Ve bu tip insanlara bakarsak, sapık ve tacuzci o kiyafetin giyen değil, bakan kişiler oluyor.
Tayt giyen veya dar pantolon giyen erkek olsa?
Ve bu tip insanlara bakarsak, sapık ve tacuzci o kiyafetin giyen değil, bakan kişiler oluyor.
Tayt dar pantalona gerek yok eşofman dahi giymen bazen pantalonun üstünden çıkıyor bazen cebinden fazlasıyla belli oluyor zaten
Demekki erkekler edepli kadınlar değil mi?
Edepli erkekte var edepli kadında edepsiz erkekte var edepsiz kadında tanımadığım birini bilmem
Zaten konu giyenler
Kıyafet ile insan secmem abi edep namus ahlak kıyafette değildir, açık kardeşlerimiz var çok iyi türbanlı arkadaşlar var çatır çatır sikisen kıyafetle olmuyor yani
Ben türban giyen evliyadir demedim ki..
Ama kadınlık uzuvlarini sergilemek nedir?
Ben diyorum ki sana abi kılık kıyafet ile edep ahlak namus olmaz, peki sana şöyle söyleyeyim erkekler niye bu kadar abaza neden tecavüz olayları bu kadar artti kundaktaki bebeğe tecavüz ediyorlar kadınların suçu ne niye kadınlara yükleniyorsun, kimisi ailede görmüş öyle giyiniyor kimisi TV de görüyorum öyle giyiniyor herkes herkes değildir kimin niye giydiğini bilmem bizim anamız bacimiz Allah emrettiği için giyinir örtünür
Tayt giymem eşofman da gitmem belli oluyor cebimden çıkıyor pantalona sığmıyor laf edenin hayatına sokarım elimde olan birşey değil
giyen var zaten çoğaldılarda a koduklarım, herkesin özgürlüğü var der geçerim xd banane aöq ben mi giyiyom xd
Giymesin.. erkek dar pantolon giymesin.. düsuk bel de giymesin 😊
Cevap
9Cevap
Kadın giyince moda derler
Erkek giyince sapık derler
Sonra da esitlikten bahsederler
Giyen erkegin erkekliginden şüphe ederim çünkü erkekler bu organını gizlemek icin elinden geleni yapar haksizsam haksizsin yazsinlar
Erkekler edepli. .
Kadınlar değil yani..
Kardeş ne yapmaya calisiyon benmiyim mk mini etek giyio gezen veya gogus dekolteli seyler giyen ondan sonra erkege sapik abaza diyolar erkek ne yapsin mk kızlar daha abaza
İşte kadınlar teşhir ci ve tacizci
Sorun erkeklerde değil
Kadınlık uzuvlarini sergileyen kadinlarda
👍👍👍👍
onu mikerek delirtirim birdahaki sefere zırh giyer öyle biiner metroya tramwaya :)
Dar pantolon giyerim tabi Tayt gibi olmucak rahat edicem
Var böylesi erkek ve kadın olarak şaşmamalı dah kötüleri var ve geliyor hem de moda adı altında😑
Eyvah
saçma sapan şeyler erkek öyle şey giyermi
Kadınlar giyiyor ama
kadının vücudu zarif erkekte palet gibi ayak var ve iğrenç
Belki kadınlarda erkekleri daha iyi buluyor
sanmam
Ama bizim maruz kaldığımız durum aynı
ne durum muş bu
Kabak gibi poposu ortada olan tüm vücudu belli olan Hatun
Yani taciz ediliyoruz
kim ne yaparsa kendine ama inkar da etme bakmak hoşumuza gittiği halde sitem etmek yanlş
Bakarken ne hissediyorsun?
birşey hissetmiyorum
Hoşlanıyorum demesin mi
dikkat çekici ve 1 bakan 2 ye de dönüp bakıyp
:) yani neticede ilgi çekiyor
sana da engel atcam be
Beni neden ilgilendirsin ya. Özgür, kendi giymek istediği şeyi giyebilir.
Dayı bunlar nasıl şıklar 😂
Evet orası biraz abartı oldu..
Ama kadınlar hergün yaptıklarını bakalım karşı taraftan nasıl görecek
pardon erkek demişim 😂
Kadınlar bunları yapıyor ama
pardon kadın demisim 😂
Ne dedin?
Çığlık atarım.
Banane
Gay derim ne dicem
GÖRÜNTÜ HOŞ mu
Erkek?