;
https://youtu.be/UjffvpYKdOw
https://youtu.be/62YLEuSG0WI
Evet, FETÖ yeni değil, fakat ilk defa bir iktidar döneminde 15 kat büyüdü. Ben demiyorum, sizin medyanız diyor. CHP milletvekili arşivleri açtı, evet geçmişte de girenler mevcut; fakat Genelkurmay arşivleri, Emniyet arşivleri ve Devlet arşivlerinde kimin ne zaman sızdırıldığı açıktır. AKP döneminde FETÖ,15 kat büyütülmüştür.
Var mı sorun?
Seninle düşüncen için sorun yok
Sorun halledilir seçim olduğunda, birine EVET dersin olur biter
Hesap günü seçimdir
Bitti artık değil mi
Başka sorular cevaplarım artık
1. Sana kızmadım, estağfirullah. Aslında iyi birine benziyorsun. Fakat sen ispat edemiyorsun konuşmalarını, ben ise ispat edebiliyorum. Farklı düşünebilirsin, fakat süşüncelerin gerçek dışı. Belge ve ispatlarla konuşsan böyle demem, fakat senin elinde ispat yok ki ablacım?
2. Cevap veremiyorsun ki ablacım, bunu kesinlikle rencide etmek için söylemiyorum. Saf bir insana benziyorsun, sana yardım etmeye çalışıyorum fakat elinin tersiyle itiyorsun. Bak saf demek,"aklına kötülük ve şeytanlık gelmeyen" "aşırı iyi kalpli" demektir, yanlış anlama. Fakat dediklerimi bir düşün efendim, lütfen düşün...
Dedim sana ben M. Kemali farklı yerden okudum sen farklı yerden
Napayım kitapları sana göndereyim
Nasıl ispat edeyim
Bak bir şiir var Akif Ersoy yazmış
Kimisi diyor M. Kemal için kimisi diyor Said Nursi için
Hangisi doğru nasıl ispat edeceksin
Nerdeyse olmuş 100 sene önce
Delil nerde ispat nerde
Sende iyisin
İyi günler dilerim
Beni de müslüman sanıyorlar Adds
Turkler Ataturku sevmiyor. Bosuna ugrasma.
Degilim ortak.
Olsam ne degisir ki ortak?
yine diyorum ben chp li değilim parti tutmam. cumhurbaşkanını desteklerim ama ulu liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRKe laf ettirmem. sende böyle yersiz ironiler yapma
Abicim boşver olmuyor işte. Ben 1.5 yıldır bu sitede Atatürk düşmanları ile, gericiler ve bölücüler ile, ırkçı ve Faşistler ile laf dalaştırıyorum. Kimsenin bu sitede Atatürk'e hakaret etmesine izin vermem. Gerçi haklısın, Erdoğan dahi Atatürk ve İnönü'ye "... iki ayyaş..." diyebiliyorsa, buradaki Atatürk düşmanlarına şaşmamak lazım.
burda çoğu saçma kulaktan duyma ya da kendi düşüncelerine göre yorum yapanlar. vatandaşların içinden atatürke içkici diyenler akşamları ortamdan ortama akanlar çıkıyor ne hikmetse. Atatürk içki içiyor olsa bile bu kimseyi ilgilendirmez. ulu önder bizler için bütün yükü omuzlarına aldı ve bize bu toprakları bıraktı aziz silah arkadaşlarıyla beraber.
şaşırtıcı bir durum değil burası turkiye :d
Yahu hayır öyle komik paylaşımlar ve capsler yolladım ki on yaşındaki çocuk görse gülmekten karnı ağrır. Yok Mustafa Kemâl hacılardan pamuk şker yapmış, yok çikolata Kemâlist tatlısıymış falan filan... Anlamadılar ama, ayrıca kaldırdılar sorumu, Allah'ım akıl fikir versin bunlara ya!
boşver ya muhattap bile olma
Banane Mustafa Kemalden cehapeden senden.
İssizmisin olm baska isin mi yok
Mezarima geri doneyim eniyisi haklisin yigenim 🎅
İzmir'in dağlarında çiçekler açar,
Altın güneş orda sırmalar saçar.
Bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar,
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa;
Adın yazılacak mücevher taşa
🙋🙋
Adamsin 💪
keske paylasmasaydin Şu an ben dahi kizginim iki cift soz soylerdim sizede anlamazsiniz
iyi gunler size
hayirdir arkadasim hayirdir iyi gunler dedim size uzatmayin daha fazla
gule gule abim
sizede
Acıyorum onlara
bilmem
soltwix dolaniyo buralarda yine..
olm yapmıcan o zaman öyle şeyler
Sen agla bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar