niyə (neden) Azərbaycan?
və ya
niyə (neden) ermənistan?
və ya
niyə (neden) ermənistan?
Azərbaycan
ermənistan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ermənistanı sevmirəm çünki, olmayan bir soyqırım yaradılır. Biz ermənilərə pislik etmədik onlar bizə etdi. İndi də Qarabağ 'ı işğal etmiş vəziyyətdədirlər, yenə haqqı olmayan bir mübarizənin içindədirlər. Biz hər zaman Azərbaycan 'ın yanındayız. "Haray haray mən Türkəm deyə bir millətin" yanındayız. Azərbaycan' ı hamımız destekliyirik.
Azərbaycan da daim Türkiyenin yanındadır :) <3
abi qadın çox gözəl danışır, Turanda görüşmək qismət olsun bütün `Türkəm` deyənlərə
Youtube' tan Azerbaycan kanallarına bakıyorum arada. Farklı olan kelimeleri de anlamaya başladım.
dilimiz çox yaxındı, öyrənmək də çox rahatdı
Dağlıq Qarabağ'da masum Azerileri nasıl vahşice katlettiklerini unutmadık. Unutmayız.
Azeriler özbeöz kardeşlerimizdir.
Azərbaycan Türkü desən daha çox sevinərik <3
Azeri iran da yaşayan ateşe tapan bir kavmin adıdır geçmişte. Stalin zamanında ruslar azerbaycan Türkü kardeşlerimize Türk kimliğini kaybettirmek için Azeri ismini kullandırmışlardır. Onlar azeri değil Azerbaycan Türkü. Azerbaycan Türkü demek doğru olan.
@weiße_schokolade eynilə :)
Azetbaycan tabiki. Kardeş ülkedir. Ermenistan devletinin hayal projelerini bildiğim, geçmişte azerbaycanlılara yaptığı hocalı katliamını bildiğim, ermenistan anayasasında geçen hedef büyük ermenistan devletinin sınırları içinde azerbaycan ve Türkiyenin güneydoğusunun olduğunu bildiğim için nefret ettiğim bit devlet.
birləşsək də darmadağın etsək it yuvasını
Ikisini de severim. Cocukluk arkadaşım ermeni. Ama Azeri tanıdığım da var. Neden ayrımcılık yapayım?
səni məcbur edən olmadı nəyəsə. hər kəs fikirlərində sərbəstdir
Bu soruyu sorarak ayrımcılık yapiyorsun. Ermeniler öcü mü? Siyasi nedenlerden dolayı neden ırk ırka düşman olur ki? Insan insandir kalbi temiz olsun
erməni mənim üçün öcüdü, hə. itə qoyduğum hörməti erməniyə qoymuram və səbəbi siyasət deyil. 1905dən bəri verdiyimiz 10 minlərlə şəhiddir. qızlarımıza təcavüz edən, hamilə qadının qarnındakı uşağı çıxarıb öldürən millətin qəlbinə tüpürüm
Bunu türkler de Kürtlere karşı yaptı ama ben türklere düşman olmadım. Olmalimiyim?
bəs kürtlərin türklərə qarşı etdikləri? biz sizin şəhidlərinizə ağlayarkən sizin türkiyə torpağında öz şəhidlərinizi heçə sayıb kürtlərə üzülməyiniz çox acıdı
Dersim 38de ilk başlatan kimler? Ondan once türkler ne etmişti?
kürdün tərəfin tutursansa kürdün tərəfin tuturam de, humanizm havayadı
Cevap
25Cevap
Ayrılır mı Könül candan
68.media.tumblr.com/.../...yA1Rn1upnb2jo1_1280.jpg
ayrılmaz abi <3
Ermenistan ne ki Azerbaycanla kiyaslayalım bu soru saçma olmuş biraz. Siz o taraftan gelin biz bu taraftan araya alalım ezelim onları herkes görsün Türklerin gücünü 🇹🇷🇦🇿💪
Türkün gücü Turan`da görünəcək inşəAllah
Bayrağından belli baksana şu ayın yıldızın asaletine
İnşallah.
Azerbaycan bizim kardeş ülkemizdir. Türkiye vatandaşları benim icin ne ise, Azerbaycanlılar da öyledir benim için. Azerbaycanı seviyorum
eynən, biz də Türkiyəni sevirik :)
Azeri kardeşlerimizle ermenilerimi kıyaslıyorsun
hepimiz Azerbeycanı tercih ederiz
hamınız yox ). Ermənistan deyənlər də var ).
Azeri? Azeri diye birşey yok Türk demek gerek
@FreeStyyle eynilə
kiyaslamak hata ermenistanla tabiiki can kardeş ülke Azerbaycan💜
kıyaslayanlar və hətta ermənistanı seçənlər var. qürurum sarsılır türkü satan türk gördükcə. amma sənin kimilərə can da fəda, damarında axan türk qanı da halal <3
eyvallah kadeşim. secenlere bakma sen onların ulamıyorlar hırlıyorlar ancak biz bize yeteriz şimdiye kadar dostluğumuz kardeşliğim her zaman daimdi halada daim olacak yaşasın❤ TÜRKİYE❤AZERBAYCAN KARDEŞLİĞİ ❤
nə gözəl türksən sən. halal olsun sənə ürəyində gəzdirdiyin Bozqurd <3
eyvallah kardeşim sende öylesin 💜💜
olum ermeni kelimesi bizde hakaret anlamı taşıyo lan :) ama yine de fazla faşizan a. yav.
nə etsək az onlara :)
Tabiki kendi kanımdan canımdan olan Türk milletinin evlatları
:) Türkün dostu Türkdür
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Geti kalanların hepsi düşman
bütün Türklər birləşsə geriyə çox bir şey qalmaz )
👍👍👍
Türklere mi soruyorsun bu soruyu ermeni dölü denk gelmemise hepsi azerbaycan der
demək ki denk gələnlər varmış ))
Tek tuk olur oyle :)
xarı bülbül bağçamızı it yuvasına çevirənləri dəstəkləyənlər var içimizdə türkəm deyə gəzirlər amma mənəviyyat ulamır, hürür
Ülkeme zarar vermek istexen devlete asla adim stmam
Ölkəmiz ayrı ola bilər amma, qanımız və torpağımız bir bütündür
azerbaycan tabiiki... ama bu kiyaslama hic yahsi degil.. sormaya gerek yoktur..
:) gərək varmış deməkki
Tabikide AZERBAYCAN. SİZ BİZİM KARDEŞİMİZSİNİZ <3 :*
<3 tək millət, 2 dövlət :)
EVET👍💞💟
İki devlet bir millet Azerbaycan Türkiye 🇦🇿🇦🇿🇹🇷🇹🇷🇦🇿🇦🇿🇹🇷🇹🇷
Ermənistan'ın icine soxum
yavaş ol :D
pekala 😂
Türkün Türkten başka dostu yok Azerbaycan yani
eynən <3
Azerbaycan onlar kardeşimiz ermeniler haindir
Türkün dostu Türkdür <3
Türkler parayı görğnce hainlik ediyorlar içerden tarihte çok defa örneği vardır
xain olan Türk deyil. Türk olan xain olmaz
bir git mk
millətindən xainlik gördünsə millətinin xain olduğuna inandığın üçündür. Türk Türkdü, Türkün başqa adı yoxdu. yenə də sən bilərsən
Azerbaycan çünkü kardeşlerimiz onlar.
:) <3
Azerilerde , ermeniler kadar bir ukalalık var neden?
azeri tanıdıkalrın hepsi çok ukala...
qürur deyək biz ona. və erməniləri Azərbaycan Türkləri ilə eyni sıraya qoymasan sevinərəm
Kimse sana ermenilerle azerileri yanyana koyduk demedi ki nie atarlandin bu kadar
Gurur değil o başka bir şey, gurur bizde vardı.
ermeni kelimesi bizim orada Küfürdür, Argo kelimedir.
kimse sana burada ermenilerle azerileri yana koyuyor gibi laf etmedi
mənə atarlı deyirsən, amma buraxsalar məni öldürəcəksən :D xətrinə dəyən bir şey dedimsə bağışla ))
beni azerbaycana atsin biri 😊
tutaram mən atla :)
keske gelebilsem. cokkk istereem
inşəAllah gələrsən
nasil gelebilirim ora?
təyyarə ilə :D
o ne kiz😂
uçak :D Türk hər yerdə türkdür, boş ver. Turan`da birləşincə gələrsən inşəAllah rahat rahat, darıxma :)
Kiyaslaman hata tabiki azarbeycan
azerbaycan..
Kan çekiyor..
damarımızda axan Türk qanıdır, əksini iddia edənin qanı bozuktur <3
Kardeş ülke 🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿
can kardeşim :)
Türklere soralabilecek en saçma soru bu.
Can Azerbaycan. :) 🇹🇷🇦🇿🇹🇷🇦🇿
Can Türkiyem <3
Azerbaycan hanımefendi
təşəkkür beyefendi :)
rica ederim hanımefendi 😊
Azerbaycanın tırnağı olamaz ermenistan
ermənistan heç bir ölkənin dırnağı ola bilməz
Ermeniyim. Ermenistan diyorum.
azerbaycan
AzerbayCAN dir
can Türkiyəm *-*
Azerbaycan.
Amaç ne
Türkün Türkə dayaq olub-olmadığı öyrənmək
Türkiye istənilən dövlətlə kıyaslansa Türkiye deyərəm ikinci dövlətin adına baxmaram. Kıyas yanlışdısa qoy yanlış olsun, mən Türkçü olaram yenə
Sadece İNSAN
humanizm :) olsun
Müslüman Azeriler
*Azərbaycan Türkləri pls
Azeriler tabi hmk
Azərbaycan Türkü, abicim :) . Azəri Stalinin türklüyümüzü itirmək üçün bizə verdiyi addır
Aynen öyle işte kardesim :)
nerelisin sen?
Azərbaycanlı :)
hımm azerbeycan nasil biyer?
daşı qaldırırsan qızıl, torpağı qazırsan neft çıxır. yer deyil qarış-qarış bərəkətdir
haveeee😂
Azarbaycan
Hiçbirini istemiyorum ordan kimse gelmesin
sizdən gələndə biz gözümüzün üstünə qoyaq, bizdən gələndə belə olsun. halaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar