Bazen sokaklarda görürüz tam adabiyla örtünmüs bir bayan ayagina seksi ya da şatafatli bir ayakkabi giymiştir. Sizce bu tesetturu bozarmi yoksa

normalmi?

Tesettür demek, başı, saçı, vücudu hatlarını belli etmeyecek şekilde giysiler giyerek başıda eşarp (türban) la örtmek demek.. Bu açıklamayı bir yerden bakıp paylaşmadım. Kendi fikrim ve açıklamam..
Paylştığınız resimdeki kadın ın giyimi de baş örtüsü de, dar pantalonun üzerine giydiği uzun tünikte, ayakabbısı da, ayak bileklerinde ki hal hal mı yoksa tatoo su mu? Tam göremiyorum. Hiç tesettür. Tanı lamasına uymuyor bence. Örtünmekiçin örtünmek ya da kapanmak için kapanmak sahte olmaktır.. bir şeyi kanıtlama çabası, çırpınışıdır. Gerçekten inanan birisi bu şekilde örtmez kendisini!!!
Teşekkürler eig için
Artik tesetturluler aciklardan daha cok dikkat cekiyorlar. Kur'anda ortunun ama dikkat cekmeden diyor. 5 kilo makyajla dolasip, dudaklar dolgun bir vaziyette dolasmak. Sanirim yeni moda tesettur boyle..
bu tesettür değil modadır buna tesettür denmez hadisler açık ve net topuklu ayakkabı gibi topuk sesi çıkarıp dikkat çeken ayakkabıyı yasaklamış
Bundan normali var mı diye düşündüm bir ara ama yokmuş.
Cevap
1Cevap
Yakın da tesettürlüler dışarıya çıkmasın dinen caiz değildir kadın evde otur sözlerini de duyarız 👀 Farklısınız gerçekten
Tesettürün amacı dikkat çekmemek. Dikkat çekiyorsa hoş değil
Bunların hepsi dikkat çekmek ve gösteriş moda tesettür böyle tesettür olmaz
değil bence amac dikkat cekmemek tatmin etmemek diyolar ama yapınca böyle olmuyo işte
Şatafatın tesettürde yeri yoktur
Şatafatlı giyinecek açılsın.
Bu tarz giyenlere kapalı ama tesettürlü değil diyorlar ama bilmiyorum.
her yerleri kapali oldugu icin eleri bile dikkat cekiyor aslinda
Tesettür gösterişten kaçmaktır bir nevi.
Hiç yakışmıyor
Sadelikten yanayım bazıları çok abartiyo..
Yakında "Tesettürlülerin nefes alması normal mi" demenizden korkuyorum
Yav, biz sadece adabinizla örtünün demek istiyoruz.
Hayır tesettürde topuklu olmaz
böyle insanlara sanane mk sanane ya diyesim gelio nese sövmeyecem
Din bizim dinimiz banane ve sana ne yok. El birligiyle muslumanlar birbirini düzeltecekler. Küfür yemek isteyen küfür eder.
önce deniz kenarlarına alalım seni bebeğim hadyi yolun açık olsun :P
süslüman onlar
ćirkinnnnn
biz daha kapaliyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar