+1 yılbu ulkeye egitim ve ahlak sart gercekten. iki taraf adinada konusuyorum. Bir kere dini birakalim bir kenara ETIKLIK den bahsedelim. Erkek bakmiyacak ve kadin duzgun giyinecek. Kadin ozgurum kimse karisamaz diyip ciplak olsa bile bu ulkede hala ustune bir kiyafet giy diyen kisilere yobaz denilicek kapasitide. Aklini ve edebini kaybetmis feminst kadinlarda var ciplak halde protesto eden baska ulkelerde. Bu tur olaylar isi bu noktalara goturuyor. Kadin bir obje degil fakat devir heryerde kadini obje gibi lanse edip soyuyor ustunede "moda" diyor. Bundan 20-50 yil once boyle sorunlar varmidi toplumumuzda vardi diyen lutfen ispatlasin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin o zamanlar kucuk oglan cocuklarina tecavuz ediliyormus!
- +1 yıl
o konuda bir bilgim yok gercektenden insanin midesi bulaniyor ne bicim bir dunya! keske herkes biraz insan olsa birbirine saygili davransa ama hep tartisma ahlaksizlik.
En İyi Cevaplar
+1 yıldinin toplum içindeki bir eğitim olarak görülmesi değişmeli. din kendi inancın olup başkasına aktarılmamalı. kadının açıp giyinmesi hoşuna gitmiyorsa tahrik ediyorsa nefsine hakim olacaksın. genel kültür ve eğitim de şart tabi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYılan kafasını ezer gibi bu sapık yobazların kafalarını ezmek lazım.
Bu ülke ne çekiyorsa böyle kafalı Allahsız kafir, sapık yobazlardan çekiyor.
Ve bunların tamamı siyonizme hizmet ediyor. Hepsinin kıblesi israil ve abd
https://i.hizliresim.com/nWL2Rg.jpg50 Yorumla
+1 yılEvet ya ne gereksiz insanlar var. Giymisse giymiş o onun sorunu. Madem rshatsiz oluyosun bakmazsin siddete ne gerek var bide serbert birakmislar yarin bir gun yine yapar baskasina yine serbert birakirlar. Burasi Türkiye ve sasirmiyorum artik ☺
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gündem konusunda 4,2b cevap paylaştı. Daha fazlasini bunlara yapip iceri atacaksin.
00 Yorumla
+1 yılBu açıklamadan şunu anladım;
Bu tür sapıkları aile bireyleriyle birlikte öldürmeliyiz. Genetiği bozuk bu solucanların.
10 Yorumla
+1 yıllan bu kendini erkek sanan yaratıklar ölse de dünya temizlense ama bunun gibilerin leşini toprak bile kabul etmez
20 Yorumla
+1 yılbazen kafalarını yarıp içinde beyin yerine ne var diye bakmak istiyorum. aa buldum! çük. allahın cezaları..
10 Yorumla
+1 yılKız gel vericem dese soluksuz yapar... bunlarin ahlakla falan alakaları yok sadece ulaşamadıkları veya sahip olamadıklarını hor görürler olayın temeli bu...
20 Yorumla
+1 yılHiçbir gericilik çağımızda tutunamaz. Dünya gelişiyor, ilerliyor. Bu yobazları o ilerleme içinde eritecektir. Buna inanmak istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılTürk kadinlari hak ediyor yalniz. Herkes ettigini bulur. Sen gidip kadinlari asagilayan insani desteklersen o zihniyetteki adamlar da guc bulur ve bunu yapar.
Türk kadini 1970 lerde kaldi. Simdikiler erkegin kolesi olan dogulu kadinlardir.00 Yorumla
+1 yılGerekli ceza verilmediği sürece kurtulamayız. Sorsan özgür ülke.
10 Yorumla
+1 yılBen öyle babanın a... kendi kızına yapılsa aynı şeyi söyleyebilecek mı acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞort mort bahane sırf reklam yapmak için kız şort diyor görüntüleri izledim kızın saçına elliyor kız yüz vermeyince sinirlenip gidiyor bir haber kanalıda şort diye konuşuyor kızda birşey diyemiyor durmadan provakife edin. Adam zaten sabıkalı aranması olan bir suçlu. Allah'tan korkun gerçekte araştırsan suçlunun babası mahkemeye bile gitmemiştir böyle bir beyanıda yoktur. Bu tipleri iyi tanırım anasını babasına döver babasıda ölsede kurtulsak der ölsün üzülmez bile
00 Yorumla
+1 yılSerbest bırakıldıktan sonra kadından şikayetçi oldu bir de bu şahıs.
10 YorumlaKısırlaştırmak olabilir en çok övündükleri şeyi ellerinden alalım
10 Yorumla
+1 yılTopunu sileceksin bu türkiyeden ancak oyle baska yolu yok
10 Yorumla
+1 yıltek çare batı medeniyetidir, en güzel yer yobazın olmadığı yerdir
114 Yorumla
Soran+1 yıl@87burak bizim ülkemizde olmuyo mu sanki? Kütahyada kizina tecavuz eden baba olayi mesela.
- +1 yıl
senin kötülediğin batıda tecavüz yok denecek kadar az ama, refah seviyesi çok yüksek ve ekonomi çok sağlam, paraları senin parandan daha değerli
- +1 yıl
kimse kimseyi şort giydiği için dövmüyor, herif torunu yaşındaki çocuğa tecavüz etmiyor, adam öldürmüyor, oruç tutmadı diye komaya sokmuyor, kadınlar sokakta gece saat kaç olursa olsun korkmadan yürüyebilir
- +1 yıl
bana asla türkiyeyi savunma, asla batıya laf söyleme. tek çare batı medeniyetidir
- +1 yıl
@soran Benim ülkemde bir olur batıda ki medeniyette bin oluyor @bruschetta bana asla türkiyeye savunma asla batıya laf söyleme demişsin belli şimdiden batının köpekliği peşindesin senin batı dediğin ülkede tecavüz olmuyor değilmi batı dediğin ülkeden yetişmiş hangi süper star tecavüz mağduru değil Madonna mı yok hollywood yıldızları mı hangisi değil. Ha şöylede birşey var beğenmeyen gitsin zaten burda türkten çok onlara heveslisin birde şu var batı dediğin ülkeler o kadar değerli iyide kurucu İngiltere neden AB den ayrılıyor.@ soran sen bunu şahıs yaparken ordamıydın ya da bu şahsın babası bunları söylerken kulaklarunla dıydunmu bana onu söyle iddiaya girerimki o adam oğlu tutuklandı diye bayram ediyorudur
- +1 yıl
avrupa köpekliği değil o. avrupanın ekonomisini, refahını, yönetimini seviyorum sadece
- +1 yıl
@soran bak biri çok güzel noktaya değinmiş cevap sen kendi gözlerinle gördün mü kulaklarınla dıydunmu? Ben görüntüleri de izledimki şort giydiği için falan değil diyorum hadi onu geç bu paylaştığın şeyi ispatla nerde yazıyor bana bir yerden kes yapmıştır yaparak gelme iddaa girerim ki bu şahsın babası bu lafı demedi şimdide sen dürüstsün ya kanıtladı dedi de bugünlerde onun bunun dedikodusunu yaparak gıybetini yaparak değil bilirsin ki bir insana yapmadığı halde yaptı söylemediği halde söyledi dersen iftira olur kanıtla şahsın babasını bunu dediğini bekliyorum
- +1 yıl
@Bruschetta sende avrupaya sakın laf söyleme Türkiye yi savunma diyorsun merak ediyorum yarin savaş olsa bu senin avrupan hani ingilizler gelse Fransızlar gelse medeni kişi olarak sen onların safında olursun diyorum medeni sözde Atatürkçü vatansever arkadaş hepiniz kokuşmuşsunuz onlar gibi medeniyet sizin olsun.
- +1 yıl
@soran şu arkadaşın söylediklerinede cevap ver hadi şort falan yalansa oğlan kızdan etkilendi ve giderken vurduysa sonra şort diyorsa ya onu geç sabıkalı aranması olan biri bunu önemsermi sen buna inanıyırsan birşey demiyorum bence önemsemez ve hatta şort için bile değil durum sırf sizin gibileri o öyle dedi bu böyle dedi diye haber değeri olsun diye abarttılar. Ben o tip suçluları çok iyi bilirim otip kişiler uyuşturucu içer sokakta yan baktığı için adam darp eder içip anne babasını döver işte güçte çalışmaz heleki ne vatanseverdir ne sağcıdır ne solcudur tek düşüncesi kendi çıkarıdır evet sorularıma cevap ver
+1 yılKafa yapısı işte... Ülke iyice yobazlaştı bunlar yüzünden..
40 Yorumla
+1 yılSaçma bir zihniyet
Sonuc olarak o şort giydi diye kimse kimseyi dövemez
O nedenle saçma
Ama kurtulamayız
Çünkü Türkiye'nin %20 si böyledir10 YorumlaYarım kalan Atatürk devrimleri tamamlandığında bunlar tarih olacak, her sorunun çözümü AtaTürkiyedir..
00 YorumlaBir kac tanesinin malum uzuvunu kesip boynuna kolye yapsalar bu is kökünden halledilir
10 YorumlaBurdaki resimdeki kişinin dinle alakası yok provake etmeyin
12 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin?
- +1 yıl
Evet islam hoşgörü dinidir islam kusursuzdur İslamı yaşadığını iddia eden müslüman olduğunu söyleyenlerin hepsi doğru diyemezsin adamın herşeyi islam ile bağdaşmıyor hoşgörü olan din zorlama olmayan din adamda ikisi de yok adam suçlu adam uyuşturucu kullanıyor islam böyle bir şey emretmiyor.
Ayrıca fatma dilara aslan diye bir kız vardı bir kız o çocuğun başını açıp tartakladı şimdi ben medeniyeti özgürlüğü benimseyen insanlar böyle desem ne kadar doğru?
Onuda içeri alalım 👍 bunu söyleyen herkesi içeri atıp gebertirsek belki biraz ilerleme kaydederiz.
00 Yorumla
+1 yıltekme nedir ya asıl tekme atanın hiç kız yakını yok mu
10 Yorumla
+1 yılücretsiz eğitim okulları açılmalı. zorunlu haftada bir gün bir saat bile yeterli olabilir. toplumda yasama saygı diye neden olmasın.😃
10 Yorumla
+1 yılG*tü görünecek derecede giyerse sonuçlarına katlanır
30 YorumlaBunlarla tanisin konusun kuytuya cagirin. Sonrada beni cagirin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüştügümüz duruma bak ya toplum denen bişey kalmadı ardı arkası kesilmez artık bu yüzden toplum uzagım birileri seviniyo birileri üzülüyor herkes çıkarı var işte siyaset politika herşeyimize karışır oldu
00 YorumlaBabası da gündeme gelmek için yapmıştır. Ağzı açlıktan kokuyor pezevengin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunlar müslüman cennetşik bizler cehennem liğiz demi ben bunların arasındaki cenneti istemiyorum allaha duyurulur
10 Yorumlatoplum bize erkeğin şerefsiz olduğunu değil bizim ayip yaptigimizi oğretti şort giyince
gercekten erkek midesi kadar iğrenc bir sey yok00 Yorumla
+1 yılHırsızdan korunmak için nasıl kapınızı kilitliyorsanız; sağıklardan korunmak için de "davetkâr" olmayacaksınız!
#Vesselam235 Yorumla- +1 yıl
*sapıklardan
- +1 yıl
aynen öyle reis sen amini gotunu aç sonrada bu milletin nie bana miki kalkıyor die isyan et
- +1 yıl
sen de böyle kullanıcı adiyla üye ol sonra milletin bir tarafına karış. 👏 güzel yöntem devam. neye göre davetkar? küçük çocuğa tecavüz taciz edince de ihtiyacım vardı diyor. kılık kıyafetin arkasına saklamasın kimse bitarafini
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim bana mı dedin?
- +1 yıl
neye göre davetkar kısmı dahil sonrakiler size.
- +1 yıl
şuna bak ya senin gibi azginlari becermek istiyorum dayanamıyorum içinizi doldurmak vajişinizi yırtmak istiyorum 😂 sizin gibi baldiri ciplaklarda olmasa amsiz kalmış abaza kardeşlerim kime 31 cekicek ti nasıl rahatlayacaklardi bal kutusunu yaladigim seni isiririm memislerini seni 😚😚😚
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim "Ben şort giyiyorsam, erkekler de bakmasın!" diyenlere lafım..
İki iki daha dört her erkek - erkekliği zedelenmediyse- kadının vücudundan etkilenir.. Vücut hatlarını belli etmeyecek kadın..
He buna rağmen tacize uğruyorsa, kilitli eve giren hırsız gibi "arsızlığındandır.."
Kadın tedbirini alacak sonra milleti suçlamaya hakkı olacak.. Tedbiri alınmamış ev, en az hırsız kadar suçludur! - +1 yıl
@BüyükPipili kaybol ahlaksız!
- +1 yıl
Ben ne okudum az önce 😱😱
Soran+1 yılçok yazmışsın ama boş yazmışsın, o sapıktan bir farkın yok
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim ben yazmadım
- +1 yıl
Soran; işinize geliyorsa..
Tedbir almazsanız daha çok gelir başınıza.. - +1 yıl
Kadınlarda erkeklerden etkileniyor ona bakarsan. karşı cins olarak herkes etkilenir. nasıl etkilendigin önemli.
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim Ben, bir kadın benim parfümünden etkilendi diye parfümü tuvalete döktüm..
Bu da benim suçum çünkü - +1 yıl
Ben tesetturluydum baya baya vücut hatlarim belli olmuyordu. öyle edepsiz de yürümüyordum ama yine gözleriyle yiyen çok oluyordu. ki benim arkadaşıma ne laflar etmisler
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim onlar arsız ve ahlaksızlar.. Şikayer edilmeli..
- +1 yıl
Senden değil parfumden etkilenmis. Parfümün kokusu hosuna gitmis
- +1 yıl
He diğerleri şikayet edilmemeli mi? etkileyenmeyen etkilenmiyor abi. bazıları diyor yolda yürürken göz çarpar oda doğal olarak diğer türlü bakmam diyor.
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim tamam işte..
parfüm suç aleti bana göre..
Şort gibi.. Ben bir kadının dikkatini çekmemeliyim.. Nasıl hanımım da dikkat çekmemesi gerekiyorsa
Soran+1 yılBana şeyi açıklar mısın, davetkar olmayan zavallı hayvanlara tecavüz eden sapıkları? Vücut hatlari mi belli oluyodu? Yoksa bir tedbir mi almamislardi?
- +1 yıl
O zaman vücut hatlarını kapaticaksin abi sende. Saçını falanda. Ondan sonra sana laf atan olursa arsız dersin
- +1 yıl
Ve sana göre. Parfüm suç aleti sana göre. bir başkasına göre öyle değil ama
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim Etkilenmeyen kısım çok az.. "Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar!" (Nisa Suresi)
Yanlış anlaşılmasın..
Ben tacizci, tecavüzcü adamları savunmuyorum!
Benim muhattabım kadınlar.. Tecavüzcülerle muhattap bile olmam.. Denk gelirsem pis döverim.. O ayrı - +1 yıl
Erkeğin tesettürü göz kapagidir diye bisey yok. bir erkek nasıl etkileniyorsa kadında etkileniyor. Erkekte ortucek kendini
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim zaten bol giyinirim.. Kot giymem.. Saçım da yok kelim..
- +1 yıl
Aynı kıyafetleri kadında giysin ozaman. Kel olmadan saçın olucaktı ama.
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim Giysin farketmez..
Bol olsun da.. Keyifleri bilir..
Maksat örtünmek, gizlenmek.. - +1 yıl
E saçını niye örtüyor o zaman.
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim örtünmenin "kadın için" şekli el ve yüzler dışında görünmeye müsade yokta ondan..
Soran+1 yılbu aralar baya popüler olan bir laf var onu sana armağan etmek istiyorum; #yallaharabistana. Burası sözde kalmış bile olsa hala özgür ve laik bir ülke isteyen istedigini giyer hatta giymez çıplak dolaşır. Bu sana ona dokunabileceğin hakkini vermez.
- +1 yıl
müslüman olmayan napsın? tacize ugraman müstehak mi ona?
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim tesettür sadece İslam da yok ki.. Diğer dinlerde de var..
Ateist bile olsa, aklı varsa tedbir alır..
Tedbir almazsa, kaza kaçınılmazdır..
Soran; dağdan gelip bağdakini kovmaya mı çalışıyorsunuz?
Bu ülkenin milletinin "müslüman" olduğunu hatırlatayım..
Siz beğenmiyorsanız #yallahavrupaya - +1 yıl
Tedbir almazsa kaçınılmazdır diye bisey yok işte. Müslüman kadın giyinmek zorundaysa müslüman erkekte bakmayacak. Yani kadın yanınızda çıplak dursa bile sen ona bakamazsın. Ayette yazmıyor mu? he her iki taraf ateisttir yine bakamaz baksada bir defa sonra önüne döner kendine hakim olacak.
- +1 yıl
@Olejeyimsanirim elbette..
Her mümin erkek bunu yapmak zorunda..
Vebali var.. Günahta zaten..
Ama işte erkekler güçlü olduğu için, taciz eden taraf erkek oluyor.. Bu ahlaksızları durduracak mekanizma yok ki.. Hırsızlar gibi..
Kadına düşen tedbirli olmak bu yüzden - +1 yıl
Bunun yerine sapıkları öldürmek daha mantıklı. Ceza evinde temizlerler bu solucanı artık :)
A... m... k bebesine bak sabah sabah cok sınılendım savunmaya bak oc.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsterse çıplak gezsin cezalandırması ona mı kalmış şerefsiz ya
10 YorumlaLinç edilmeleri gerek hani ancak öyle biterler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakalanmasına Sevindim Ama Kız a da Fena Patlatmış Elinin Tersiyle Yapıştırmış Nasıl Ses Çıkmıştır Varya Dışş Diye İdam
00 Yorumla
+1 yılAdamı savunamam yaptıklarını adam zaten haksız. Kızda onun kadar suçlu bence bu aylarda bari biraz dikkat edelim hal hareketlerimize giyimimize
00 Yorumla
+1 yılbeyin nakli bulununca
00 Yorumla
+1 yılAileden eğitimi alamamış ki ilkel yaratık.
00 Yorumla
+1 yılIdam cezasi gelse keske
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala anlamıyorlar
"Sanane sanane"10 Yorumla
+1 yılZihniyetlerini seveyim...
00 YorumlaGündem konusunda 758 cevap paylaştı. egitim şart.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkızın da bacakları güzeldi
00 Yorumlaeğitimle
20 YorumlaNe salak düşünceler bunlar ya keşke kurtulaak
00 YorumlaYobaz olmasa bile diğer sapık lar da var
00 YorumlaKurtulamayız
00 Yorumla
+1 yıldeli ya bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam deli
20 Yorumla
+1 yılKafasını ezerek