Suriyede olan Sehitlerin ve Doguda olan sehitlerin hakkini kim verecek?
Cevabın nedir?
Gündem konusunda 4,2b cevap paylaştı. eleştirdiğim yerler var her şeyden memnun değilim ama sonuç olarak akp ye oy veriyorum çünkü şu an için en iyisi onlar. Ben yıllarca chp nin olduğu yerde yaşadım çöp bile toplayamazlardı. Akp ile şehit sorunumuz başlamadı bu çok daha öncesine dayanan bir sorun. Üstelik ailemde zamanında köylerde sorunlar yaşadı bu yüzden. Şimdi niye çözülmüyor, niye artıyor dersin anlarım hakta veririm ama sanki akp ile olmuş gibi konuşmayın.
Suriyeliler dağıtılmamalıydı ama alınmasına karşı değilim bende suriyede doğabilirdim.
Akp dışında mhp daha farklı olsaydı ona oy verirdim ama biraz sıkıntılı ilerliyorlar neyse bu konu uzar.
Bunları ne zaman söylesem hakaret ediyorlar ve sende nasıl olcak bilmiyorum ama önemli değil :)04 Yorumla- +1 yıl
bende hakaret olmaz kolay kolay.
teror baslangicina bak bir de su anki hakine bak eger biseyin baskangicini ariyosan kapatilan fabrikalara bak
bu gun cop topluyolar diye satilan adalari goz ardi etmek dusunen bir bireye yakismaz
elini vicdanina koy ve ulkeni canindan degerli goruyor isen savastan kacanlara yardim et
kuranla cikip mitingler yapan insan ne kadar musluman olabilir Allah bilir birde fettullag guleni mehti yapip su an feto demek hangi dinde var? - +1 yıl
eskiden köyler basılıyordu, bir sürü memur öldü, bir sürü asker şehit oldu bunlar haber yapılmadı. Kimse gelipte gece köyü basmışlar memuruda öldürmüşler demedi. Bunlar konuşulmadı diye siz geçmişte daha az sanıyorsunuz. Şu an bir köy basılsın haber oluyor görüyoruz benim çocukluğumda tek haber kaynağı köydeki diğer insanlar oluyordu. Köyün dışındakilerin haberi olmuyordu. Başlangıç diyorsunda sen gerçekten biliyor musun o başlangıç nasıldı... ben az yaşadığım halde çok korkutucuydu birde yoğun yaşayanlar var. Kusura bakma ama hak veremiyorum
- +1 yıl
sen su an koy basilmadigini ve habere cikmadiginida bilirsin yalandan terorist olduruldu haberlerinide bilirsin onceden bir terorist olunce cenazesi diye 40 kanalda torenlerini goruyoduk simdi niye goremiyoruz hepsini? benim cok tanidigim var diyarbakirli polislerin onlara attigi dayagi anlattilar kackere izlerini gordum sen su an kucumsuyosun ama iki gun sonra Turk milletini bitirmeye adim attiklarinda goruceksin kim ne yapmis
En İyi Cevaplar
+1 yılsimdi söyle bisi var suriyede savasma nedeni komsu ülkeyi pkk lilar daes almasin diye sayet türkiye karismamis olsaydi irak la beraber ikki komsu ülkemis terrerüst olacakti asil ozaman cok sehit imiz olurdu dogu tarafina gelince eved tanimasak bile her sehiti'mize üzülüyorsun şahsen ben agliyorum... ama bu konuya ne yazikki care yok o pkk'li serefsizler bizim topraklarimizda oldugu sürece bu böyle devam edicek... ben mhp liyim akp hakkinda yorum yapmak istemiyorum ama şundan eminimki akp degilde başka bir parti başta olsaydi bile degişen bisi olmazdi...
1139 Yorumla- +1 yıl
yok ben ulu önder alparslan türkeş ve sedat peker harici kimseyi arastirmiyorum ama yinede tskler önerin icin
- +1 yıl
simdi orda dur herkezin bir görüs acisi bir düsüncesi vardir o osman pamukoglu dedigin chp ye bir gelebilsin bir bakalim devamini knusuruz hem ben bosu bosuna dernek başkani olmadim canim ben böyle görüslere acigimdir ben 😉 kimi savunup kimi önermek degil konu , konu tarihimiz boyunca "adam gibi adam" olanlr az oldugu icin bizimde cizgimiz bellidir :)
- +1 yıl
ve bu arada ben sana ikki önemli isim söyledim bunlara "capulcu" gibi yorum yapman olmaz cnki ben senin önerdigin isme hakaret etmedim etmemde vatanima katkida bulunmak isteyenlerin herzaman başımın üstünde yeri vardir sende saydi duymasab bile böyle knusmaman en hayirlisi olur :)
- +1 yıl
Sedat Peker mi? Ne zamandır mafyalar adam oldu bu ülkede? Milletin çocuklarını uyuşturucu ile zehirleyen, insanlardan haraç toplayan.
- +1 yıl
Herhalde çok önemli bir düşünür ve kitapları çok satanlar listesinde olmalı.
- +1 yıl
@süpernova37 bak eved mafyadir o konuda sorun yok haklisin diger konullara gelince o saydiklarin tamami yalandir hapise cok girdi cikti ve niye girdigini gercekten arastirmak isteseydin ögrenirdin medyaya öyle yansitildi bunun bir sebebi vardi ki erdogan onu bilerek cikardi hapisten yani hersey bir kurgu oyun sukadarini söylim sedat peker o yaptigi isleri yapmadaydi canli bombalar suikastlar cogalirdi
- +1 yıl
arastirdim kardesim osmanlinin vatan topraklarinda olmasini isterdi önderimiz ve bu en dogru karar ben dernek baskani olarak alparslan türkes asigi olarak onun cizgisinden gidicem
- +1 yıl
Sedat Peker bir hiçtir. Bu ülkedeki bütün mafyaların canı cehenneme. Bak ne güzel alparslan Türkeş'i seviyormuşsun. Aç dokuz ışık'ı oku. Ziya Gökalp'ten Türkçülüğün Esaslarını okuda sana faydası olsun. Maymundan biraz daha zeki adamların sana faydası olmaz.
- +1 yıl
öyle saten😂😂
- +1 yıl
@süpernova37 lütfen hakaret edici kelimeler kullanmayalim. "dava" kitabi hala ezberimde cok sükürki ve tekrar söylüorum sedat pekere hakaret etmeyin.
- +1 yıl
yok canim daha cok "adamlik" tercih ediliyo bizde 😂
- +1 yıl
Yok benim için mayfa olan herkes pislik insanlardır. Sende görüşü ne olursa olsun bu insanlara saygı göstermezsen yerinde olur.
- +1 yıl
@süpernova37 eved öyledir kendisi :)
- +1 yıl
son damla kana kadar ülkücüyüm.
- +1 yıl
Ülkücü olup olmaman ile alakalı bir durum değil. Sırf ülkücü olduğunu söylediği için mayfa olan birisini savunman.
- +1 yıl
Siz medyada her duyduğunuza inaniyormusunuz? Abdullah Çatlı'da uyuşturucu kaçakçısı olarak biliniyor, ama gerçekte öyle mi? Ve atatürke dil uzatacak kadar düştünüz mü? Atatürk hepinizden milliyetçiydi, o olmasaydı şu an türk olurmuydunuz bunu ciddi ciddi düşünün burda boş beleş yorum yapmadan
- +1 yıl
@süpernova37 bana bir soru soruldu bende cevab verdim... öyle mafyaciya can kurban arastirin öyle yargilayin insanlari ben sizin bu ön yargilarinizi anliyamiyorum adam ülkemizdeki terrerüstleri öldürdü medyaya uyusturucu gaspci harac aliyo diye yansitildi sizde buna inandiniz? ya yazin sedat peker ciksin size adamlik hikayesi medyaya bukdr agir bir sucla cikarilmasini ben anliyamadim belki siz anlarsiniz... sedat peker acik adress olmasin diye bu konular medyaya yansitilmadiii... ve hala siz buna mafya diyosaniz o mafyanin benim basimin üstünde yeri var🤘🤘🤘
- +1 yıl
@tuncayccc adamsin 🤘❤🤘
- +1 yıl
İşte Türkiye'deki bir zihniyetin ürünüsün. Bir dükkanın olsa 2 adam kapına gelip haraç istese anlarsın o zaman. Aynen sedat peker zaten o paraları alın teri ile kazanıyor değil mi? Aferin devam böyle☺️
- +1 yıl
Osman Pamukoğlu, Engin Alan vs. bunların hepsine tabiki saygımız var... ama biz onların değide, davamızın kurucusunun peşinden gitmeyi tercih ederiz..."onu sev onu sevme" diyerek birini sevdiremezsiniz ya da o kişiden soğutamazsınız... delillerle konuşsanız iş değişir, ama işkembeden sallayınca biraz boşa gidiyo
- +1 yıl
Atatürk'e kim laf attı? Ben bir mafya lideri olan sıfatsız herif ile Atatürk'ü kıyaslamam bile.
- +1 yıl
@süpernova37 valla sizin bu yorunlarinizdan sonra daha cok sevmeye basladim ne yalan söylim aşık oldum.. ve sunu anladimki iyi adamlar ancak ölünce degeri biliniyormus önderimiz alparslan türkeş gibi sedat pekerinde degeri BILINECEK!
- +1 yıl
Kardeş adam direk mafya. Ben mafya ne olursa olsun reddediyorum. Hepsi aşağılık insanlar. Sen kendi görüşünden olduğu için tekini savunuyorsun.
- +1 yıl
@süpernova37 tekrar söylürum kulaktan dolmalarla iş yapmayin bu devirde herkez sedatin akrabasi kuzeni bilmem neyi uyanik olsunlarda para kaptirmasinlar hersey mantikli bir aciklamasi vardir gir youtube ye sedat pekerin kendi agziya aciklamalarini dinle "benim adimi kullanarak isler yapiyolar ve hic birini tanimam" bu sözler sedat pekere ayit
- +1 yıl
ben mafya sevmiyorum. zaten böyle adamları sevenlerde aklı kıt insanlardır. solcu veya sağcı mafya umrumda değil.
- +1 yıl
Sedat peker gidiyor kimisine daire bağışlıyor. suriye'ye yardım gönderiyor tırlarla. bu paraları nereden buluyor?
kulaktan dolma bilgi diyorsun adamın videosunu izle diyorsun? kim benim ayranım acı der ki? adam tabiki kendini savunacak :D - +1 yıl
@süpernova37 hop hop agir ol konustuklarini secerek konus bak ben sakin biriyim en azindan sakin kalmayi deniyorum kimse kimseye hakaret edemez !
- +1 yıl
solcuların da mafyası var dündar kılıç. ben şimdi solcuyum diye dündar kılıç harika bir adam mı diyeyim? adam bildiğin mafya. neyse her insan kalitesini belli eder zaten. burada sedat peker'i beğenenler de ediyor :D
- +1 yıl
@süpernova37 eyw kardesim sen düsüncenle kal öyle o zihniyeti asla deyistirme tamami anca yorum yapin oraya buraya... baskanlik sistemi geldinde tekrar knuslim bu konuyu soru paylas benimde görebilicem bir sekil... simdi durup kavga etmeye gerek yok düsünceler zihniyetler deyismicek sonucta
- +1 yıl
başkanlık sistemi ile konuştuğumuz konunun ne alakası var?
- +1 yıl
@tuncayccc iste bu yaaa
- +1 yıl
@süpernova37 o sistem geldigi zaman anlarsin 😉
- +1 yıl
😂😂😂😂 zihniyet yokmus ama espiri anlayis güzel😂
- +1 yıl
orda dur bakalim sehit vermek ne sizin nede bizim hosumuza gider bir ülkücüyle knustugunu unutma akan her kan biz ülkücülerin icine akar o aciyla düsünce ve mantigimizda intikam planlari olur!! ve ayrica konu şehitse sen ben o bu şu yoktur türkiyenin şehitidir bizimdir... sizde ayrimcilik var bizde yok bu yüzden düsünce yapisi arkadan geliyo
- +1 yıl
başkanlık gelince ne olacakmış çok merak ettim. sedat peker ile bağlantısını yap sana ödül.
- +1 yıl
mafya dündar kılıç'a da harika solcu zenginden alıp fakire veriyor, fakirlerin babası falan derlerdi. Adam bildiğin suçlu. Adam mafya. Bu adam insanlara bilgi anlamında ne verebilir? Sedat Peker'de bunun ülkücü versiyonu. Sen ısrarla adam mafya değil bir melek falan diyorsun.
- +1 yıl
@süpernova37 sedat peker akp de canim benim 😉 baskanlik sistemi geldiginde vatanim aydinliga uyandiginda bu tartismanin yersiz oldugunu anlican
- +1 yıl
aynen sorma evet çıkınca bir anda süper şeyler olacak. Gerçekten bu seviyeye bende laf anlatıyorum.
- +1 yıl
@tuncayccc mantik diye buna derim 🤘🤘
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=8d9sM9F7zt8 al bak alparslan Türkeş ne diyor başkanlığa. Çakma milliyetçiler :D
- +1 yıl
@süpernova37 baskanlik adi altinda "osmanli" gelecek sende mhp hükümeti ve türkeşin bu konuyla ilgili ne dedigini dinle cakma olanlar markasindan belli rahat ol😂😉
- +1 yıl
Tamam Alparslan Türkeş'i dinlemeyip Erdoğan'ı dinlediğine göre konu kapanmıştır 😀
- +1 yıl
"osmanli devleti" geleceyi icin kandildeki o o. cocugu ve avrupa ülkeleri dikken üstünde bunu hala anliyamadiysan vatanini cok yanlis düsüncelerle savunuyosun "osmanli sistemi" olmadigindan "baskanlik sistemi" diyoruz ona canim benim hem türkesin istemedigi yasalar deyistrildi rahat ol erdogandan türkes hastasi😉🤘
- +1 yıl
Bence milliyetçi değil evet diyenler bu kadar basit
- +1 yıl
hahaha osmanli olmasaydi şerefimiz olmazdi kime ne anlatiyosam okadar knustuk anlamiyonuz neyse OSMANLI GELDIGINDE GÖRÜSÜRÜZ ama mutlaka bisiyler yazin tamami baskanlik sistemi adi altinda osmanli geldiginde bukdr acik ve nett o sistem geldiginde tekrar knusalim
- +1 yıl
Tamam alparslan türkeş'i reddettiğine göre susar mısın? Burada arap milliyetçiliğini osmanlı olarak adlandırıp türk adını lekeleme
- +1 yıl
@tuncayccc aynen bütün küfürü hakk etilerde bosver ama bosuna tartisiliyo secimden sonra böyle özgüre konusamicaklar birakalimda secimden önce knusunlar😁😂
- +1 yıl
Arap milliyetçilerini bir ülkücü falan sanıyordum. Akp'nin koltuk deynekleri
- +1 yıl
Türkçülere şamanist diyen erdoğanla tura. ..
- +1 yıl
Evet osmanlı gelince balkanlar araplar ellerinde bayraklarla
- +1 yıl
Karşılarlar
- +1 yıl
@süpernova37 hahaha ya bayadir knusuyoz hala anliyamadin dimi😂 erdoganin cani cehenemee kim o be kalkip erdogan gibi bir kisligi savunucam? benim derdim benim saygi duydum kisilere küfür icerikli knusmanizz hic bir ülkücüden hic bir insana zarar gelmez biz sadece vatanimiza asigiz yeri geldiginde sevdigimizden vaz gecer ama vatanimizdan asla sizde öylesiniz knusmalariniza bakiom ayni sevgi ne diye ozmn tartisiyonuz? ben sedat pekeri yakindan taniyorm ve ben neyin ne oldugunu biliyorum o yüzden anlatmaya calistim ama anliyamadiniz bu konustmuz konunu vatana bir hayri yok kapansin gitsin
- +1 yıl
O zaman başkanlık gelince ben seni görücem diye konuşma. Daha geçenlerde ülkü ocakları sedat pekeri tehdit etti. Suçlu suçludur. Sende görüşü ne olursa olsun doğruları söyleki..
- +1 yıl
Şu bile farkımızı ortaya koyuyor. Ben adında türk geçen bir cumhuriyeti savunuyorum, sen osmanlı..
- +1 yıl
@tuncayccc iste bu yemin ederim aynisini yazicaktim ellerine saglik
- +1 yıl
Tüm türkleri bir araya toplamana parlamenter sistem mi engel sen ne saçmalıyorsun arkadşa
- +1 yıl
@süpernova37 kardesim beni deli etme osmanli olmasaydi türk diye bisey olamazdi osmanli kurdu atatürk devam etirdi ve bizler variz gecmisine saygi duymuyosan ven türküm diyemezsin sana bunu ben dedirtirmem adam olun yorumlariniza dikkat edin valla bak...
- +1 yıl
Osmanlı türklüğü mü devam ettirdi? Bari tarih bilmediğini bu kadar belli etme.
- +1 yıl
@süpernova37 senin sacmalik dedigin seye biz birlik diyoruz o kafan basmiyorsa bundan sonrada basmaz o sistem geldiginde merak ediyorum böyle ayrimci sözler konusabilicekmisiniz
- +1 yıl
bende Türk birliğini istiyorum ama sizin gibi birbirinden bağımsız kel alaka konuları birbirine bağlamıyorum. şimdi önünde ne engel var türk birliği için? masallar..
- +1 yıl
bence sen direk dedenle konus kii yüzüne türkürsün tarihi bilmeyip yorum yaptigin icin.
- +1 yıl
bana kanıtlarla gel?
- +1 yıl
Ziya Gökalp Türkçülüğün kurucularından, son sınıfta öğrenci iken “Padişahım Çok Yaşa” yerine “Milletim Çok Yaşa” diye bağırması, hakkında soruşturma açılmasına yol açtı. O sırada okul süresinin beş yıldan yedi yıla çıkması üzerine 1894’te okuldan ayrıldı.
- +1 yıl
lan atatürkcü senin karsinda ne diyon sen ya? siz daha türkes le atatürkün ortak noktalarini bilmiyonuzz onlarin davasida hedefleride bir dir tarihini ecdadini bilmeyenler konusursan böyle olur iste
- +1 yıl
@tuncayccc Türkeş'in videosunu attım sana. adam başkanlığa karşı sen hala laga luga yapıyorsun.
- +1 yıl
@süpernova37 yanlislara zaten biz yanlis diyoruz ona bakarsin atatürkünde yanlis lari var ama biz ülkücüler vatan sever olarak o adamin nekdr yanlis yaptigina degil nekdr vatanimiza katkisi olmus ona bakariz
- +1 yıl
Hayır ben zaten sizi gerçekten Türk milliyetçisi sandığım için bir uyarıda bulunmak istedim. Arap milliyetçisi olduğunuzu bilseydim hiç yazmazdım.
- +1 yıl
Osmanlı devleti tarihte Türkmenleri sırf alevi olduğu için öldüren bir devlet.
- +1 yıl
Osmanlı devletinin bir kere dili bile türkçe değil.
- +1 yıl
@süpernova37 yanlisa yanlis dedik ya kardesim uzatmayalim yoksa atatürkünde birsürü kirli isi var tartistigimiz her iki devlette bizim devletimiz
- +1 yıl
@tuncayccc batı kurdurur mu? bir kere bu sözün bile bir şey bilmediğini gösteriyor. sence o orta asya ülkeleri ile neden kurmuyor akp birlik? devletin bütün organları elinde. bırak şimdi başkanlık gelince kurulacak falan. senin dediğini başkanlık gelince yaparakta bitirir.
- +1 yıl
Osmanlı devleti kendini Türk olarak nitelememiş. sen burada ona Türk devleti diyorsun. bu bile tarih bilmediğinizi gösteriyor. Türklük osmanlı döneminde 600 yıl reklam arasına girmiştir.
- +1 yıl
@tuncayccc 🤘👏👏
- +1 yıl
@süpernova37 ozaman ne diye gurulaniyonuzz "bizimkiler taaa viyanaya kadar gitmis zamaninda nekde güclü bir milet oldugumuzu biliyo tüm avrupa bize düsman olamaz kimse" bu kelimeyi size osmanlu lutuf etti avrupa ülkeleriii osmanliyi anlatirken tarih dersinde kiliktan kiliga giriyolarr bukdr güclü bir ordu türkiyeden cikti diyee lan elin ermenisi senin gibi knusmuyo sen kalkmisin laf atiyon akil alir gibi degil
- +1 yıl
osmanlı devleti bir islam imparatorluğuydu. sen bunu analiz edemiyorsan bilemem. bana söyler misin devletin hangi tarafı türklerin elindeydi? Ordunun devlete bağlı kısmı devşirme, paşalar devşirme, bürokratlar devşirme, bütün zenginler gayri müslim... bu nasıl bir türk devleti?
- +1 yıl
sen git kizlarla ilgilen kardesim hadii yorumlarina dön tarihten anlamiyon bare araya salca olma😂
- +1 yıl
hahahaha araya griyon ya böyle iyi reklam oluyon 😂😂
- +1 yıl
reklam iste kilicdaroglu gibi😂😂
- +1 yıl
çok şükür Arap özentisi olup sürü gibi hareket eden, içi boşalmış bir milliyetçilik değil bizimkisi.
- +1 yıl
Kerkük gibi Türkmen şehrini barzani işgal etti. her yerine kürdistan bayrağı astırdı kürtçeyi resmi dil ilan etti. Nerede bahçeli? nerede erdoğan? dünya lideriymiş. tarih böyle bir satmayı daha yazmadı.
- +1 yıl
ben hayatim boyunca oy atmamisimdir akpye ama sen gizli atanlardansin cok iyi kivirip para kazandigina göre😂😛
- +1 yıl
@süpernova37 buna sevdim , arada bir dogru yola gitmene gercekten sevindim😂
- +1 yıl
Allah aşkına seninle bir yola girersem kendimden şüphe ederim :D Akp destekçisi olup evet veren ve milliyetçi olduğunu söyleyen birisii..
- +1 yıl
@süpernova37 akp ci? burda kim onu anlayamadim ben mhpciyim ve Şu an akp ile mhp bir oldu yinede akpci olmam... baskanlik sistemi geldiginde bu laflardan utanicaksiniz hadi beni siktr et kendi düsüncelerinizden
- +1 yıl
şu an pkk ne ise akp için sizde osunuz. onlarla çözüm sürecinde anlaşamadılar. buldular garibim bir bahçeli'yi koltuktan düşecekti. dediler biz seni yargı kararı ile koltukta tutarız ama sen evet de. bahçeli'de evet dedi. bütün laflarını yedi seçimden önceki. helal olsun akp'ye iyi yedirdi lafları bahçeli'ye.
- +1 yıl
@süpernova37 kardesim ya canin ya suss!
- +1 yıl
hakaret etme terbiyesizleşme akıllı ol
- +1 yıl
🤘❤🤘❤🤘
Gizli Üye(25-29)+1 yılBarzani buraya geliyor ve Kürdistan bayrağı göndere çekiliyor.
Eminim ki Kuzey Irak'ta kurulan yeni Kürdistan devletini tanıyan ilk ülke Türkiye olacak. Evet kazanınca Türkiye 8 eyalete bölünüp doğuda bir Kürdistan eyaleti kurulacak.
Olsun yol yaptığı için evet diyebilirsiniz.
akepe iktidarından memnun olanlar hala varlığını sürdürecektir maalesef.
i.internethaber.com/images/gallery/29303/2.jpg
i.hurimg.com/.../55ea8bf8f018fbb8f8871422.gif01 Yorumla
Soru şöyle olmalıydı bence:
Türkiye çılgınca sevişip, plajlarda boy gösteren Suriyeliler için ölen askerlerimizin hakkını kim verecek?13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
mennun olmayanlar neden mennun değilsiniz siz 2002 kadar olan türkiyeyi mi özlediğiniz eski günlerinizi hastanelerde sıra beklemyi bahçede milletin yatmasını doktorların milleti azarlamasınımı hangisini geceleyin sıralara girilmeyi bir gecede yüzde yüz zam konulamsınımı esnafın 2001 de dükkankarı kapatıp yazarkasaları fırlatmalarınımı bu kadar nankör olmayın ya sizin önceki hükümetleriniz ne yapmış bu ülke için siyasiciler ne yapmış şimdiki nesil ne biliyoda mennun değilmiş eskiden deftermi vadı kalemmi vardı kitaplar paralıydı ya arkadaş herkes hata yapar devleti de yönetenler insanlar sonuçta şikayetin varsa şikayet edersin bimer üzerinden ya size iylik yaramıyor şimdikiler çokmu sıkıntı çekiyolar herşeyde 2002 ye kadar türkiyeyi bilenler biliyo ne durumda olduğunu o sene dua edinde eyaletlere bölünmediğini yoksa bölünecekti
17 Yorumla- +1 yıl
dogru diyosun daha fazla vergi veriyorum yapaicak tabi ama dogru diyosun zamaninda ekmek yoksa pasta yiyin diyenlere ananida al git diyenlere parayi sifirlayamayanlar size layik olan ama unutmayin Turkiye Cumhuriyetini Ataturk kurdu ve bizlere yani Turk nesline emanet etti o yuzden bu ulke bizim zamani geldiginde benim verdigim vergileri calmanin cezasini herkez oder o makarnalari komurleri alanda onlari dagitanda
- +1 yıl
senin kafan bu kadarmı çalışıyo türkiye cumhuriyetini Atatürk ne zaman tek başına kurmuş en daha gidip tarihini bilmiyosun ilk önce okuda gel sallama senin vergini kimse çalmaz merak etme o kömürleri giidpte garipan bir insan almıyor muhtarların hazırladığı kaymakamlılar da çalışanlar adam olmassa şikayet olmassa devlet ne yapsın
- +1 yıl
Ataturkun kurmadigini dusunuyosan Fatih Sultan Mehmet kapiyi kirip ben geldimmi dedi? ben senin gibilerine tarih dersi veriyorum merak etme :) benim verdigim vergileri kimse tek calmiyo dogru 20 lira karsili oyunu AKP ye atanlar olarak sizede dagitiliyo :) muhtarlarda kendi akrabaglarina dagitiyo ayni AKP nin yaptigi akrabaglarina bakan sistem gibi git biraz ogren arastir
- +1 yıl
defol lan git şurdan gerizekarı sen kimsin bana ders verecen Atatürk tutaklanacagını biliyodu neden arkadaşlarına isteklerini iletti neden genelgeye kazım Karabekir mustafa kemal Atatürk vb birden çok kişiler imza atdı Atatürk neden onların da görüşünü aldığı neden yardım aldı sen tarih dersi değil bir dersi ögrenemessin bu kafayla sizin gibi cahillerin kafsı basmıyor akırsız daha neyin ne olduğunu bilmeden siayset yapmaya çalışıyor
+1 yıldeğilim hiç olmadım olmayacağım da hırslarına yenik düşenler verecek elbet bir gün benim askerime ateşkes emri verdidip neler çektirdiler canlarından oldu o gencecik evlatlarımız daha neler oluyor hakkımı helal etmiyorum bende sebep olanlar
21 Yorumla
+1 yılOnlar içiN önemli olan 15 temmuz şehitleri onların bedelini de fetöcüler veriyor
29 Yorumla- +1 yıl
İnsanlığımdan utandım onu duyunca terkedip gitmek istedim bu ülkeyi 😔
- +1 yıl
Her ne olursa olsun şiddete vahşete karşıyım ben. Biz derken de ben Atatürkçüyüm 😊
- +1 yıl
ATAM ülkenin bu halini görse ne kadar üzülürdü 😔
- +1 yıl
O da doğru
Kimse akp den once olen sehitleri sormaz kimse mecliste meclise hakaret eden ataturke hakaret eden teroristleri sormaz hep akp hep akp buna sebebiyet veren konusmayi bilmeyen denyolari napcaz en azindan ugrasiyorlar ya da dusunuyorlar ama digerleri onuda yapmiyor.
00 YorumlaYol yaptı yol. Nasıl memnun olunmaz? Baksana herifin ağzından Allah, Peygamber, Kur'an eksik olmuyor? Sevilmez mi böyle müslüman? Nasıl da sömürüyor milleti, hepsi yol yapmak için, hepsi iyiliğimiz için. Ayrımcılık yapıyor, araplar kutsaldır. Sevilmez mi? Tek başına iktidar olacak, kölesi olacağız. Böyle müslümana can kurban. (ANLAYAN ANLADI)
114 Yorumla- +1 yıl
O vergiler onların... İnsanlarımız aç, işsiz. Sen başkanlık getireceğine, biraz milletine değer ver. Ama olur mu ya öyle şey!!! Müslüman sonuçta.
"Her kim emîrin yapmış olduğu bir şeyi kötü görürse sabretsin (isyanla hareket etmesin). Çünkü her kim sultana (itaatten) bir arşın ayrılırsa cahiliyyet ölümü ile ölür." (Buharî, Kitabü'l-Fiten)
Bak ne güzel söylemiş (!) peygamberimiz. Tabi söylediyse. - +1 yıl
Cahil halkımızın Allah korkusu namaz ve arapçılıktan ibaret. Eğer müslümansan araştırmak, okumak (Kur'an'ı anlayacağın dilde ve bilgilendirici şeyler okumak) senin üstüne görev. İlim her zaman en üsttedir İslamiyet'te. Ama bu insanlar yüzünden İslamiyet çok kötü gösteriliyor.
Millet o kadar cahil ki artık hangi harf kaç sevap yoluna düşmüş. Sevabın derdine düşeceğine insanlığın derdine düş. Bunlarla aynı cennette olmak istemem.
Evet ama suriyelileri buraya getirmesinden değil tayip başa geçtiğinden beri ekonomi ne kadar iyileşmiş ona bakın tamam mı bir 60lara bir de şimdiye bakın NOKTA
417 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü ekonomi
- +1 yıl
@süpernova37 git bir o zamanınkine bir de şimdiye bak hadi bir araştır gel bekliyom
- +1 yıl
Tabi Akp'den bir menfaat sağlayıp durumlar iyiyse haram lokmalarla orasını bilemem. Ben rakamlara bakıp konuşuyorum da Akp yönetimi kötü diyorum 😂
- +1 yıl
Yok ben araştırdım zaten siyaset bilimi bitirdim. Sen araştırırsan daha iyi olur. Mesela geçmişte bir fert olarak ne kadar zengindik dünyada kaçıncı sıradaydık şimdi kaçıncı sıradayız.
- +1 yıl
Attığım linki oku. 2003'de güldüğümüz çin'de ki bir kişi şimdi en az bizim vatandaş kadar zengin oldu.
- +1 yıl
Dünya bankası orası burası mı oldu?
- +1 yıl
@süpernova37 köpek bile yediği kabı pislemiyo yazık
- +1 yıl
Köpek yediği kaba pislemiyorsa geçmişine laf atma. Çünkü geçmişteki durumumuz dünyada daha iyiydi.
Genel anlamda memnun olmakla birlikte olmadığım konular da var :(
10 Yorumla
+1 yılsenin o suriye dediginyer 600 sene boyunca bizimdi 100 sene ingilizin oldu şu an yine bizim olacak
023 Yorumla- +1 yıl
ilk önce satanları bir ezelim seçimde sıra onada gelecek
- +1 yıl
senin yok mu akp döneminde çulsuzduk şimdi istanbula apartman diktik
- +1 yıl
aynen öyle varsay ki yok ama şubir kesin ölecegimi bilsemde akp den vazgeçmem bu ümmet için ondan fazla uzatma
- +1 yıl
sozunde dogru isen kaynak göster
- +1 yıl
internetle konuşmuyorsun sen benimle konuşuyorsun bende fikir ve bilgileri alıyorsun bende internetle konuşmuyorum kaynagın varsa yaz yoksa bilmedigini yazma
- +1 yıl
hımm siyasetle dini inançlarıkarıştırdın dostum Papa Franciscus anıtkabiri ziyaret edince kemalist arabistanda mekkeye gidince hacımı oluyor? bu siyasettir
- +1 yıl
fotocumu bilmem ama hatalı hatasının sebebi devlet zor durumdayken devletle bir olmadı bak ben koyu ülkücüydüm seçimlerde oyumu mhpye verdim ve koalisyon çıkınca okadar emindim ki mhp ile akp birleşir diye çünkü devlet zor durumdaydı ve siyasetin zamanı degildi ama olmadı ve ben mhp yi bıraktım devletimi destekledim ikinci secimde oyumu Akp ye verdim kazandık şimdi de devlet bahceli yapılması gerekeni yaptı devletin yanında durdu benim için parti degil devletin bekası önemli meral akşener bölgemizden seçildi biz seçtik bunu yapmaması lazımdı devletin yanında olup koltuk sevdasına düşmemesi lazımdı ama yapmadı devletin bekası esastır partiler kişiler gelip geçicidir
- +1 yıl
dostum bilmece gibi konuşuyorsum kimse söylede bileyim açıkla
- +1 yıl
ithamlarda bulunurken dikkatli ol keza yanlışa düşersin de fark etmezsin kime muhterem denecegini iyi biliriz biz soysuzlara hürmet gelmez elimden
- +1 yıl
sen konuşansın ben onunla mücadele eden ve kalkıp bana dediklerin komik
- +1 yıl
tamam dostum bu konuşma seviyesizleşmeye başladı konuşmayalım selametle
ihtiyar diye okudum ama neyse. söylenecek çok söz var ama iktidar olabilecek baska parti yok.
00 Yorumla
+1 yıl😂😂midem bulandı artık akp akp 😂😂ulan ak partili olarak diyorum bunu 😏
03 Yorumla- +1 yıl
aaaa oyle deme sirayla secim zamanina kadar boyle gider bu :) ilk herkez hain sonra acitasyon sonra bir kac pkk li oldurulur sonra bir kac sehit veririz bizi secmezseniz savas cikar diye milleti kandirirlar sonra biraz para elektriksiz eve dolap komur makarna ohooo ooo daha cok duyarsin :)
- +1 yıl
Hala kömür makarna sevinyesindeyse bu halk demek bir pok gelişmemiş😂
+1 yılakp liler anlamaz naparsan yap
11 Yorumla
+1 yılhiçbirşeyden memnun değilim
17 Yorumla- +1 yıl
elimden birşey gelmiyor
- +1 yıl
ağzının payını veriyorum
- +1 yıl
susmasam devletin başına benmi gececem?
+1 yılsorma 1 iş yerim vardı 5 tane daha açtım şaka gibi soru
00 YorumlaGündem konusunda 486 cevap paylaştı. Bir ara memnundum artık asla.
10 Yorumla
+1 yılMemnun değilim
115 Yorumla- +1 yıl
artık bişey takmıyorum takmama kararı aldım çünkü cahil bir halk var yorulduğunla kalıyosun hiçbişey değişmiyo şu evet gelse de milliyetçiliği falan bırakcam onu bekliyorum
- +1 yıl
Bizim halk anca 15 temmuzda erdoğanın gazıyla çıkar
- +1 yıl
aynen öyle malesef ülkenin yüzde 50 si onlardan oluşuyo
- +1 yıl
kürtleri de çık ordan :)
- +1 yıl
yoo değil :)
- +1 yıl
ben de öyleyim iyilerine lafım yok ama onların çoğu türkiyeyi bölüp kürdistan kurmak istiyolar
- +1 yıl
kısaca çoğunu pek sevmem :)
+1 yılmemnun değilim
17 Yorumla- +1 yıl
insanlara bu iktidarın doğru olmadığını anlatmaya çalıştım ve şimdide hayır diyeceğim
- +1 yıl
ne grubu?
- +1 yıl
teşekkürler ama telefonumu kimseye vermiyorum yine de sağ ol :)
Değilim
15 YorumlaGündem konusunda 952 cevap paylaştı. Değilim
11 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır memnun değilim elbeette
03 Yorumla- +1 yıl
Dedemler avrupa dan geliyor. Buralı değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCHP ve yandaşları verecek.
01 Yorumla
+1 yılKahrolsunlar.
01 Yorumla
+1 yıldeğilim
01 Yorumla
+1 yılMemnunum
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi