Yaklaşık 4 senedir bu balıklara bakıyoruz

Olabilir tabii, ama bunu burada sormak yerine bir hayvancıya, balık satan yere danışabilirsin. Daha iyi cevaplar alırsın, buradaki insanlar hep birşeylerler bulup dalga geçiyor, alışkanlık hâline getirmişler artık bunu. Her neyse, birileri gelip saldırmadan kaçsam iyi olur. Dediğim gibi, balık satan bir yere danış.
Haklisin ya sagolasin
Rica ederim
Balık hep bir yere eşeliy duruyor mu? Kenarlara felan saklanıyorsa hamile olabilir yuva ayarlıyordur sen ona yavruluk al bence.
Yok eşelemiyor ama kendi agirligini fazla kaldiramiyor, uzun süre izledim. Hep yukariya dogru süzüle süzüle gidiyor sonra asagiya inmeye calisiyor tekrar yukarida
ters mi yüzüyor yoksa normal mi?
Normal yüzüyor ters yüzmüyor.
Orta tarafı çok şişik mi?
Evet şistin orta değil de fotograftaki gibi kuyruk tarafının orasi şişkin
evet 1 ay 4 gunluk hamıle balık baya karnı burnunda gezıyor mujdemı ısterım japon balıgın GEBE
Ahahah :) sağol yaa
Cevap
4Cevap
Kadınlar bitti sıra balıklarda. Bedava hamilelik testi yapıyoruz.
hahahhah
Şekerim olabilir ama bildiğime göre balıklar yumurtlar
balıklar hamile kalmazki
Yaw arkadaş 4 yıldır bakıyorum ben bunlara. Balık satilan yerlerde bile hamile baliklar var. Gözümemi inanayim şimdi size mi
yohh ya
japon balıkları dogurmazlar dişisi yumurta bırakır erkegi sperm dış döllenme dedigimiz olay gerçekleşir
Yemi fazla vermediysen hamile olabilir
Cok yedirmissindir
O ihtimali de düşündüm aslında
Bunlar memeli hayvan değilki cahil kızım 😂
@ortegaa bir cahill daha
Yaw arkadaş 4 yıldır bakıyorum ben bunlara. Balık satilan yerlerde bile hamile baliklar var. Gözümemi inanayim şimdi size mi
Sadece yunuslar ve balinalar memelidir
Hamile
İnşallah :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar