Islamı , diger tesetturlu ve iffetli bayanlarada neden leke sürüyorsunuz?
Tesettürlü olupda sevgilisi olan kızlar, nikahsız beraberligin zina oldugunu bilmiyormusunuz?
Islamı , diger tesetturlu ve iffetli bayanlarada neden leke sürüyorsunuz?

O da bir şey mi müslümanım deyip büyü ile uğraşanlar var. halbuki büyü yapanların yaptıranların ahirette hiç bir nasibi olmadığına dair Kuran'ı Kerim de ayetler var. insan oğlu bu... çiğ süt emmiş.. Allah var tasa yok. O nu dost bil yeter.
Müslümanim demek dunyanın en kolay sözüdür.
Musluman dogmakla ve Muslumanım demekle müslüman olunmaz , müslumanlıgın şartlarını yerine getirmekle müslüman olunur.
Dinde flörtün yeri yok ki. Seviye korunuyor dense de bir yerden sonra değişir rengi. Nâmahremse, haramdır nokta.
Tesettür dediğiniz fikri rûhu yüreği bedeni herşeyinizle kendinizi korumaya almanız muhafaza etmeniz demektir. A şahsı B şahsı yüzünden iffetli olana laf edilemez. Ayrıca değil hâddi aşmak, konuşuyor olmak ve dahası burda bulunmak bile bir lekedir nazârımda.
Yine de her şeye rağmen, şâyed kendinizi biliyorsanız kimseye eyvallâhınız da olmaz benim gibi yolunuzu tek yürürsünüz zâten.
bir tek tesettürlüye değil herkese günah ama aşk adı altında yapılınca günah değil sanıyorlar
Dogru
Cevap
9Cevap
bir kızın bir yabancıya bile dokunmaması gerekiyor ve evlilik düşen her bireye dokunmaması gerekiyor. Misal kuzenimle bana düşüyor ve birbirimize dokunmamış, el tokaş a bile caiz değil.
Biliyorlar ama bişey olmaz iki namaz iki abdest günahlarını siliyor onlara göre o yüzden sorun yok.
tesettürlü olanlar olmayanlar ne bilader? Kur an da böyle mi geçiyor. Ya da tesettürü olmayan kadınları müslümanlıktan mı soyutluyorsun? detayına insen günahsız geçen bir gününü bulamazsın sana söylüyorum sana. Kendine dön milleti boşver..
Kur'anı sizden ogrenecek degilim. Kuranda ne yazdigini ve müslüman kadininda nasıl giyinmesi gerektigini iyi biliyorum.
olurmu canım onlara laf söylemeye hakkın yok sadece tesettürlüler yargılar başkalarını :D 25 ton makyajıyla
Onlar çakma tesettürlüler
tesettur ne alaka herkese gunah.
bizim kiz bizden kacar basini orter kicini acar
O tesettürlü sayılmazki.
bilmiyormuş gibi davranıyorlar
Tesetturlu kizlar iyi sevvviisiyor.
Genelleme yapmayın, çürük elmalar yüzünden bütün elmalar çürük diyemezsiniz.
Diğerleri içinde geçerli bu dediğin
Evet gecerlide , ben örtülü olupda bunu yapanları merak ettim.
Doğru diyorsun ama işte insanlar hep kendilerine bir bahane bulur
Genelde bakire kiz kalmadi Turkiyede hepsi kaltak
Varya var. Siz KS 'a bakıpda aldanmayın. Ne temiz kızlar var. Ben biliyorum. Aslinda tesettürlü olupda temiz olan kızlar tesettürlü olupda bozuk olanlardan çok daha fazla.
biliyoruz
Dinen Allah rızası için örtündüyseniz böyle büyük bir haramı nasıl yapıyorsunuz?
Kime ne
Dayı ya bak hele
Dayı bir şeyi boşuna sormaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar