Solcular yalan söylemez diyene anca ben gülerim...
Sağcıyım fakat çalıştırdığım sağcıyada solcuyada iş veririm. Solu sağlamı sağlam ama bozuğu sağcının bozuğundan daha fena. Dünya kadar yalan söylüyorlar tabi davulun sesleri uzaktan hoş...
Ne sağ ne sol hepsi aptal 😅 Hayatlarınızı politik saçmalıklar için heba ediyorsunuz hepiniz. Yaşadığımız her dakika önemliyken siz ömrünüzün sonunda hiçbir şey elde etmeden pişman olarak göçüyorsunuz.
Nasıl zannediyorum? Beni sandığa gitmem için zorlayacak birşey mi var? İlla sağ sol olacaksın diyen birileri mi var? Yiyin birbirinizi beni rahat bırakın ben cin toniğimi içeyim 😂😂
Herkez değil herkes. Haklılık olayında da solcu sağcı diye bir ayrıma gitmek bence gülünç olur. Ne konuda haklılık? Nasıl bir haklılık? Bana göre dürüstçe sadece kendi davasına giden ona buna yalakalık etmeyenler kutsaldır.
Ben solcular kadar durust insanlar tanimadim. Ailemin yarisi solcu yarisi sagci. Iki tarafi gorme sansina sahip oldum ve inanin benim ailemdeki sagcilar kadar kotu niyetli insanlar gormedim..
Aslında bakarsak iki tarafı da uçlarda yaşayan kesimin kendi içinde antipatiklik sebepleri var. Ilımlı sağcılar ve sosyal demokratların fikirleri daha ciddiye alınır oluyor.
ben adımı provokatör diye nickname yerine devrimci koymuyorum, 200 liraya darbe yapmıyorum bir bira kasası açtılar diye ülkemin karşısına geçmiyorum, ülkemin aksine konuşulan bir şey varsa anlarım ancak size biri kalkıp bu tayyip ülkeyi batırdı dese adamla cehenneme bile kol kola girersiniz, şu an mhpden nefret ediyorsunuz, tayyip erdoğana destek verdiler diye ve onlarca senedir kavgalısınız ulan 3-4 sene önce can ciğerdiniz hiç onurunuz görüşünüz yok mu nefret ile sevgi arasında ince bir çizgi yok ki dağlar kadar fark var sizin hayatınız siyasetiniz bir kişi hakkında onun aleyhinde konuşulanları ezberleyip işine gelmeyenleri duymazdan gelmek olmuş solculuk. Şimdiki solcularla ilgili cilt cilt kitap yazarım da neyse ben diğer ülkelerde de avanak topluluklar gördüm, hani brezilyada vs. yine kendi hükümetini devirmek için gaza gelenler gördüm, iki anket yüzünden amerikada da sokağa çıkıp adam öldüren iç savaş çıkartmayı deneyenleri de yeni gördük ama bizim solcuların ellerine dökemez
En İyi Cevaplar