Facebook’ta 1 milyonu aşkın takipçisi olan, laikçi ve atatürkçü gezinen, yalan yanlış paylaşım yapan ve islama saldıran Takunya sayfası kapatıldı. Sayfa yöneticisi casusluktan gözaltına alındı.. Takunya sayfası yöneticisinin Almanya Yeşiller Partisi aracılığıyla ve iç savaş çıkartma girişimi bunun yanında, Almanya’ya casusluktan gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan sayfa yöneticisinin sorgusu devam ederken, sayfa kapatıldı... Örnek verirsek; Yalan 👇 Gercek 👇 Haberin kaynağı.. 👇 Buyrun
Hâlâ bu yalanlara inanıp, ortalığı karıştırmaya çalışan beyni sadece hacim olarak her kaplayanlar şimdi dağılabilirsiniz..
İsabet olmuş sevindim..
Olamaaazz kapatamassınız laikçi ve atatürkçülüğün sesini kesemessiniz...
O değilde Beşiktaşta şampiyon oldu be yakalım Meşaleleri!..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Laik ve ataürkçü geçinen takunya sayfası kapatıldı ne düşünüyorsunuz sayın muhterem arkadaşlar?
Evet öğreniyorum sizden. Çünkü bence onlar ne kadar bu memleketi bölmeye calisiyorlarsa sizde en az onlar kadar buna hizmet eden birilerinin usakligini yapıyorsunuz bence.
Şimdi ben ne yaptım ki der gibi kendinizi masumlastirma çabası içine girersin iz ama aklı mantığı olan bu cabanizi yemez. Başlığa bak Atatürkcu laik casus Avrupa ya da ABD de bir gazete müslüman terörist başlığı attığında ne hissedersem onu hissettiriyorsun bana çünkü.
Müslüman teroristlik yapmaz, Atatürkçü kendi ülkesine karşı casusluk yapmaz.
Diyemeyen hiç kimsenin bu ülkeyi bu ülkenin insanını topragini düşündüğüne ve savunduguna en küçük bir inancım yok benim. Sizler kendinizce kutsallastirdiginiz birilerine ya da bir gayeye hizmet edersiniz bence.
insanlari kin ve nefrete sevk edecek devletin bölünmez bütünlüğüne saldırıya yönelik yayın yapacak ve yaptığı haberlerinde çoğu yalan olacak yetmeyecek birde ateist yaklaşımla sadece İslam a saldıracak bence gayet yerinde bı mudahale
sorduğun soruda tarafin zaten belli kardeşim.. olumsuz eleştiri versem tartışma çıkar ama yine de muhalefet ve muhalif sayfalar her zaman dikkate alınmalı ve önleri kesilmemeli diyorum
Adam gibi muhalefet yapana engel yok.. Birçok muhalif sayfa var kardeş onlar kapanmıyor bakabilirsin..
Ayrıca da yok kardeş farklı görüşlere saygımız vardır neden olmasın.. Ahlâkî olduktan sonra.. Lakin paylaştığım şu materyalden sonra bile, hatta birçok yerde yalan paylaşımlar mevcut bu sayfanın.. Bu durumdan şikayetçi sonra bile sayfayi savunup buna medya özgürlüğü derse bir kişi onunla tartışilmaz zaten. Çünkü cahillerle tartışan hiçbir zaman kazanamamış..
Sorun bu sayfanın kapanması falan değil bu kapanır başkası açılır... Burada önemli olan kendi gibi düşünmeyen insanları dışlamak ve susturmak.. Her ne kadar sözcü gazetesinin haberlerinin bir çoğuna kızmış olsam da 19 Mayıs da feto baskını yapılmasını hayretle izledim.. Özelikle böyle bir günde yapılmış olması çok çelişkili.. Ki şu an da bu yönetimi eleştiren bir kaç yayın organından birisi.. Nasıl ki zamanında yapılan yanlış yönetimleri eleştirebiliyorsak bunlarda eleştirilmeli
İyi oldu gereksiz yalancı iftiracı bir sayfa idi isabet oldu aslında böyle olan tüm sayfalar kapatılmalı eğer özgürlük iftira atmak yalan söylemek ise özgürlük olmasın daha iyi böyle şeylere fırsat verilmemesi gerekiyor
Tamam her şeyi anladıkta görüşünü bu kadar belli etmene ne gerek vardı? Sorduğun şu sorunun tarafsız olarak sorulduğunu düşünebilir misin? Hayır. Konu bitmiştir.
Hadi takunya kapandı şöyle kopyala yapıştırsız seviyeli bir fikir yoklamasına ne dersin arkadaş? Bu soru saat 24.00 kadar geçerli ve bu gün söyle kardeş bekliyorum
Sorulan soru ortada yalan ve iftira yapanlar ortada ceza alanlar ortada.. Bunun polemiği ve kopyala yapıştırı olmaz.. Tartışmak istiyorsan siyaset meydanı güzel adres kardeş sosyal ortamda olmaz bu işler..
En İyi Cevaplar