Kardeşim sen saçmalıyorsun terörü desteklemeyen kaldı mı ne demek ne dediğinin farkında mısın o yapıyorsa o da yapacak denen bir görüş değil bu o chp nin başkanı kadar aptal bir insan var mı hani biraz açık gözle baksan anlarsın eski dönemlerinide araştır o kılıçdaroğlunun
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yapmayan kaldı mı şu demek, A ve B ikisi de teröre hizmet etmişken A'yı destekleyip B teröre hizmet etti demek samimi değil. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun geçmişinde ne var?
Öyle bişey demedim veya şunu destekliyorum diye bir görüş belirtmedim istediğin yere çekme olayı kılıçdaroğluna gelince adam asla hiç bir lafının arkasında olmayan ülke yönetemeyecek biri geçmiş diyince de savaş ay ile yaptığı röportajı izle YouTube dan nasıl mal mal oturuyor görürsün nasıl dalga geçmiş savaş ay
Onu zaten izlemişim, yalnız Kılıçdaroğlu orada devlet memuru. Devlet memuru olursan ya da ailende varsa sor bakalım televizyonda hükümet aleyhine 2 kelime laf etme hakkı var mı?
Orada Kılıçdaroğlu yapması gerekeni yaptı. Hatalarımız var düzelteceğiz ile olayı geçiştirdi.
Ancak eğer SGK kayıtlarını incelersen devleti kara geçirdiğini görürsün. Eğer gerçekten en ufak bir yolsuzluk varsa AKP neden Kılıçdaroğlu'nu yargılamasın?
Ben Kılıçdaroğlunu savunmuyorum sana. Sadece açıklamamı istediğin bir şeyi açıkladım.
Milliyetçi hareket partisi, Ak Parti olabilir :) ben partizan biri değilim siyasetçi de sevmem hangisi işini iyi yapıyorsa o ama CHP son 1 yıldır yaptıkları ile migdemi bulandırdı Atatürk'ün kemiklerini sızlattılar cok üzücü Terörist cenazesine gitmeler HDP ile gizli kapaklı görüşmeler HDP barajı aşınca şükür pilavı dağıtanlar mal Kemal Kılıçdaroğlu geçen sene şey demişti" biz hapiste yatan dhkpc'liye de gittik pkk'lı ya da " böyle hainlik alçaklık olur mu ya
:D :D MHP için aklımda tek bir başlık var ya Anayurt Gazetesi ve Gerçek Hayat Dergisi bir röportaj yapmıştı bir hackerla. Manşet; ''BBP korktu, MHP sustu, Perinçek ırzına geçti'' :D :D O başlığı bir türlü bulamıyorum şimdi, internette de Perinçek mahfetti diye dönüştürerek alıntı yapmışlar :D
Milliyetçi bir hacker karen fogg'un email hesabını hackliyor. Tek tek partileri geziyor. MHP BBP falan.. Perinçek'e çok sıcak bakmıyor. Uzak biraz. MHP falan olayın üzerini kapatınca Perinçek'e veriyor mesajları Kitap mı dersin Manşet mi dersin Televizyon yayınları mı dersin :D :D
Tabi kimse dönüp bakmıyor :/ :( Öneririm kitabı sana :/
ChP li değilim, sevmiyorumda. Daha dün Türkiye Amerika ile iş birliği yapıp türkiye pyd ile ortak hareket edebilir, diyen bir partinin neresini seveyim? Keşke bir tek bununla kalsa.
Kalmadı ama alenen ve açık açık pyd yi ve esadı savunan bir ana muhalefet partisi hayatımda hiç görmedim umarım bu saatten sonra da görmem. CHP emin ellerde olan bir parti değil. CHP ye oy verenler ise Atatürk hatrına veriyorlar. Ama CHP Atatürk hatrına zerre bir iş yaptığı yok. Artık Atatürkçüler uyanmalı. Artık Atatürkçüler solculuğu bırakmalı ve görmeliler kimlerle ibirliği yapıyorlar diye..
CHP Esad'ı savunmuyor ki. Keşke savunsa. Esad'ı savunmasında yanlış nerede?
Gezi operasyonunda, 17-25 Aralık'ta, 15 Temmuz'da Erdoğan'ı savunmak ne ise, Suriye'de Esad'ı savunmak da o. Halen akıllanmadınız amerikan politikalarından :(
kadreş, Esad nusayridir Yani şii, Chp lilerin %60 da nusayridir. Nusayrinin arapçada ki Anlşamı ise Arap alevisidir. Yani Esadı savunan içimizde genel olarak CHP ye oy verenler ve Kısmi olarak bizzat Kılıçdaroğludur. Hadi Kılıçdaroğlu çıksında 1 kere esad katil desin. ama diyemez :)) Yani bugün CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu içimizde ki Esaddır. Bugün başa gelirlerse içimizde Büyük oranda nusayri/Alevi bir yapılaşma olacak.. Bunu da buraya yazıyorum.
Neden CHP ye oy vereyim? Muhalefet gücü 0, hdp meclise girdi diye davul zurna ile kutladılar. Bunlar en basit nedenlerim daha ağırları hakkında burada bahsedemem
sizin icat ettiğiniz ötekileştirme sonucu oluşan terörü açılım ile kaldırmaya çalıştık. boşver sen de ne değişti de açılım son bulunca sizinkiler hata ediliyor açılıma devam edilmedi dedi
Ziya Gökalp Yusuf Akçura ve daha nice Türkçü ırkçılığa karşı. Irkçılık yapıp da bunun adını Türkçülük koyan sadece Atsız Rıza Nur ekibi var... Onların da kimlerle işbirliği yaptı ortada :(
Kendisi sadece bir yazar, ben de kitaplarını okuduğuma göre fikrini istediğim gibi eleştirebilirim. Atatürk'e laf etmek Yusuf Akçura'lara laf etmek onun ne haddine düşüyorsa ben de laf edebilirim demektir :)
Amerikan Milliyetçileri ile tartışmıyorum. Eğer mantıklı tartışacağınız zamanlar olursa beklerim.
Önce Gülen'in koluna giren Sancar ile ilgilenin bence :D
Yani laf etmeyeyim diyorum ama işsiz güçsüz takımı olarak illa bir yerde kutuplaştırma başkalarını gereksiz yere sınıflandırmaya uğraşıyorsunuz. Yazık size
CHPye saldırana neden saldırıyorsun deyip yanlış yaptığını anlatmaya çalışıyorum CHPyi savunana yprum yapmıyorum Sonuna kadar gibi biat edenlere de cumhuriyeti anlatıyorum
size göre öyle, Osman Pamukoğlu nun geçmişi ortada ve Muhsin Yazıcuıoğlu nunda Atatürk'ten kalan bir CHP kalmadı ortada emin ol o olsa ilk önce ittihatçılar gibi bu partiyi kaldırırdı
Basit bir soru sordum... Apo'yu sorgulayan yargılayan savaşan herkes içerde. Apo'ya dokunan yanmış.
Hatta Zekeriya Öz bizzat tutuklanacaklar listesini Apo'dan aldığını söylüyordu.
Basit bir soru bence Pamukoğlu neden hiç gündeme gelmedi, tutuklanmadı?
Acaba İlker Başbuğ tutuklanınca yaptığı yorum, bize cevap olur mu? Hatırlayalım ne diyordu Başbuğ tutuklanınca; '' Hiç bir şey hissetmiyorum. Bu kadar büyük bir suç varsa başındaki de içeri alınır. Ama olayı uzatmadan mahkeme sonuçlanmalı.''
iyimisin sen gerçekten olayı nerelere getirdin CHp den çok merak ediyorsan şimdi alanlara sor bunu önüne geleni alıyorlar zaten ben neden destekleyim bunları kafan güzel sanırım olayı nerelere çektin meraklıysan bunlara yazı yaz sor sende bana neden soruyorsun ben sence sen bunları yazmadan önce destek veriyorum mu dedim oksijeni birz bol alman lazım, Osman Pamukoğlu nu bıraksalar zamanında 11 kampı nasıl yok etmiş bir tane vatan haini bırakmaz bu ülkede
Olayı CHP'den çıkaran bu yorumu yapandır; ''C* Muhsin Yazıcıoğlu'ndan sonra Osman Pamukoğlu C*''
Ben çok basit 2 soru soruyorum sana, Osman Pamukoğlu Ergenekon'a başlangıçta neden destek verdi? Neden PKK'ya dokunan herkes içeri alınırken Osman Pamukoğlu'na kimse dokunmadı?
kafan basmıyor anlamıyorsun algılarını aç biraz kimse ordunun başına doğuda geçmezken OSman Pamukoğlu albayken geçip 11 kamp basmış hala ötüyorsun pkk ya destek veriyor diye Osman PAmukoğlu destek olsaydı bu kadar temiz geçmişi olmazdı zaten bu ülkenin başına öyle temiz insnları geçirmezler karalayıp dururlar kafana bunu sok cevap veriyorum ama papağan gibi aynı soruları tekrarlıyorsun anlama kabiliyetin zayıf
Demek ki soruya cevap vermiyorsun... Yani sana göre Ergenekon Davasında yargılanan askerlerimizin geçmişi kirli öyle mi?
Sana diyorum ki Ergenekon'da Apo'ya dokunan herkes yargılanmışken Osman Pamukoğlu nasıl yargılanmadı ve Osman Pamukoğlu Ergenekon davasına neden destek verdi... Cevap var mı?
Atatürk Biat sistemini kaldırmak için CHP'yi kuruyor. 1935 yılında ''Nereden bileyim CHP'nin sonsuza kadar benim partim olarak kalacağını?'' diyerek CHP için benim partim ifadesini kullanmıyor...
Ama Atatürk'e en bağlı olduğunu iddia eden insanlar ''Sonuna kadar '' gibi ifadeler ile CHP'yi destekliyor.
En İyi Cevaplar