CHP'li eski müsteşar Saim Kendir, 4 çocuğa tecavüz gerekçesiyle, 18 yıl 9 ay hapis cezası aldı, haberiniz var mı?

4 çocuğa yüzme öğretme bahanesiyle tecavüz ettiği gerekçesiyle, 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kendisi eski chp müsteşarı. Ecevit'in olması lazım.

Peki neden konuşulmuyor, sosyal medyada "CHP'de pedofili" başlığı atılmıyor? Akpartili mi olması lazım illa? Bu adam akpartili olsaydı, ya da en en ufak bir bağı olsaydı sizce neler neler paylaşılır konuşulurdu? Koskoca müsteşar, prof gibi ünvanları var bu adamların birde..
Kimde, nasıl ve neyde olursa olsun... rant için değil.. karalamak için değil , gerçekten pedofiliye karşı olduğumuz tepki gösterelim. Samimi olalım.
Güncellemeler
+1 yıl
Chp li Recep Memili' de pedofilinden tutuklandı, onuda yazayım bu arada , o da gündem olmadı çünkü. Aha buyrun:

https://pbs.twimg.com/media/C2KMiYVWgAAIsBG.png
CHP'li eski müsteşar Saim Kendir, 4 çocuğa tecavüz gerekçesiyle, 18 yıl 9 ay hapis cezası aldı, haberiniz var mı?
Cevapla