İngiltere'nin Cheshire idari bölgesinde, yapılan IQ testleri sonucu dünyanın en zeki insanının Hint asıllı 12 yaşındaki Rajgauri Pawar isimli kız çocuğu olduğu bildirildi. Yapılan testlerde 162 puan alan Pawar, ünlü bilim insanları Stephen Hawking ve Albert Einstein'ı geride bıraktı. Kadın düşmanı birkaç beyefendiyle konuşurken, bilim insanlarının hep erkek olduğunu, bir icadın sorumlusunun genelde erkek olduğunu savunduğunu gördüm. Rajgauri'ye baktığımızda, babasının da doktor olduğun görebiliyoruz. Yani, bir engelden ziyade destek var. Günümüz şartlarında, geçmişe kıyasla yine iyi durumdayız, ama yine de bir engel konulduğu söylenebilir mi?
Dünyanın en zeki insanı Hint bir genç kız! Kızların zekalarının bastırıldığını düşünüyor musunuz?
İngiltere'nin Cheshire idari bölgesinde yapılan IQ testleri neden dünyaya şamil kılınıyor, saçmalığın daniskası.
Bilimsel veriler diyor ki erkeğin zekisi kadından daha zeki, erkeğin aptalı kadından daha aptal. Yani erkeklerin zekaları daha bir değişkenlik gösteriyor. Kadınların ki ortalamanın etrafında seyrederken erkeklerinki ortalamanın çok üstünde olabiliyor.
Buluş konusuna gelirsek; kadın pedini dahi bir erkek bulmuşken başka söze hacet kalıyor mu?
I don’t know how I really liked this site, there is a lot of useful information herehttps://updatedessay. com/, I also want to share with you also an excellent site which I also liked which has a lot of useful about the essay
I don’t know how I really liked this site, there is a lot of useful information here , I also want to share with you also an excellent site which I also liked which has a lot of useful about the essay
Dunyanin en zeki insaninin kiz olmasi kizlarin erkeklerden zeki oldugunu gostermez zekayi cinsiyete gore ayirmamak gerek cunku bu zamana kadar en zeki insan albert einstein deniliyordu oda bir erkekti ama kimse erkekler kizlardan daha zeki demiyordu aksine her basarili erkegin arkasinda bir kadın var diyerek bu zekayi kadınlara atfediyorlardı
Kullanılmayan şey çürümeye hakum dur. Dünya tarihine baktığımızda fiziksel güçten yavaşça zihinsel güce eğilim var. Buda kadınlara fırsat tanıyor son 50 yola kalmaz bilim adamları yerine bilim insanları diyeceğiz
Aziz ve Çalışmanın gayreti, Mrakda Üstüne eklenince Gurur duyulacak Bir durum. Bizdeki Yobazlar, Allahım bana neden vermiyorsun, Neden Hep Gavura veriyorsun diyen de Bizim İçinden çıkan Domuzlar. Hayatında, Aristotalesten Tut Descartese kadar, Hatta ve hatta İbni sinanın , Farabinin kitaplarını okumamış adamlar da Allahım vana neden vermiyorsun diyor... Bir şey derdinde Sen tamamladı Hatun :) :) P)
10 sene önce Wais testinde 155 çıktı Iq testleri belli bir bilgi ve tecrübe birikimine göre sonuç veriyor mesela zengin ülkelerde Iq testleri ortalaması neden yüksek? Çünkü zengin ülkelerde insanların bilgiye ulaşımı daha fazla ayrıca bu öğrenciler problem çözme tecrübesi kazanıyorlar öğrencilere okullarda belirli bir düşünme yöntemi öğretiyorlar ve bu standartlaşmış zeka testlerine yüksek puan olarak yansıyor.
Yani hiç boş yere nefesinizi yormayın bu Iq testleri burjuva sınıfını haklı çıkarmak için ortaya atılmış bir ölçü biriminden başka birşey değil.
Iq testlerine inanmıyorum. O testler bir bilgi birikimi istiyor ancak eğitim alamamış birisine bunları yapamadığı için aptal demek doğru olur mu? Eğitimsiz olduğu için de bunları yapamayacağı aşikar. Ve o testler nerede büyüdüğüne göre bile değişiyor. Almanya'da yapılan bir ıq testini Türkiye'de uygulasanız Türkler aptal çıkar mesela ki bu yapılmıştı.
kızların zekalarının bastırıldığını hiç duymadım ki zeka bastırılabilen bir şey değil ama kızların zekalarını gereksiz ve şeytani alanlara da kullandığını biliyorum ilerleyememe sebebi bu bence
Zeka konusunda şüpheleri bulunan Albert Einstein, şu an dünyanın tanıdığı bir isim olarak biliniyor, birşeyi bilmek için istemek lazım, beyin ansiklopedi özelliği taşımıyor ne yazık ki
18. ve 19. yüzyılda 20. yüzyılın başlarında evet kadınlar için ciddi engeller vardı ama günümüzde çok başarılı kadın bilim insanları var bu çıkarımın doğru olduğunu sanmıyorum.
bıraktı ama bı enerji formülü yazmış değil, essekte de kafa var kocaman, birşeyler yapıp geçsin..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle bastırılıyor. Kız nasıl olsa diye cinsiyetcilik yapılıyor ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına kendini keşfedip göstermesine izin verilmiyor pek bizim toplumumuzda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zaten kendiniz bastiriyorsunuz duygularinizi bizim yaptigimiz bisey yok 😱
İnanmamakta özgürsün 😄 Söylediklerimi yanlış anlamanı istemem Bu ülkede kadınlarımız hak ettiği değeri gördüğünde ülkemizde dünyada hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşacaktır 😉
I don’t know how I really liked this site, there is a lot of useful information herehttps://updatedessay. com/, I also want to share with you also an excellent site which I also liked which has a lot of useful about the essay
En İyi Cevaplar