Pastanelere, kafelere gidince de pastalarda içeceklerde dondurmalarda çoğu tatlı ve içeceklerde kullanıldığını görmüşüzdür nasıl bu kadar sevilmeyi başardı?

oreo zaten bildiğim kadarıyla yurt dışında taa yıllar öncesinden var olan çok abartılmayan bir bisküvi ama türkiyeye biraz geç geldiği için herkes yeni yeni tanıdı sayılır tadı da gayet güzel baktı seven bir kitle de var allah ne verdiyse yardıralım deyip her şeye kattılar ki bence güzel de oluyor :D yani benim görüşüm bu :)
Hic yemedim deneyecegim😊
aslında çok da abartılcak bir yanı yok bildiğin eti negro :D belki çok az bir fark vardır :D
Buyuttuler baya
aynen öyle :)
Onda bile moda var. Zaten biz ancak yabancıların yediklerini
içtikleri taklit edip sanki şu anda onlardan çok farklı bir şey yapıyormuşuz gibi Osmanlılara laf atalım. Bilimde, sanatta utanılacak durumda olan Türklerin her birinin elinde I-phone. Gerçekten moderniz yani:)
*Gecen bol olsun.*
Cok dogru👍
Bu reklam haram para demek bacım.. Allah öbür tarafta fitir fitir burnundan getirir bu hırsızlığının karşılığını...
Ukrayna bisküvisi reklamını iyi yapmışlar demekkiii
Cevap
5Cevap
bir kere bu çok eski bir bisküvi ayrıca Amerikan ve dünyanın çoğu ülkesinde vardı bize gelmeden de. Tadı çok farklı hafif tuzlu gibi kreması da beğeniliyor. Bunların dışında ama mesela LGBT bireyler için ya da bu tür toplumsal günler için güzel paylaşımlarda bulunuyorlar sosyal medya hesaplarından
Yani bu kadar bas taci edilecek bir tat etinin buna benzer biskuvileri de vardi ama bu kadar taninmadi neden cunku amerika neden eskiden beri varmis bizim de eskideN beri ulker cikolatali gofretimiz var kuculmus olsa da tatsalar herseyde kullanilir miydi her damak tadina uygun koreliler bile seviyor kullanilir miydi herseyde hayir cunku amerika😄yiyecek bile ozeniliyor yiyecegin modasini yaptilar
Olabilir :D
bence sırf avrupai özentilikten
şu an oreo bisküvi heryer de her markette var yurt dışında hep popülerdi o yüzden burda da özentilik sebebiyle ilgi görüyor bence
bu arada seneler önce oreo türkiye de sadece migros markette satılıyordu o zamanlarda biliyordum oreo yu gene de ben negro bisküvisini daha çok sevdim hep
yabancı üretim şeyleri seviyoruz çünkü negronun aynısı nutella seviyoruz çünkü yabanci sarelle seven yok :D
Ne biliyim yiyecegin bile modasini cikardilar😄
"OREOO MOM OREOO" diyen ergen Tumblr tayfa meşhur etti. Zaten güzel tadı ama tutulmasının sebebi oydu ilk sıralar
Ya bilmiyorum bende ama ben öyle fazla beğenemiyorum yani normal kakaolu bisküvi gibi tadı var
Hic yemedim ama etinin kakaolu bir biskuvisi var ona benziyor goruntusu😄eminim negrodan pek de farki yoktur
Evet aynı negro ya çok abartılıyor
O kadar fenomen oldu ve ben hiç yemedim.. Hep diyorum eski kafayım eski! 😅
Negroyla aynı tadı ve abartıldığı kadar değil bence alt tarafı bisküvi 😂
Oreo yıllardır sevilen bir şey yeni değil ki.
Bu kadar buyutulmemisti
Reklamı iyidir ondan.
Büyük şirketler sağ olsun çok iyi reklam yaptı
Bence de o kadar özel değil
hic sevmem, cikolatali seyleri genel olarak sevmen
ilk defa duydum :/
Wat? nerde yasiyosun sen
Zambiya
Kim bilir hangi gereksiz çıkarttı 😂
ımmm olsada yesek 😊😊 çok güzel bence
Mükemmel tadı var
Bence çok güzel <3