Atatürk kendine özel bir adamdı rahmetli ve ülke için emek veren herkesin ruhu şaad olsun. Ama ben onları düşündükçe utanıyorum öyle bir nesilin torunları iken berbat ve dejenere bir haldeyiz. Öyle ki ülke kurucusuna hakaret meşru olmuş. 93 lü gençler veya daha alt yaşlarda ki gençler veya kendi jenerasyonumda da var sıfır veya yanlı tarih bilgisi ile hiç anlayamacakları liderleri suçlar hale gelmişler. O kutsal insanların torunu olarak ülkenin ve böyle bir mal dalgasının içinde olduğum için utanç duyuyorum muasır medeniyet seviyesine ulaşacak iken ülkenin topraklarının karış karış satıldığını, sistem adamlarının ruhu ile parayı değiştiğini, muhalefetinden hükümetine her yerde yolsuzluk ve adam kayırma arttığı için kıyametimizin yakın olduğunu düşünmekten utanç duyuyorum. En büyük isteğim vatanperver yeni nesillerin yetişip bu güneşsiz günlerden bizi çıkarmasıdır. Çünkü Atatürk her zaman genç nesilleri maden olarak görmüştür. Ben kendi adıma vatanım için birşey icra edemedim şu yaşıma kadar. Kendime bakmaya zorlanıyorum ama umarım bu hayatım boyunca böyle gitmeyecek ve bende en azından bir çocuğun elinden tutarak önce namuslu ve vicdanlı ardından vatanperver bir genç olmasında katkıda bulunacağım. Benim bu vatana yapabileceğim şey bu. Herkes elinden geleni yapmalı. Ama biz malesef kayıp dönemin insanları olduk. İleride ülke var olmaya devam ederse tarih kitaplarını okuyanlar bizimle dalga geçecekler ve kabullenmeycekler.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gelmesin halk istemiyor kemalizm de öldü geberdi bitti yıkıldı müslümanların cahil olanı ancak bu adamı sever Yav aziz nesin doğu perinçek can dündar alayı atatürkün islam düşmanı olduğunu allah din kitap tanımadığını kanıtlarıyla sunmuşdur hala müslüman olup M. kemali seven varsa kesinlikle cahildir İngiliz siyonizm kurgusudur
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ulan m. al ataturk olmasa sen ingiliz kapitalizmi altinda surunuyorudum ma. l
aptala bak ya ulan ingiliz kapitalizmi siyonizmi zaten kemalizm ile girdi mal bankaları faizi m. kemal soktu aptal bir bokk bilmeyen cahill kemalizm eşittir kapiatlizmdir
Atatürkün geldiği dönemde kimse böyle birinin gelmesini ve tüm planları değiştirip Türkleri kurtuluşa erdirmesini beklemiyordu. Yani hiç belli olmaz. Yüce Türk milleti içerisinden çok sayıda vatansever evlatlar ve kahramanlar çıkarmıştır. Bir gün kötü günler yaşarsak ki dilerim yaşamayız belki yine böyle bir Türk evladı çıkabilir.
Hacı sizde bu lafı Atatürk'ün söylediğine inaniyorsunuz öyle mi? Hayaller Atatürk.. oylar Kılıçdaroğlu ahahah La cidden çomarsiniz Cahilsiniz cuhela siniz.. Fakat Erdoğan var kurtarıyor..
Atatürk e saygı duyarım ayrı bir durum ama en kötü zamanımız bu sanıyorsan yanılıyorsun. Atatürk ün mücadele ettiği dönemi düzgünce inceleseydin bare. Adını söyleyip bahsediyorsun bare dönemini bil
tam bu sözü paylaşacaktım soruyuo okuyunca ki paylaşmışsın :) biz saçma sapan sayfalarda gereksiz mizahı bırakıp okumaya başladığımızda bir şeyler değişir zaten.
gecti o zamanlar yarısı hain ya da hain sevici bu memleketin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Recep Tayyip Erdoğan atatürkten daha iyi bence... Atatürkü de cok seviyorum ama Erdogan gercekten daha iyi.15 senede yaptıkları cumhurıyet tarıhınde yaptıklarından 100 kat daha fazla.
Canım arkadaşım. Yurt dışında yaşayan biri olarak söylüyorum, Türkiye her konuda baya koça birkaç yıl geride. Yurt dışında yaşayan biri olsaydın, yaşam standartlarını bilen biri olsaydın zaten böyle konuşmazdın.
@Leon26 10 milyon euro icin luksemburga yalvarmidti ecevit be 20 gun sora bekle. misti.1999 dperem yardim paralarini caldiklarini itiraf etti ecevit zor durumda oldugu icin... simdi 5 milysr tlye sehit hastabeleri yapiliyor. bu kadar nankor olmayin.
Çünkü burdaki mallar da orda yaşamadı orda yaşayanların ne gibi zorluklar çektiklerini bilmiyorlar. Ben hem İstanbul'da, hem Belçikada yaşadım. Burdakilerin çoğu zaten orda ne oluyor ne bitiyor haberleri bile yok.
En İyi Cevaplar