https://pbs.twimg.com/media/C2KMiYVWgAAIsBG.png
CHP'li eski müsteşar Saim Kendir, 4 çocuğa tecavüz gerekçesiyle, 18 yıl 9 ay hapis cezası aldı, haberiniz var mı?
https://pbs.twimg.com/media/C2KMiYVWgAAIsBG.png
Resimdeki kisi bahselilen kisi degildir yanlis fotoğraf paylasmissiniz fotoğraf daki kisi eski okul mudurum saim kendirdir ve Şu an cezaevinde degildir boyle bir yanlisi duzeltmenizi istiyorum kendisi 84 yasinda da degildir bu fotorafi paylasanlar hakkinda da gerekli hukuki surec baslatilacaktir
Bu soruyu sormamda ki amaç şahsı karalamak değil tanımam etmem, pedofili varsa bir yerde, partiye bakmadan tepki vermek gerketiğini vurgulamak.
İnternette neden gündem edılmedı dıye bınlerce paylaşım yapılmıs bu şekilde, tüm paylaşım bilgileri alıntıdır, bunlarda mahkeme kagıtları :
https://pbs.twimg.com/media/DFVeU22WsAAEOEH.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DFVeU21WsAAf1IQ.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DFVeU2zWsAAYAO6.jpg
Mahkeme kağıtlarındaki ilk sayfayı paylaşsaydınız da ceza alan kişiyle, linç ettiğiniz CHP linin hiç bir alakası olmadığını anlasaydı insanlar. Ceza alan 84 yaşında alakasız biri, resimdeki adamın 84 yaşında gibi hali var mı? Ayıptır yahu, bu kadar kolay mı bir insanı böyle asılsız karalamak?
Akp liler yapınca haberiniz olmuyor ama CHP li olunca hemen duyurmaya çalışıyorsunuz. Kim olursa olsun bunu yapanın Allah cezasını versin.
dostum kendıne gel, bu kadar mı anlama yetenegın yok, o kadar cumle yazmışım bu sonuca nasıl vardın gözünü seveyim? Benim sitemim o zaten. Bu olaylar akp ile anılsa dünya gündemi olur ama chp ile anılınca kimse gündeme getırmıyor bile. Dinci gericiler diye denmeyeceği için mi? Benim duyurmaya çalıstıgım , boyle ince olaylarda partıye bakmadan kişiyi sorumlu tutmak yargılamak.
Genelde pedefoli olsun taciz olsun cocuk istismari olsun imam hatipli ve akp li cikiyor evet. Arastirilmasini red edenler yine ayni kisiler. Ama burada belirttiginiz isim sadece isim benzerliginden yanlis haber ve bu haberi yaoan yayin kurulusu duzeltme yazisi gondererek ozur diledi. Chp ile bir alakasi yok
İster akpli olsun ister mhpli ister chpli benim için önemli değil o çocuğa pis elleri ile dokunabiliyorsa uckuruna sahip olamayıp el kadar çocuğa tecavüz edebiliyorsa benim gözümde assagiliktir kimse bu tur adamları korumaya çalışmasın
Korumaktan zıyade chp ye laf gelecek dıye gundem yapmıyorlar. Aslen chp ye laf gelecek dusuncesıde çok saçma.. ama onlar.. çocuk tecavuzune karısan bırı akplı çıkınca tum akplılere ve akpye ana avrat duz gıdıp, sapık ılan ettıklerı ıcın sanıyorlar kı onlarada aynısı yapılacak. Bu buyuk samımıyetsızlık. Haberı bıle yapmıyorlar.
Bir de böyleleri sırf aynı siyasî görüşten diye çıkıp "Ya işte onlar hasta, pedofili ne yaptığını bilmiyor, mazur görün. " diye savunanlar var ya.
PEDOFİLİ SAPIKLIKTIR ve SAPIKLIK BİR SUÇTUR.
Ya gerçekten mide bulandırıyor
Bu nasıl bir pislikliktir be
Pedofili yapsa birisi şahsa bakıyorlar, kimdir, necidir diye. Ona göre tepki verecekler. Özellikle din ile alakası varsa görsellikte tabi, birde akp li falansa... o ho ho 2 ay gündemden düşmez. Hocaysa bütün hocaları sapık ilan ederler, akp liyse bütün akplileri.. Ama o sulardan uzak, sözde devrim, muhafeletse o zaman şşşt sus duymasınlar. Bunların vicdanı yok.
Aynen yemin ederim ya
Her kim olursa olsun, hangi siyasî partiden hangi tarikattan olursa olsun bu bir suç ve kesinlikle idam gelmeli.
Ama sözde "özgürlükçü"ler var ya bu suçu işleyen kendilerinden biriyse illa bir bahane bulurlar.
Dünya nereye gidiyor gerçekten bilmiyorum...
Aynen öyle
En azından susmayacağız.
Hani bunlar dini dayatanlara "yobaz" diyor ya
Keşke bir sözlük anlamını araştırsa benim bilgisiz cahillerim
Yobaz demek kendinin düşüncesini tamamen doğru görüp başka hiçbir düşünceye saygısı olmayan kişi demek.
Millete tabi "çomar" demek kolay
Acaba siz bu haberi nasıl okudunuz da nerenizden anladınız merak ediyorum koyuncuklar.
Ya tabiki her düşünceyi kullanıp insanları aldatanlar var yok değil
Ama cidden bazıları da abartıyor artık yeter
Anlatamıyoruz ki
Algılayamıyorlar
Rica ederim
Bizim vicdanımız rahat çok şükür
Cevap
8Cevap
Cehapeliler toplanin bir açıklama yapın hadi canım
18 Yıl 9 ay nedir lan? Avrupa da bir çoçuğa taciz etmeye bile kalkışsan senin hayatını param parça ederler. Adeletin çok zayıf turkey
Kendisi bir parti üyesi değil ama? 😒 kuran kurslarında çocukları taciz eden adamlar akp'li çıkınca akp'ye yükledik mi bu hatayı mesela?
Eski chp müsteşarı, müsteşarın anlamını bılıyorsundur ınsallah ;) resim yanlış galıba o kesın degıl. Ayrıca güncellemede ki gazetecide chp li , ve o da çocuk tacızınden ceza almıs.
Ki zaten soruyu sormamda kı amaç, akp le anılsaydı ınsanlar "yobazlar, dini kullanıp tecavuz edıyorlar" dıyeceklerdı, ama chp ıle alakadar edılınce ses soluk çıkmıyor? Neden? Yıne kınasınlar pedofılıyı çok mu zor?
Dostum bunun parti ile ne ilgisi var? Ona bakarsan AKP'lilerin hepsi hırsız. Ayakkabı kutucusu. Ensarcıları "Bir kereden bir şey olmaz." diyen tecavüzcüler. Hepsine karşıyız.
Dostum partiyle alakası olmadıgını, partiyle alakadar edilmemesi gerektiğini vurgulayan benim zaten. Bir kişinin adı tecavüze karıştı diye koca vakfı tecavüzcü, akpartiyide pedofili destekçisi ilan ettiler kişiler üzerinden. Bunu yapanlarda chp liydi. Olayla alakası olmasada "akpartililer şöyle böyle" diye boş boş 2 ay gündemde tutup sosyal medyada küfürler ettiler. Şimdi pedofili hemde bu sefer yüksek hapis cezalı, chp li müsteşardan çıkıyor. Bunu neden gundem yapmıyorlar chp li diye kayırıyorlar? Partiyle bağdaştırılması yanlış, ama kişiyi zikredip ayıplasalar, dürüst olsalar keşke, ismini bile anmıyorlar çünkü akpartili değil. Bu adam akpartılı olsa, kendını bılgılı sanan, koyun muhalefeti yapan bin ton insan tarafından aşşağılanır gündem edilirdi, ordanda akpartiyle bağlantısı oldugu ıcın akpartiyede laf çarpıtılırdı. Benim isteğim chp ye laf çarpıtılsın değil, samimi olunsun, herkesde bu kayırmayı görsün.
Abicim 45 çocuğa tecavüz eden dinci bir terör cemiyetinden ve bu terör cemiyetini destekleyen bir bakandan bahsediyoruz. CHP'lilerin şu soruda sorduğunu savunduklarını gördün mü? Hayır. Fakat AKP 45 çocuğa tecavüz etmenin önemsiz bir şey olduğunu söyleyip üstünü örtmeye çalıştı. Aynı şey değil ki.
Biladerim çok ciddiyim haksızlık yapılıyor. Bak bütün partileri kafandan sil.
Ensar vakfında 45 çocuga tecavuz suçlamasına sahıp olan kişi Muharrem B. adılı şahıs. Bu şahısın akple alaksı ne akp vekılı mı? Hayır. Neden akpye o kadar laf atıldı, sankı akp yapmış gıbı? Sebebı şu, ama bak lütfen izle.
https://www.youtube.com/watch?v=zBay441IYvw
30. saniyeden itibaren aç, dediği laf şu " bu bir kere olmuş olması , hizmetleriyle ön plana çıkmış bir kurumuzu karalamak için gerekçe olamaz."Bu lafı "akplilere göre bir kereden bir şşey olmaz" diye çevirip sosyal medyada milyonlarca kez paylaşıp küfür ettiler, akpye akplilere. Ne alaka? Elini vicdanına koy şu olayı yorumla. Bir tane adam , kendı mevkısınde arka planda böyle bır şey yapmıs dıye o kurumda cocuklara herkes tecavuz edıyor demek samimi mi sence? Chplı musteşar tecavuz etmıs dıye, mustesarlık makamında tecavuz mu edılıyor? Benim anlatmaya çalıştığım şey bu.
Dostum 45 çocuğa tecavüz edilmiş ve sen (sen değil bu kadın) olayın üstünü kapatıyorsun. Bunun bir açıklaması olamaz. Kadının lafı bir kereden bir şy olmaza çıkıyor. Yav ayıptır 45 çocuk bir değil iki değil. Yahu düşümsene, nedense böyle olaylar hep dinci cemiyetler ve Kur'an kurslarında oluyor. Sence enteresan değil mi? Neyse konumuza dönelim, kadın alâlen bir kerelik olayın bu cemiyeti karalamaya yetmeyeceğini söylüyor. Bu ne demek?45 çocuğa tecavüz bu kadar basit mi? Ben AKP'nin bunu savunmasından bahsediyorum, pedofiliyi savunan CHP'li varsa koyu bir CHP'li olarak onun da mk. Fakat "tecevüzcünle evleneceksin" diyen bir partiye sıcak bakamamamız normaldir.
İnan ensar vakfı hiç umrumda degıl. Ama yanlış düşünce varsa karşıyım. Türkiye'de kı pedofılı vakalarını ıncele. Okullarda, egıtım yerlerınde, sosyal aktıvıte alanların , hastane ortamında vsvs bır suru pedofılı olayı yaşanmış farklı yerlerde. Bir şeref yoksunu adi insan yüzünden okulu mu kapatsınlar, hastaneyı mı kapatsınlar. O 45 cocugun bu durumu yaşamasında parmağı geçen herkes tespıt edılıp cezalandırılmalı. Ensar vakfının 10 dan fazla şubesi var Türkiye genelınde. O adamın bunu yapmasını yakalayamayanlarda cezalandırılmalı. Ama bu demek degıl kı ensar vakfı tecavuz yerı musaade edılıyor.
Aile bakanının dedıgı, bır kısı boyle bır ıgrenclık yaptı dıye bunu ensar vakfının kendısıne maal etmek dogru degıl. Bu cumleden çıkan anlam, ensar vakfının o şuebsındekıler cezalandırılsın, ensafr vakfının kendısı degıl. Vakıfa karşı yapılan aşşagılamalar karalamalar.. Aile bakanı açıklama yapınca bu açıklamanın 15 sanıyesını kesıp bır kereden.. kısmını koyup paylaşmalar..++
sence bunlar samımı gerçekten? Olayı akpyı karalama, ya da bır şeyı karalama olayına dönüştürüyorlar. Böyle yapınca ınsanlar pedofılı yapan şahsın aldıgı cezayı, sorumluları degıl, "akp cocuk tecavuzcusu, aıle bakanıda bılmem ne cocugu açıklamaya bak" deyıp gectıler. Cunku araştırmadan 15 sanıyelık goruntulerı ızleyıp sorgulamaladılar bile. Bu olay chp ye yapılsa aynısını savunurum. Pedofılıye karşı olmakla siyasi görüş farklılıgını karıştırmak çok acı bır durum.
O 45 cocugun acısını tum sorumluluardan cıkarılmalı.
kardeş orada bakan kadının ne dediği ortada harbi çarpıtılmış bir şeyin su istimal ettiniz. kb da kadın orada vakıfda ilk defa boyle bir olayın olduğunu dile getirmeye çalışmış lakin bunu çok farklı yerlere cektiniz. eğer samimi olsaydınız CHP genel başkanı gidip de eski bakana "bakanda zaten birilerinin önüne yatmış." demezdi. siz öyle algilamissiniz kadın sonradan yaptığı açıklamalarla ne demek istediğini anlatıyor. lutfen çarpıtmayalim hoş karşılanacak bir durum değil. bn sadece şu bakan için söylemek istedim kadına onca laf attılar sosyal medyada kadının namusana şerefine laf atıp tuttular. oysaki objektif olsak bu noktalara gelmez. bn sadece şu bakanın nasıl çarpıtıldığını dile getirmek istedim yani bakanlar arasında sözünü söyleyen de oldu yani bunu inkar etmem fakat bu kadıncağızın ne dediği ortada. tarafsız bakmanizi tavsiye ederim :)
@FSbilgic Yorum ıcın sagol dostum. Maalesef koca Chp nin genel başkanı bile, olayları 15 saniyelik videolardan anlatıldığı gibi dinleyip sorgulamadan dusunmeden ezbere inanıp, kadın için kimin önüne yatıyorlarsa artık tarzı bir şey demişti. İğrenç bence. Bunu anlamamış mı, anlamaya mı çalışmamış, öyle bir lafı etmeden önce hiç mi bunun üzerinde düşünme ihtiyacı duymamış? Hemen yaftalama, adam harcama ötekileştirme. Sorsan birde, bilinçliler koyun değil sorgulayıcılar, sürü mantıkları yok... faso fiso.
en ağır ceza verilmeli.
hadımı bilmem ama en ağır hapis.
akepeli başörtülü bacılarım badem bıyıklı yiğitlerim açıklar ya ben bilmem
İlla bir karşı tarafı suçlayacaksınız dimi
Ya hiç mi vicdanınız yok burda pedofili pislik söz konusu.
Bize ne hangi siyasî görüşten bilmem ne partiden.
Sen hala yok akp yok milliyetçi
Bu bir suç ve suçun siyasî görüşü olmaz.
Bunun parti ile ne alakası var kişeseldir suç ak trol müsün nesin
Anlamadın galiba, akpartiyle bağlantısı olan bir kişi tecavüz olayında ismi geçti diye, akpartilileri pedofili ilan ettiler sosyal medyada, 2 ay boyunca gündemde düşmedi.
Partiyle alakası olmadıgını vurgulayan benım zaten, Chp akpartiye o kadar laf etti bir kişi üzerinden, kendılerınden çıkan pedofililer neden gündem edılmıyor? Neden kendılerınden çıkanı anmıyorlar, rezıl etmıyorlar?
Cumhuriyet haberi. Kaale almayın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar