Yüce Allahın bile şu an 8 milyar kulu var, bir de tüm kullarını sayarsak 100 milyar falanmış.
söyler misiniz ben neden yalnızım? ya sen de yalnızsan neden hala yalnızız?
söyler misiniz ben neden yalnızım? ya sen de yalnızsan neden hala yalnızız?
Yalnızlık Allah a mahsus muş, Türkçe bilmeyen türk halkının yersiz deyimi, Kur-an da bile çoğu ayatte "biz şüphesiz diye ayetlerine başlayan Allah a senin anladığın anlamda yalnız denmediği çok açık öncelikle bunu çözelim ki bu ifade yanlış sonrasında bir insan yalnız ise sorun sendedir dostum, ya hatalar yapıyorsundur ya da yanlış çevrelerle takılıyorsundur.
Kısaca malım
:) yapma ama öyle demek istemedim, tribe bağlamışsın resmen :))))
dünya üzerinde kimse yalnız değildir bahsi geçen yalnızlık " kız arkadaş/erkek arkadaş" ise o zaman yalnızlık sayılabilir onun dışında bir yalnızlıktan söz etmek mümkün değildir.
hakikaten çok güzel konuştun ağzını öperim kardeşim
Seni yalarım yerim aslanım civanım
Cevap
9Cevap
Senin eşin benzerin var ve sosyal bir hayvansın kimle kıyaslıyorsun kendini :D
Harbi hep kibir bunlar. Neyse yaşa MUSTAFA KEMAL PAŞA yaşa
Sakin ol bu bir rüya. Sen uyandığında kabrimde olacağım. Bir ara uğra da dua oku şu aralar nakite sıkıştım
Insanlarin bakmayacagi istemeyeceği bir tipin varsa paran yoksa yanliz kalirsin ne yaparsan yap. benim gibi
ağabey soyalım bir banka rusların dibine vuralım ne dersin
soysakta benim için fark eden birşey olacağını sanmıyorum kardeşim:)
Önce bir estetik ameliyat ardindan piyano sanat kursları ardın spor kursları. Smokinleri de çektik mi oh barlar bizimdir
Hayat adil değil de ondan benim de bazen bu düşüncelerim geliyo sonra yakıyorum boşver
de ekini ayırdığın için sonsuz teşekkür ediyorum abicim
Gene bir mantık hatası daha bulduk 😎 sözde bizi düşünüp karşımaza insan çıkaracak yersen?
bende yanlızım alıştom haketten zevk almaya başlıyor insan sıkıntı yok
Yalnız değilsin Allah var.
benim için allah yok
Ailen yok mu? Varsa Yalnız değilsin...
Allah var ne yalnızlığı
7.5 milyar dunya daha
kayıtsız milyonlarca insan var, interneti kullanan 2 milyar insan var. televizyonu kullanan 3 milyar insan var. peki ya 5-6 milyar ne yapıyor, insanlar var işte. pek sesi çıkmıyor pek çoğunun.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar