Yıl olmuş 2017 ama hala anlamış değilim yaw, yok artık diyorum her dinlediğimde saçmalık
1. OLAN LENA;
2. OLAN MANGA;
?
1. OLAN LENA;
2. OLAN MANGA;
?
Şu stratejik bilmem ne olaylarını anlamıyorum. Arkadaş biz sertab erener ile birinci olmadık mı? Demek ki şarkı güzel olunca , sergiledikleri performans güzel olunca kazanılabiliyormuş. Manganın şarkısı güzeldi ama herkes rock sevmez. Lena hem sempatik geldi seyirciye hem de genelin sevebileceği bir tarzla çıktı. Sibel Tüzün o dandirik süpürstar şarkısıyla 11. olmuştu. Demek ki oy potansiyelimiz her yerde var.
Müziğe bakmıyorlar anacım ülkeye bakıyorlar e bizde bir tek azerbaycan tam puan veriyordu 😂
bir kere 1. yaptilar. bidaha yapacaklarini hic sanmam knk. ilk ingilizce sarkimiz 1. oldugumuz sarkiydi ve bize kendi dillerinde soylettiler. bu yuzden 1. olmustuk
işte haketmişken vermemeleri cidden göze batıyo, istelerde burda haksızlık olduğu belli
12-13 yıldır Eurovision takip ederim benim ilk 5'ime girer bence güzel bir şarkı ve kızın aksanı çok sempatik :D
Cevap
2Cevap
Bence güzel , manga da iyiydi ama işte şarkı yarışması değil stratejik ortaklık kasma makinesi
Kız tatlı diye kazanmış belli
yaw bizim robot da tatlıydı :D
2010 en iyi seneydi genel olarak
dinlettiriyor kwndini
şarkıyla ilgilenmiyorlar cunku
Güzel şarkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar