Lakin genede yapılan bu selam'a anlam veremedim 🙄
Türk ordusunun "yeni selamı" diye sosyal medya'ya düşen bu fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz?
Lakin genede yapılan bu selam'a anlam veremedim 🙄

Asker devletin askeridir hükümetin değil.
İstediğiniz kadar anırın hükümetler gelir geçer devlet baki kalır. Asker asla ne tayyibe nede başkasına biat eder onlar sadece bayrağa ve yüce türk milletine hizmet eder.
Bizim verdiğimiz oylarla temsil yetkisi alan hükümet emir değil karar yetkisi alır. Bu seneple siz askeri ehlileştiriliyor sanıp orgazm olsanızda asılolan askerin bozulmaz disiplini ve itaat duygusudur. Asker itaat eder biat etmez başkalarının sandığı aksine. Bu çerçevede bu asle gerçek olamaz siyasi figürü asker asla sergilemez.
Vesselam.
başka yoruma gerek yok bence.
Asker selamı böyle değil ayrıca bu fotoğrafdaki askerler gerçek asker değil. Bir kere Türk Silahlı Kuvvetleri her hangi bir şahsın bu Cumhurbaşkanı dahi olsa maskotu değil... Kaldı ki asker selamı da çok iyi biliyorum geri kalan tüm selamları da bizde durduk bu vaziyette saatlerce ve ben görmedim böyle bir selam , abartmanin bir anlamı yok... Bu tür şeylere itimat etmemek gerekir...
Doğru mu bilmiyorum. Olmamasını tercih ederim zira askeriye başlı başına farklı bir güç. Devletin başında hangi siyasi parti olursa olsun parti simgelerinden birini benimsemesi etik değil.
yok daha neler.. bırde o işaretın Islamı bır yonu yoktur
Cevap
45Cevap
Bakıyorum...
Ortada bir yol, yolun üstünde adı lazım olmayan şahıs ve iki yanında yaşları 18 bile olmamış ergen yavrucaklar.
Hepsinin aklı kim bilir o an nerede? Emir demiri keser hesabı kendilerine söylenen şekilde padişahlarını o garip ve salakça parmaklama işareti ile selamlıyorlar.
Olay bu yani...
Ordunun selamı değişmez, değiştirilemez!
Eğer bir selam verme olayı değişecekse Araplaşma olmamalı Rabia falan hikaye... Türk olarak özüne dönsünler, Araplaşma harekatı da ne oluyor. Bilge Kağan'ın öğüdünü tüm kurum girişlerine asılması lazım ki yaşam biçimi olsun: Ey Türk! Titre ve kendine dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir: Titre ve özüne dön.
montaj gibi duruyor ama ayrıca rabia dan önce hindularda ve paganlarda olan bir işaret diye biliyorum bunu
ayrıca böyle saçma bir selam uygulanacaksa vulcan selamı tercihimdir :D
live long and prosper :D :D
Böyle bir selam yok sosyal medya tüm doğruları göstermiyor...
Yalan yanlış beyanlar karalamalar. ..
Özel günlere özel selam yapmışlar ve güzel olmuş kesinlikle, tam manasına katılmasam da rabia işaretine verilmiş anlamlar birleştirme amacı gütmektedir. Asker selamının değişeceğini sanmıyorum ama değişmeli ve yerel geleneklere uygun bir selam olmalı, hatta bundan da öte herkesin kalbine sinen bir selam olmalı.
Hala bu ülkenin cumhurbaşkanı ile uğraşıp duruyorsunuz. Beğenseniz'de beğenmeseniz'de bu ülkenin cumhurbaşkanı kimse laf etmesin
bırakın boş işleri
şuanda uygulanan selam aynı el düz kaş hizası eğik
aklınızı sosyal medya ile bir etmeyin
akrabanızda asker polis varsa sorun bir lan
sorma yeteneğiniz yok la hla halla
Sen anca buralarda gezinip millete laf edersin
günde kaç saat evdesin allah bilir
asdfghj helal olsun sana :D
ne diyim önyargılıyım %75 den fazlası bu durumda olduğundan dolayı
kusurumuza bakma k. g
tabiki :D
Fotomontaj diye ağlıyor ya fotoğraf, askerlerin çelimsizliği kırk kilometreden belli oluyor baksana. Cumhurbaşkanlığına selam verecek taburun böyle cılız olma olasılığı nedir?
Gayet mantık çerçevesinde birşey söyledim, bir gösteriye ait olduğunu sonradan güncelleme yapmışsın görmedim o kısmı. Türk birliklerinde böyle bir selam durma yok diye biliyorum.
Diktatörler yükselir ve düşerler.
Baki olan sadece Türk halkıdır.
Bu zorba herifin günleri artık bitiyor.
Umarım fotomontaj dır umarım... Bizim kendi asker selamımıza ne olmuş yakında bayrağımızı indirip başka bayrak takacaklar diye korkar oldum... Allah sonumuzu hayır etsin..
Tarihin diyalektiğine kimse karşı koyamaz keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Bugünün yarın karşına çıkar yazık herkes kendi sonunu hazırlıyor 😑😞
Böyle bişey olamaz. TSK'nın gelenekleri var. Kimse böyle bir saçmalığa yeltenemez. Muhtemelen reisçiler böyle bir jest yapmıs bir tiyatroda filan asdf
o rabia isaretidir. Anlamini bilmeyen capulcular havlar burda
türk ordusunun yeni selamı diyen kişi şahıs artniyetlidir
bu bir jesttir
İnşallah yakında bütün bunlar fitil fitil burunlarından gelecek bu azmışların...
Güzel hamleler bunlar 👍 15 senede iyi asimile ettiler bizi.
türk askeri değil bunlar. orduda böyle bir üniforma yok. boyle asker selami da mümkün değil efenim.
50%'nin Putperestligi neler cikardi. Resmen Türlüge savas acmislar...
Asker hükümetin askeri değil. Zaten bunlar da asker değil. Cumhurbsşkanı kim olursa olsun asker ona göre selam veremez.
Montajdır sanırım ama beklerim :D gerçi selam vermesini bilmeyen bir genelkurumay başkan var bunlar ne ki
Şu anda ülkede değerli olan, manası olan, kutsal olan hiç birşey yok. En değerliler villalar... Ülkemiz ne hale geldi.
Böyle bir üniforma Türk ordusunda yok , muhtemelen yabancı bir ülkenin askeri bunlar
en basitinden google 'da çanakkale askeri diye arat bir bakalım var mı yok mu görmüş olursun
@YalnızRomeo böyle bir selamlama da yok
Selamı bırak üniformaya bak.. dışarda söyleme dalga geçerler
Bunlar türk askeri değil ki tsk da böyle bir kıyafet yok medya herşeyi abartıyor.
Her gördüğünüze inanmayın ama bellide olmaz zamanla belli olur
erdoğanda hitler sendromu seziyorum
Yalaka selamı değilmi onu.. Rabiaymış hahhh.
Umarım fotomontajdır.
HEYYYT beee yürü YİĞİDİM ardında milyonlar var 😍
Koyunlar yazıcaktın galiba hocam klavye yanlış yazdı herhalde
@aLoNeePrenS Allah bana Türk halkına koyun demeyi nasip etmesin 😍
Allah sana beyin vermemiş ki istesen de diyemezsin zaten onu demen için beyin denilen organı kullanman lazım sizde sadece Mide çalışıyor 2 paket makarnaya
Buraya tek bir ayakkabı kutusu koyarım ailecek 80 sene cevap vermek için araştırma yaparsınız nasıl kurtarırız diye
@aLoNeePrenS Yoksa bunlar mı 😍
i.tmgrup.com.tr/tk/2015/04/29/1430297404837.jpg
img.haberler.com/.../...rzak-yardimi-4892653_o.jpg
son fotografin tarihin 2029 trajikomik..
@SenemKarakas ihlas haber ajansı işte ne bekliyon 😂
Bir şey anlamadım ben de ilginç
Türkiye bura herşey olur ajahjashaja
Tamam da böyle bir Türk askeri yok.. :/
Askere git gel anlarsın aslan parçası..😀😀
Ben onlar arap askeri
Oha mk. Turist ömer selamı versinler bari.
höhh yani saçmalamayın :D Noluyo ya :/
Umarim oyledir yoksa cok kotu seyler olur😄
Güzel montajmış begendim :D
Bence fotomontajla yapmışlar
Montaj'dır bu saçmalık
Bir şey demek istemiyorum.
Ne için :D birşey demediğim için mi :D
Lanet olsun gerçek olamaz bu
bir bu kalmış ti bunu değiştirmişler ha
Allah im Yarrabim diyorum
Güzel photoshop.
yazık.