Babamla 27 senedir fotoğrafım olmadığını farkettim birkaç saat önce. içim burkuldu hala kendime gelemedim. Herkes babasından sevgiyle neşeyle bahsederken ben hiçbişey hissedemiyorum. hatta nefret duygusu oluşuyor içimde. bir insan kızına sevgisini veremedikten sonra baba olsa ne olur diye düşünüyorum canım çok yanıyor. En son ne zaman sarıldı bana hatırlamıyorum. hatta gözgöze gelemiyorum hep içimde bir korku var ona karşı.. bişey söylerken iki kere düşünüyorum. Ne tepki verecek? yine kızacak mı? İnsan babasından bu kadar korkmamalı bence. baba kızının ilk kahramanı olmalı her zaman. babasının prensesi olmalı hatta. Gözlerim doluyo babasına aşık kızları görünce. Babalar gününde babasıyla fotoğrafını atıp güzel şeyler yazıyolar. ilginç geliyo bir insan babasıyla bu kadar nasıl iyi olur diye. Evet baba çınar gibidir. en azından başımızda annemin yanında duruyor diye şükrediyorum ama benim yanımda değil yanımdaysa bile hiç hissedemiyorum. Baba sevgisi olmadan büyüdüm büyümeye devam ediyorum.. içim buruk, gözlerim hep dolu dolu..
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
128
Cevap
59
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Baba olsaydı da azcık iyiliğimi düşünseydi. Günde bir öğün yemek verdim bunun hakkını vercn deyip hiç durmadan beni çalıştırıp daha yaşıtlarım oyun oynamaktan eve gelmezken ben ev bakma derdinde olmasaydım okula gitmek isterken izin vermeyip beni çalışmaya götürmeye çalışmasaydı, babannem beni faişe yapmak istediğini söylediğinde susup kenarda oturmasaydı namusum için çabalarken umursamaz olmasaydı düğünüme gelmeyip kendisi de düğün yapıp daha bişey yokken düğünüme gelmesin diye düğün gününe kadar bağırıpdurmasaydı benim için yine güzel bir baba olurdu. Kayınpederimin bana yaptığı babalığın gramını yapmadı bana.
Beni niye birakip gittin. Annemden ayrıldın beni neden birktin. Evlendin iki kızın daha oldu. Benim ne okula başladığımı , ne mezuniyetimi nede düğünümü görmedin. Öbür kızlarında hepsini yaşadın. Benim o anları bir babayla yaşama şansım yok birdaha. Babalar günün kutlu olsun.
Sen herşeyi çaldın benim elimden. Küçüklüğümü, hayallerimi, ufacık heyecanlarımı. Yüzüme doğru esecek olan rüzgarı benim için belki Birgün doğacak olan güneşi bile çaldın. Hiç vermedin ki hep aldın.. Ben senin yüzünden hiçbir zaman tamam olamayacağım.
Ama en büyük teşekkür babama, bu yaşta bu hallere koydu beni. Varolsun.
Babalar günü, anneler günü, sevgililer günü vs. insanlar tarafından özel sayılan hiç bir günü kutlamıyorum. Bir kez olsun kendinizi annesiz babasız evlatların yerine koyarsınız kendinizi ne demek istediğimi anlar yapmazsınız. Babasız evleri üzmeden bitirelim şu günü..
Bir kızın babasıyla kaliteli zaman geçirmesi gerektiğine inanıyorum. Bomboş geçen 7-8 yılı ne geriye alabiliyorum ne de yerini doldurabiliyorum. Çocukluk dönemi bambaşka, büyüyünce iş işten geçiyor. Kıymetini bilmek lazım anların, anıların, anaların ve babaların.
Hayata gözlerimi ilk açtığım andan beri hep yanımda olan, yanlış adımlar atmamdan çekinen bazen oyuncu bazen ciddi ama hep beni ve ailemizi çok seven. Düştüğümde ilk elimden tutansın cansın. Bir çok fedakarlıklar yapansın. Yine dünyaya gelsem yine senin kızın olmak isterdim. Seni çok seviyorum yufka yürekli babam. .
En kötü günlerimdede sen vardın en iyi günümdede agladımda göz yaşımı silen de sen oldun güldüğümde bana eşlik eden de bana bu hayatta ne kadar güçlü olduğumu gösterdin zorlukla nasıl baş edeceğimi de bazen sana kızdım bağırdım ama her zaman senin sözünü dinlerken buldum kendimi canım babam benim cesaret kaynağım senin kadar güçlü ve cesaretli olucam bende belki bir gün sen olmasaydın ben de olmazdım beni ben yapan ne diye sorsalar acılarım degil babam derim
Normalde her soruya erkekler en cok cevabi verirdi bu soruda kızlar vermiş bundan bile babanin kizlar üzerindeki etkisinin ne kadar büyuk oldugunu anlayabiliyoruz. bir kez bile sarılıp babacım seni cok seviyorum diyemedim ama buna ragmen ne kadar sevdigimizi o biliyor.
Babamı hatırlamıyorum bu yüzden baba kelimesini hiç telafuz etmedim. Küçüklüğümde baban nerde ölmüşmü diye soranların yanında karşıdam gelen babama "Benim Babamm" diye bağırmak ve herkese duyurmak isterdim.
Sabah kutladim sarılıp dans ederek. Babam benim canım aşkım yakisiklim bitanem her şeyim bu hayatta vazgeçemeyeceği tek adam. Kahramanım benim . En iyi en yakın arkadaşım. Iyi ki varsın baba iyi ki benim babamsin . Ama sakin beni birakma yaşayacak daha cokkkk şeyimiz var. Allah başımızdan eksik etmesin ❤❤ Babası olmayanlara allah sabır versin.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
zamanında anasıyla beraber annemi çok dövmüş kadına el kaldıran aciz bir insan .. annem bize geçmişte olanları yansıtmadı o yüzden nefretle büyümedim bunlardan da az çok pişman olacak ki normal davranmaya çalışıyor.. örnek bir baba mı değil ama iyi de olsa kötüde olsa evi çekip çeviriyor .. bu kadarı yeter bir beklentim yok.
Allah onu başımızdan eksik etmesin.. Bir sürü sıkıntılar yaşadik tüm kardeşlerim ona kızgın. Ama diyorum hep ne olursa olsun evde olmasi başımızda olmasi bile o kadar önemli ki.. O gölgesini hissetmem bile yeterli.. Allah'ım acısını yaşatmasın..
Beni büyüt, ağlatma. Sevgin nerede, övündüğün? Sana şuana kadarki yardımların için teşekkür ederim. Eve klasik tabirle ekmek getiren sendin. Fakat hatalar yaptın, bir zaman sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Keşke nasıl hissettirdiğini bilseydin.
Ona çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Olsa yanımda neler yapardık onu düşünüyorum. Çok güzel baba kız olurduk onu düşünüyorum. Ona sarılmak nasıl bir duygudur diye yıllardır düşünüyorum. Duygusalım çekilin
1 güne sığdırmak saçma. Ama illaki kutlayacaksam, ne biliyim ya babama hiçbi zaman seni seviyorum diyemedim. babis dicek kadar uzak değiliz ama diyemedim. ne olursa olsun yanimda olucagindan emin degilim..
Baba için en değerli şey onun gelecekte hep olmasını hayal ettiği gibi bir evlat olabilmen. Babanı mutlu etmek için ona hediye almak değil ona yakışır, yaraşır ve onun yüzünü düşürmeyecek bir evlat ol yeterli.
şu zamana kadar annemin yapmadığı anneliği de en iyisiyle yaptığın için teşekkür ederim :) sen benim en değerli varlığımsın demek isterdim, dedim bile :)
İyi ki benim örnek alıp sevecegim adamın sana benzemesi için dua ettirmeme sebepsin ve iyi ki bana o tokatı attın çünkü ben yalan söylemeyi senin tokatından sonra terk ettim
Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…
ekmegini, sevgisini bölme mücadelesini yorulmadan ve yilmadan verebilecek adamlar baba olabilir ancak diye düsünüyorum gerisi bilmem kac yüz kere düsünsün bence..
Baba denilince akla gelen kim varsa hepsinin gününü canı gönülden kutlarım.🎈 Dilerim ki kime, nasıl bir babalık yapıyorsanız, hep yapmaya devam edersiniz..
şahsen ben babacığım seni çok seviyorum seni çok özledim mekanın cennet günahların af olsun sana bu babalar günündede 3 ihlas bir fatiha gönderiyorum umarım sevinirsin :( derim
babamın gölgesi yeter.. Rabbim omrumden alsın ona versin, babam benim super kahramanim, ellerinden ve ayaklarından öperim😇
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlkini tanıyamadım malesef ikincisi çok iyi bir babaydı.. Babamm olmadığı halde babalık yaptı şimdi ise o da yok. Allah ikisinin de mekanını cennet eylesin. Babalar günü kutlu olsun...
En İyi Cevaplar