+1 yılBu insanlara ne kdr çok kötülük yaparsan o kdr severler seni. Bzm millet zalimine aşık. Şu ülkede 15 senede ne kdr çok sivil kayıp verdik. Bak askeri demiyorum. Sivil kayıp verdik bombalardan çatışmalardan. Artı askeri kayıplar. Neden hala oy veriolar. Hangi savaş 15 yıl sürüo Allah aşkına. O çok övündükleri osmanlının a sı bile değiller. Osmanlıya dön bak öyle gözü kara paşalar vardır bir isyanı 1 ayda bastırıp döner. Bu arada ben Atatürkçüyüm ama osmanlı ecdadımızdır her ne kdr sembol haline getirmeye çalışsalarda. Biz bu hallere gelmemeliydik.. Acı düşmeyen ev kalmadı. Nese dicek bişe bulamıorum. Benim oyum hayır...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
... denince akla hemen onun adi gelir: Turkiye, Turkiye
34 Yorumla- +1 yıl
Bunu kabullenmeyenler de var ne yazik ki.
- +1 yıl
Ricalar :)
- Gündem konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılBen biliyorum. Var. O da Türkiye. BaşGan'ı da aha burada...
static4.bobiler.org/.../...p-monteleri--169748.jpg
HAYIR'ı bastık kafasına kafasına ama dur bakalım bir kolpa çıkmazsa sonuç hayırlı çıkacak. Allah utandırmasın.11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılburayı biliyorum. lakin en önemli sorununu yazmamışsın. müsadenle ben tamamlayım. Belediyenin önündeki fışkıyeyi kim kırdı leeennn.
33 Yorumla- +1 yıl
Ben kirdim ulenn :@
- +1 yıl
gezi olaylarını hatırlıyorum. senin yüzünden onuda bizim üstümüze attılar. fışkıyeyide kırmışlarrrrrrr :)))))
- +1 yıl
Hee napcen :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sorun ülkenin sisteminde değil,
Dünyada onca insan açlıktan ölüyor kimsenin umrunda değil hiç bir ülkede adaletin olduğunu düşünmüyorum zaten Tanrı'nın düzeninde adalet yok dünya genelindeki dengelerle bu ülkenin dengelerini kıyaslarsan zaten böyle bir ülkenin dünyada nasıl barınabildiğini düşünmeliyiz neyse çenem düştü.15 Yorumla- +1 yıl
:) .
- +1 yıl
Çenenin düşmesine güldüm :)
- +1 yıl
Peki :)
Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ah be Hayat ne ülkeler var bir bilsen, bu karamsarlık bu amigo siyaseti bize yakışmıyor. Peki bunları nasıl çözerizi bulmalıyız ve bu çözümü halka sevgiyle aşşağılamadan nasıl anlatır onları doğru safa çekerizi bulucaz? Onu araştırmalıyız.☺
15 Yorumla- +1 yıl
Yaa sence bu milletle olur mu? Baksana çek git bu ülkeden diyenlerle dolu memleketim :)
- +1 yıl
Facede uyduruk montajlı videolardan gına heldi. Kılıçtaroğluyla alay eden bir video paylaşan bir yakınıma "peki muhalefeti yok edelim, senin şikâyet ettiğin, az bulduğun asgari ücret, o montajla dalga geçtiğin muhalefet lideri olmasa şimdi o ücret 1200 olurdu, muhalefet yok olsa en çok iltidara kötülük olmazmı?" gibisinden birşey sordum halâ cevap yok. Nedir bu ötekiye düşmanlık, muhalifse ölsüncülük? Bundan çok kaybediyoruz çook.
Lakin vaktinde bir Almanda senin gibi demiş, bir Alman siyasetçide o zaman bize başka bir halk bulalım der.
Sorunumuz bu ötekinden nefret etmek onu itmek ve baskılamak. Bu gün nasıl iktidar ve yandaşları muhalefete düşmansa, dün sosyal demokrat olan bürokrat kesimde bu gün iktidar olanları baskılamıştı ve öteki yapıp dönüştürmeye çalışı, işte bu günkü iktidarın temel taşı o düşmanlıktır. - +1 yıl
Ne olurdu eski iktidarlar başörtüsünü yasaklamasaydı, ne olurdu, ne olurdu içlerinden biri "bu halk vahildir" demeseydi, ne olurdu Erbakana bir yıl tahammül edilerek 28 Şubat yapılmasaydı, ne olurdu Atatürk'ün izinden gitselerdide "Türk milleti çalışkandır, zekidir" diyebilselerdi? Ne olurdu biliyormusun, o sosyal demokrat parti ve bürokrasisi hala iktidarda olurdu ve taraftarları hala halkı aptallıkla suçlamazdı.
- +1 yıl
Iste tam da dış mihraklarin ekmegine yağ sürüyoruz. Birbirimizi ötekilestiriyoruz. Bu iktidarın da işine geliyor. Çünkü oy için malzeme çıkıyor. Geri dönüş yok artık azel. Düğmeye çoktan basıldı.
- +1 yıl
Bu 40 yıl öncede böyleydi, demokrasinin altını yalanlarla doldurmamızdan, demokrasi denen şey iki fafklı görüşteki insanın, birbirine sövmeden, kavga etmeden, alay etmeden, montaj video yapmadan aynı yerde huzurla yaşayabilmesidir.
Tahammüle mecburuz, ötekileştirmeden biz olarak.
+1 yılBunu görüpte inanmayanlar olacaktır, nasıl ki Allah bazı kafirler doğru yolu bulmasın diye gözlerine perde indirmiştir, bir ayette dr Görüpte inanmayanlardan kötü bir şekilde bahseder. Maalesef bunlar gerçek.
11 Yorumla- +1 yıl
Inanmayanlar ya da işine gelmediği için inanmayanlar var. Bknz. aşağıdaki yorumlar :)
- Gündem konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılVar hemde yaşadığımız ülke bak ilerde neler olacak herşey pahalanacak borsa yükselecek zenginler zengin fakiri ise daha fakir olacak. Gündem cinayet terör ve erken seçim olacak
12 Yorumla- +1 yıl
Felaket üstüne felaket 😳
- +1 yıl
Bunlar sadece bir kaçı
Şunları şlap diye yüzümüze vurmayın yaşama hevesim gidiyor resmen diktatörlerin yönettiği bir ülkede yaşıyoruz yazık bize ya.😕
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılDaha iyi anlatılamazdı bunu göremeyenin beynini zikim ben.
13 Yorumla- +1 yıl
Görmeyenler var
- +1 yıl
Farkettim biraz seviyemi indirdiğim o zavallılara ama yine anlamadılar.
- +1 yıl
Boşver onların seviyesine inmeye gerek yok
vardır ama kesin avrupa kiskaniyodur bu ülkeyi 😂😂
32 Yorumla- +1 yıl
😂😂kesin
dün gece gördük böyle tablodan memnun halen penguener var. sanırım kutuplardan gelip beyinlerini dondurmuşlar
22 Yorumla- +1 yıl
Yazık gerçekten yazık.
Çiftçisi kayıp ay allahım güldüm😂
Yazıklar olsun ya12 Yorumla- +1 yıl
Aglanacak hale gülmek bu olsa gerek.
+1 yılMuharrem ince'nin 2010 yılı sanırım bütçe konuşması aklıma geldi..
ne yazık ki doğru..11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef :/
+1 yılTürkiye Nato'da Amerikadan sonra en güçlü ve en büyük askeri birliğe sahip belirtmek isterim ve şehitlik mertebesi Vatan uğrunadır elestirmenizi ona göre yapin.
09 Yorumla- +1 yıl
Amerikadan sonra en güçlü birlik mi :) ilahi güldürdunuz.
- +1 yıl
Gercekler bunlar arastirip bakabilirsin, sen Türk ordusunu basit bir ordu zannediyorsun galiba Nato'dan sonra 2. ordu Türkiyedir istedigine sor.
- +1 yıl
Yani Natoda Amerika'dan sonra 2. ordu.
- +1 yıl
Sana rakamlarla ispatlardim ama o kadar uğraşamam.
- +1 yıl
İspatla bekliyorum, benim dedigime de ispat bekliyorsan istedigine sor konu ile ilgili bilgisi olan, Bordo bereliler en iyi eğitimli askerlerdir ve dünya özel kuvvetler turnuvasında cokca birincilikleri vardir elinde internet var ac arastir.
- +1 yıl
Dünya artık topla tüfekle savaşın kazanıldığı bir dünya değil :) o küçücük isralin 10 milyon insanı saniyeler içinde öldürecek kitle imha füzeleri mevcut.
- +1 yıl
Israil o füzeleri nasil kullanacak bunu aklin aliyor mu peki 😊
- +1 yıl
Para herkesin efendisifir ;)
- +1 yıl
Azraile para geçmiyor hanim efendi 😊o füzeleri kullanir dedigin israil bir kibrit tutusturmasi kadar yanginda haritadan siliniyordu neredeyse ve yardima yine bizim Türk uçaklari gitti ne kadar anlatsam da senin yönün o tarafa kaymis sen yoluna ben yoluma 😊ben Türk olarak doğdum ve Tûrk olarak yaşamaktan şeref duyuyorum yadırgayanlar beni bağlamaz...
+1 yılbunlara bile itiraz eden olmuş asdaslşdksa
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen agdhdhdk
Yo yo kesin Ameriganın oyunu.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesin.
+1 yılalakasi yok
askeri sehit olmassa Şu an burda dolasaniyodun ordusu da gucsuz falan degil dunyanin en iyi kara harekat ordusu bizde ne kafadan sallliyosun06 Yorumla- +1 yıl
Elbette şehitler baş tacı. Can borcumuz var. Ama bu kadar şehit normal mi? Ki ordunun durumu da ortada zaten. F16 kullanan pilot kalmadi.
- +1 yıl
ben sehitler arkasından konusan insanlara ayar oluyorum cunku bende askerdim uzman olarak
havacilik. olarak sana zaten bahsetmedim ama bir ulkeyi kusatmak ve ele gecirmek icin karaharekati sart - +1 yıl
O eskidenmis. Şimdi herşey bir hava saldirisina bakiyor.
- +1 yıl
kac yil askerlik yaptin :)
- +1 yıl
Askerlik yapmama gerek yok. Teknolojiyi azcik takip edersen bilirsin :)
- +1 yıl
vicicic yapma bana :)
Emin ol her ülkede bir patlak vardır
Eğer memnun değilsen Kuzey Kore'ye yollayalım seni şükredip geri dönersin
Memnuniyetsiz olmayalım elimizdekilere şükredelim00 Yorumla
+1 yılbuna rağmen yarın evet diyecekler işte
52 Yorumla- +1 yıl
Maalesef.
- +1 yıl
:( 😭
Klasik cehape zihniyeti. Kötüle aşağıya, küçük gör.
Bir günde fikir üretin be kardeşim. Bir ülke planıyla gelin bir soruna çözüm sunun. Ama nerdeee...
Bu politikayı değiştirimediğğniz sürece siz bu ülkenin başına gelemezsiniz123 Yorumla- +1 yıl
Ben oraya "siyaseti bitik" ibaresi kondurdum. Dolayısıyla mevcutt siyasetten memnun olmadığımi gösterir bu. Ama siz öyle bir zihniyete sahisiniz ki kim doğruları söylerse hemen "cehape zihniyeti" yaftaliyorsunuz herkesi.
- +1 yıl
Ben aşağıda "chp"nin c sini bile dile getirmedim :)
Bak selçuk bugün oylanan referandum ülkece için geri dönüşü olmayan bir yola girdigimizi gösterdi. Ben gelecekten yana endişeliyim. Benim bir cocugum yok ama senin iki tane evladin var. Onlari nasil bir gelecek bekliyor hiç endise etmiyormusun? - +1 yıl
Chp demen önemli değil evet diyenlere tavrın çok kötüydü. Başkalarının hakaretlerine katıldın.
Evet 2 evladım var. Onlar bir darbe görmeyecekler. Ve kim başkan olacaksa bu ülkede seçim ve hizmet planlarını insanlara anlatacak halk kimi seçerse o çıkıp ülke için çalışacak. Ben ise gelecekten ümitliyim. Herşey demokratik halkın istediği gelecek. Herşey laylaylom değil at gözlüğü yok bende ama inan böylesi daha iyi. Hayır çıksaydı kırılgan olan piyasalarda çok kayıplar olacaktı ve ekonomi iyice kötüye gidecekti. En kötü istikrar istikrarsızlıktan iyidir. - +1 yıl
Yani ülkenin ekonimisi tehlikeye gireceğine rejimi girsin diyorsun :) ilginç.
- +1 yıl
Rejime bişey olmayacak korkma. İdeolojik rejimler partiler çoktan bitti. Hepsi kapitalist şimdi. Dünyada artık yönetim sistemi değil ekonomik siyasal güç önemli. Endişelerin rejim ise yersiz bir endişe. Ama benim ekonomik endişelerim var. İnşaat sektörü ile ne kadar gidecek bu ekonomi. Ne zaman üreten bir ülke olacağız. Geçen cari açık açıklandı baktınız mı
- +1 yıl
Sen endiselisin ama halkin %51 endişeli değilmiş baksana. 15 yildir bu ülkeyi yönetenlere devam dediler.
- +1 yıl
Ne sorusturmasi?
- +1 yıl
Hayırlı olsun. bir biz olmadık 😒
- +1 yıl
Girdim tabiki 😒
- +1 yıl
70 :|
- +1 yıl
Önlisans benim ki
- +1 yıl
Neyse bunlar zaten torpil işi ;)
- +1 yıl
Hayırlısı :)
- +1 yıl
Yoo 😒
+1 yılKendi ülkesi için savaşa gidip avrupa rejimi için dar ağaçları kurdurup bir tane vatandaşı olmayan insana dokunmayıp savaştan dönen halkını idama veren başka bir ülke var mı
013 Yorumla- +1 yıl
Yani?
- +1 yıl
Zort
Ülkenin geçmişinden haberin yok siyasete çıkıyor.
Bu adamlar keyfinden tek başına iktidar değil sizin gibi hakiki cahiller sayesinde iktidar oluyor. Hadi yallah ülke geçmişini bir araştır sonra gel. Yaşını görünce ben utanıyorum - +1 yıl
Geçende demiştim dimi "cahille münakaşa etme"lafını seviyorum diye. O yüzden kaybol muhatabım değilsin.
- +1 yıl
Kime diyon olm sn 😹
- +1 yıl
@donsuzdonjuan sence
- +1 yıl
Snn ne anladığına bağlı
- +1 yıl
@donsuzdonjuan seni niye etiketlemişim ki. Yorumla deyince senin ismin çıkmış anlaşılan
- +1 yıl
Yenimi farkına vardın 😸karıştırdın belli ki
- +1 yıl
@donsuzdonjuan yorumla deyince direk ismin çıkıyor k bakma birader.
- +1 yıl
Öyle , sorun değl . yorumum pembeliye idi. Anlamışındr :)
- +1 yıl
@donsuzdonjuan anladım ama o ara yorumla birden karıştı
- +1 yıl
Muhattabim değilsin. Ikile..
- +1 yıl
Ee seçimi nasıl değerlendiriyorsunuz hanfendi
+1 yılYazmaya gerek yok diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılTanıdık geldi
12 Yorumla- +1 yıl
Nerden acaba 🤔
- +1 yıl
Bilemedim🤔
- Gündem konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun... :/
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol yoldaş hepimize geçmiş olsun :/
+1 yılTürkiye işte.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende ülkemi kastediyordum.
+1 yılDaha iyi anlatılamazdı
10 Yorumla
+1 yılFarkımız tarzımız şekerim 😂
02 Yorumla- +1 yıl
😒😒
- +1 yıl
Hiç bana öyle bakma suç bende değil 😂
+1 yılBeğenmiyorsanız ülkeyi gidebilirsiniz Eminim Avrupa sizin gibileri zevkle kabul eder
04 Yorumla- +1 yıl
Ahh canim nasıl da düşünürmus
- +1 yıl
Senden belli oluyor.
- +1 yıl
Öyle senin kadar olmasin çok düşünurum.
- +1 yıl
Aferim
+1 yılTürkiye böyle bir ülke mi?
06 Yorumla- +1 yıl
Değil mi?
- +1 yıl
Sen neden burada yaşıyorsun o zaman?
- +1 yıl
- +1 yıl
Neyin tohumları?
- +1 yıl
Umudun tohumlari
- +1 yıl
Herkesin görüşü kendine ablam...
olmayan ulkelere git o zaman
03 Yorumla- +1 yıl
Cix. Ben kalip pislikleri temizleyip yaşamaktan yanayim.
- +1 yıl
Rengini anlasam bide.
Bir yerden tanıdık geldi
10 YorumlaGüzelim beğenmiyorsan ne diye bu ülkede nefes alıyorsun? Zorla tutan mı var, vatandaşlıktan çıkıp gidicem de biletini almazsam adam değilim
09 Yorumla- +1 yıl
Ahh canım bu gece pek de düşünceliler sarmış burayı.
- +1 yıl
Pardon 😂😂 bence sen at gözlüklerini çıkar da öyle bak. Zira bakış açın dar.
- +1 yıl
Siz alışıksiniz "anani da al git" tarzı cümlelere. Üslubunuz bu. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmak. Ama bak bakalım p. tesi günü sandiktan çıkanlar nasıl acı verecek size.
- +1 yıl
Yıllar sonra şunu diyeceksiniz; "keşke ellerim kirilsaydi da evete basmadaydim mühürü"
- +1 yıl
Neden evet dedin peki? Eveti be için oyladin?
Gerçekten güzel bir özet olmuş
10 Yorumla100 yıldır sömürü ülkesiyiz. 100 yıldır bağımsız değiliz. Normal.
14 Yorumla- +1 yıl
Bağımsız değiliz öyle mi?
- +1 yıl
Elbette değiliz. 1908'den itibaren işgal başladı. 1918 İngilizler geldi ve 1950 ye dek ingiliz valileri yönetti. 1950 den sonra TR nin tapusu Abd ye geçti, gladyo geldi. 1950 den beri tüm hükümetler gladyo etkisindedir. 1960 ve 1980 ve 1997 darbeleri ve 2017 darbe girişimleri gladyo (derin Nato) balans ayarlarıdır.
Türkiyenin tüm çabası 2023e dek, ülkeden gldyoyu temizlemektir. Onun için başkanlık sistemine geçiyoruz. - +1 yıl
Sen bu ülkenin kurtuluş mücadelesini hiçe sayamazsin. Başkanlık hevesiniz üzgünüm kursaginizda kalacak.
- +1 yıl
Kurtuluş mücadelesini hiçe sayan devleti ve milleyi ingilizlere satanlardır ve bu ülkenin gladyo tarafından idare edilmesine musaade edenlerdir. Başkanlık olmuş ya da olmamış yönetim şeklinin pek önemi yok. Önemli olan adalet, vicdan ve bağımsızlıktır. Benim herhangi bir şeye hevesim yok. Tek derdim ülkenin bağımsızlığıdır.
+1 yılBilmiyorum. Yoktur sanırım.
00 Yorumla
+1 yıltürkiyede yaşamıyorsun heralde
12 Yorumla- +1 yıl
Ironiyi anlamadiysan demek ki.
- +1 yıl
:)...
+1 yılTürkiye var
10 Yorumla
+1 yılWelcam tu turkey
10 Yorumla
+1 yılHangi ülke bu bulunduğum ülke böyle değil
21 Yorumla- +1 yıl
@Bırakpeşimi Sayende nefes alıyorum demek şu an hakkaride olan benim ama evimde kıçımı serip klavyeden laf yapan ben değilim ben burda olduğum için böyle rahatsın
Türkiye
10 YorumlaGündem konusunda 382 cevap paylaştı. Varmış demek ki.
10 YorumlaVar var.
10 YorumlaBunlara rağmen evet çıkacak
00 Yorumla- Gündem konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılBegenmiyorsan çek git
01 Yorumla- +1 yıl
Sana mi sorcam!
oo olmaz mı be
00 Yorumla
+1 yılYokk
00 Yorumla
+1 yılHangi ülke bu 😹
10 Yorumla
+1 yılson çırpınışlar
07 Yorumla- +1 yıl
Pardon?
- +1 yıl
yav he he
- +1 yıl
Doğru birilerinin son çırpınışları. Çünkü yarın sandikta hezimet var onlara 😂😂
- +1 yıl
Siz g*tlere alışıksınız. G*t kılı olmaniz ordan geliyor zaar.
- +1 yıl
- +1 yıl
Sizde yalarsınız.
- +1 yıl
yalarmıyız yararmıyız belli olmaz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası