Mustafa Kemal Atatürk'ün kürtlerle ilgili ASLA böyle bölücü bir sözü yoktur. Atatürk, Kürtleri Türk olarak görmüştür, zaten bu yüzden yıllarca asimilasyon politikaları izledik.
Ha ama Atatürk'ün araplarla ilgili, Trablusgarp savunması esnasında şöyle bir raporu var. ''Araplar ne yapacağı belli olmayan bir millet, dostluğu da düşmanlığı da kesin değil. Üstelik çok tembel olduklarından kendileri ile direniş gerçekleştirmek kolay değil, garanti görmedikleri sürece savaşmak da istemiyorlar.''
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haa Araplarla ilgili söylediklerine inandın ama Kürtlerle ilgili söylediklerine inanmak istemedin. O da güzel.
Türkler profesyonel ordu diyor yabancılardan biri. Türkler savasciligi ile efsane attığı ok ile insanı delip geçen atalarimiz ve güçlü kılıç ile insanı ikiye bolenler de var çok uçuk olsa da. Türkler iyi savastigi için Nato' da tek Müslüman ülke zaten ya. Insallah bagimsiz ve güçlü bir Türkiye oluruz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kaynak nedir? İlk başta yazdığın Kelimeden dolayı, bir yolla bana
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşağıdaki yazanların altına attığım yorumlarda istemeyeceğin kadar kaynak var.
Dostum sana Bir Tüyo vereyim m i? Eğer İngiliz olsaydım, Hem Türkçüleri hem de Kürtçüleri kullanarak yarın saat 16:00 'da Kaos çıkartırdım ! Ama Ben İngiliz değilim, Türküm ! Atatürk gibi bir Liderin Böyle zevzeklerin Tarihi ile karıştırılmaması diye düşünüyorum, bilme doğru mu düşünmüşüm?
İhanet edenlerin sonu Çöp, ya da Lağam kuyusu, ya da Şanslıdır ki kaçmıştır ! G. Doğu ve D. anadoluda şu ana Halk Pkk'dan çektiği pisliğin bedelini kendi başına ödüyor, herkes kafasını duvara vuruyor. arada gururuna yediremeyenler var, onlarıda Çok şükür Güvenlik güçleri Kökünü kurutuyor
gelecegi görmek degilde nellerin vatanimizı yakıp yıkacagini biliyor cünkü bu cennet vatan kolay kurulmadi ve öyle kolay kolayda verilmez bir karıs toprak isteyenler bir kaşık suda bogulurlar😉
Halbuki bir şeyler yazarken bile insanlara mesaj verebilmek, iz bırakabilmek önemli.. Tabi ki ciddiye al demiyorum. Ama hayat hep can sıkıntısından ibaret değil.. Birazcık da memleket düşünmek lazım.
Size hangi kaynağı göstersek ya solcudur ya da haindir. bir sizsiniz zaten vatansever. Çalıyor ama çalışıyorlar deyip biraz da onlar çalsınlar dediğiniz adamlar mıdır vatansever?
Tamam kardeş sakinleş Atatürkü kullanma yeter Asıl senin saygın yok at gözlüğün var hemen eksilemişsin Atatürkçüsün ama saygı ne hümanistlik ne bilmiyorsun
Sen çok saygılıydın zaten verdiğimiz kaynaklara.. Senin istediğin yerden de kaynak sunsak kuzeni yazmıştır dersin. Çünkü inanmak istediğine inanıyorsun.
En İyi Cevaplar