Daha önceden izlediğim bir video bu durumu çok iyi özetlemiş ; buyrun izleyin
https://youtu.be/DtJQDM7L9js
https://youtu.be/DtJQDM7L9js
Cünki hic bir zaman kaldiramadilar bizim onlardan daha soylu oldugumuzu. Avusturyalilar mesela hala kaldiramiyor viyananin kusatilmasini. Cok igrenc ve pis bir toplum, özellike son 1 sene icinde gelisen siyasal durumlardan sonra, türk ve müslümanlara karsi dahada büyük düsmanlik besliyorlar.
Bizi müslüman olupta, dinimizin arkasinda durdugumuz icin sevmiyorlar, eskiler avrupa birligi diye yanip tutusuyordu, dedikleri herseyi yapiyordu, artik tam olarak öyle olmadigi icin sevmiyorlar.
Aslinda türkiyedeki türklerle bir sıkıntıları yok, sadece avrupada yasayan türkleri her firsatta dislamaya calisiyorlar.
AB anlasmasi madde 18, dogrudan ve dolayli yoldan bir insana vatandaslik sebebiyle ayrimcilik yapilmasi yasaktir. AB kendi yasalarina uyuyor mu da, türkiyeden birseyler bekliyor?
Ab her daim kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor bunu bilmeni isterim😊
Farkında olmana sevindim😊
Sese dayanamadım izleyemedim..
Ama bende tayt giymek tahrik kafasında olanları sevmiyorum..
Abazalıkla ne alkası var?
Sapık insablar onlar taytlıyı mini etekliği bırak türbanlıya bile sulanıyor
Hıç duymadın mı türbanlı fantezisi diye birşey
Anladım, peki saol.
1976 Lice depreminde kurtarma çalışmaları esnasında Hollanda ZDF Tv ekibi gelmişti onları bir gece misafir ettim ve akşam yemek yerken bana biri ''Siz kasten mi hapishanelik vatandaşlarınızı yurt dışına işçi olarak yolladınız, ben ülkenizi gezdiğimde tüm dünya ile karşılaştırdım ve sizin gibi içten, misafirperver ve paylaşımcı insan görmedim nedir bu?'' diye sordu.. Diyemedim tarikat ve cemaat köpekleri çoğunlukla gönderildi Avrupayı akıllarınca ele geçirmek için..
Komutanım 😂😂😂 bunu iyi ki demediniz adam evden kaçar giderdi😂😂 teröristleri bize yolamışlar diye😂
halen italyanlar coğuklarını uyuturken , Türkler geliyor uyumazsan diye korkutuyor , kuyruk acısı. Aprupaya medeniyeti biz öğrettik şu an bizi beğenmiyorlar, kahvenin ne olduğunu , temizliği , evin salonuna tuveletini yapıp pencereden kovayla dışarı fırlatmamayı bizden öğrendiler , bunlar sadece 1 kaçı. demekki yeteri kadar öğretememişiz, geri geldik , kaldığımız yerden devam :)
Bu iyiydi😀👍
Cevap
3Cevap
Yoo Avrupalı bir arkadaş var beni seviyor.
Bir Türk arkadaş ta beni sevmiyor.
Türkler türkleri sevmez mi demek oluyor şimdi bu?
Genelleme yapmayın. İnsan olan ırka, ülkeye, dine ayırmaz zaten insanları.
Genel olarak sevmezler
genelleme işte..
Ama sevmiyorlar da siyasileri yıllardır türk düşmalığı yapıyor. Basını da türk düşmlığı yapıyor.
Turist niye düşman olsun ki zaten.
avrupalı arkadaş turist demedim.
bizim medya da yurtdışına çok dostluk yapmıyor. hollanda mevzusu ortada..
ülkeler kardeş değildir. hiçbir medya da dost değildir, her zaman sürtüşme olur.
avrupa insanına türkiye kötü gösterilmiyor, zaten ülke şu an kötü. biz fazla milliyetçi bencillikte düşünüyoruz.
iki taraf ta birbirini sevmiyor tv ye bakarsak. ben tv ye bakmıyorum ya da youtubeye.
her insan farklı bu konuda. bazısı sever bazısı sevmez ama medya bu sevgiyi ya da nefreti topyekün gösterir. yani almanya türkiyeyi sevmiyor derken tüm almanlar türklerden nefret ediyor olmuyor; iktidarların arasında bir sorun çıktığı anlamına geliyor. halkı bağlayan bişey yok, herşey tepedekilere göre sevip sevmeme ile ilgili.
İyide bir savaş cıksa bu adamlarka birbirimizi gırtlaklayacağız.
Toplumlar dost olsalar bile siyasiler yön verir tarih boyunca hep böyle oldu. Savaşlar din /ırk üzerinde hareket edip mal /mülk /makam /mevki özerinden gitti. Topum karar vermiyor ki baştaki ne derse o
Dost ol derse halk dost olur, düşman ol derse düşman olur.
hah işte tam olarak bunu diyorum. rusyaya kafa tutuyoruz, abd ye kafa tutuyoruz (öyle gösteriliyoruz), almanyaya trip atıyoruz ama gerçekçi olamıyoruz. milletçek bu gazımızı osmanlıdan ve yüksek eğitimli askerimizin başarısından alıyoruz ama bordo bereliler atom bombasına etten duvar öremez, osmanlı da küçüle küçüle türkiye haline geldi..
biraz daha gerçekçi politika izlemeli halk. baştakiler zaten rusyaya kızmış gibi yapıp sonradan ellerini öpüyorlardır da halk fazla galeyana geliyor, bu masa altı görüşmelerini bilmezden geliyorlar.
Ben olsam bende sevmezdim diyip simdi 😊 fakirler ölsün gibi fenomen olurum😀 ama demiyorum😄😄
Anlamadım 😀
Hani varya fakirler ölsün diye bir video😀😀😀 bilmiyosan artik bisey olmaz yani😁😁
Biliyorum onu😀
https://youtu.be/zZ2W02U7iFI
Tamam ozaman soyleki😄be simdi turkleri sevmezdim ben olsam da dersem bu kiza donerim dedim😄😄 anladik mi😊😊😊
Anladım para olsa bende onlar gibi olurum mu dedin?😕
Neden sevsin?
Sevmesi gerekyor adamlara okadar iyiliğimiz dokundu kültürümüzden beslendiler sistmimizden birlik olmayı öğrediler. Biz onlara zülüm etmedik.
Bizi zaten bitiren bu zamanında onlar osmalı hayranıydı. Hatta ken prensesleri osmanlı kuvuğu takıp resim yaptırırlarmış. Daha neler var
Bunlara zamanında yardım ettik paraları yoktu tek kuruş bile geri almadan İrlanda'daki patates muhhabetini biliyor musun?
Yaraları olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar