Herkesin bir taktiği bir yöntemi vardır. Bazıları işini ciddiye alıp çok çalışır , her güne dua ile başlar bazı kesimler. Siz ne yapıyorsunuz hayata / güne 1-0 önde başlamak için?
her insan hayatta baska nedenlerle 1-0 geride basliyor bunu okudugum bir kitaptan sonra anladim bu seyler engel degil aslinda hayata bir sure sonra bu engel gibi gördugumuz seyler bize guzel seyler katiyor , yani ben yine (cok bilmisligimi katarak söyluyorum😂) illa herkesten önde olucam demeyin hirslilik ise yaramiyor mesela hayati materyal olarak dusunen insanlara cok uzuluyorum bunu alirsam herkesten önde olurum diye hevesi en fazla 24 saat suruyor 😂 , sadece kendini dusun nasil kendimi gelistiririm hangi konularda eksigim ne yapsam iyi olur gibi iyilik yap yardim isteyen insanlara (gercekten insani cok iyi hissetiriyor , istersen olur ozaman basarili olursun hayatta :)
Onde baslamak diye birsey yok, sansli dogmak var ama benim secme sansim olsaydi yine anne ve babami secerdim, neye ya da kime gore onde baslayabilirsin ki? Kimbilir kac kisiden once, kac kisiden arkada basladim... bugune sukur
En İyi Cevaplar