Tesettürlü olmayanlar olanlara karşı üstün değil tabiki de ama öyle düşünen insanlar var sanırım, ya da ben mi yanlış anladım bilemiyorum?
Sizce durum nedir, tesettürlüler daha mı şanssız?
Sizce durum nedir, tesettürlüler daha mı şanssız?
Tesettürden kasıt eğer sadece baş örtüsü ise evet kötü bir algı oluşturur. ama baş örtüsünün de bir edebi , adabı vardır. sadece başını kapatıp da dap dar pantolon giyen, dekolteli elbiseler giyen, abartılı makyajlar yapan sosyete kılıklılara hoş bir şekilde bakılmadığını bilmenizi isterim. öte yandan sade ve doğal olup da edebi ve adabı ile hakkını veren kardeşlerimiz başımızın tacıdır.
Siz tesettürlü değilsiniz ki zaten. Yüzünüzü simgeyle gizlemek bir şey ifade etmez poz verip vücudunuzu sergilemişsiniz iki tel saç kapatmak tesettür değil ki...
Cevap
7Cevap
Tesettürlülerden daha entelektüel sanıyor bazı insanlar kendilerini. Ve tesettürlüler hiç günah işleyemezmiş gibi. İnsanı insan olarak ele almaya başlasak…
Allah ne diyor ona bak. Tarihi bi şeyi antikaciya görürsen onun icin çok değerli, ama başka insanlar icin değersizdir o, amerikadan anlamayan icin. Senin değerini toplum bilmez. Senin değerini değerli insanlar bilir
Bu devirde artık tesettür namına bir şey kalmadı simdikiler dilde müslüman özde süslúman olarak dolanıyorlar aramızda..
Tesettürlü giyimi neden tercih ediyorsunuz bunun cevabını verin sorunuza ona göre yorum yapayım
Pardonda koyduğun fotoğrafta tesettürlü olamadığın bariz belli türbanlısın sen
Koyduğun profil fotoğrafı dar bir beyaz buluz ve yarım etek var bu da erkeklerin fantezisi olan türbanlı kalıbına uyandan bu yüzden gerçek tesettürlü insanlarada şöyle deniyor var ya o türbanlılar daha da beter kısıtlandıkları için daha da azgınlar denir
Nerem açık? Gayet tesettürlüyüm
Lütfen Google tesettür yaz Lütfen. Tesettür vücudunu belli etmemektir sadece baş örtmek değildir sadece eller ve yüz görünür🤗
Böyle sorular artık yapmacık geliyor inanın ki başı açı başı kapalı farketmez kadınlar hep birbirine destek artık eskisi gibi bu ayrımlar falan yok
Ben bir soru sordum bu konuyla alakalı gibi kendi hayatımda hep linç yedim tesettürlüyüz diye kendi öz irademizle bir şey yapamayacağız sanırsam topluma soracaz hep
Bana farklı gelmiyor. Normal geliyor çünkü normal.
Bence öyle birsey yok
Tesettürlülerde güzel
Maçka parkinda gördüklerim den sonra değişti
Ne gördün kii
Maçka parkına girince bir saksafon sesi geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?