Namaz dinin direğidir lütfen namazlarımızı kaçırmayalım
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bundan 3 yıl öncesine kadar 5 vakit namazını kazaya dahi bırakmadan kılan biriydim. Taki internette dünya düzcülerle tartışmaya girene kadar. Beni islamiyete göre dünyanın düz olduğuna ikna ettiler. Böylece her gün, 5 sefer yatıp kalkmaktan kurtuldum. Youtubeye girip dünya düzdür diyen müslüman kardeşlerinizi dünyanın küre olduğuna ikna ederseniz, o videoları kaldırtırsanız, yeniden beş vakit namaza başlayacağım. Yükevviruydu, şuydu buydu bunları bana söylemeyin. İnternete girip, onları ikna edin. Aha onlardan birisi, tekrar ediyorum, bana cevap vermeyin, onları ikna edin.
https://www.youtube.com/watch?v=tVZTTpH66MY@gece1 Arkadaş, okuduğunu anlamıyor musun? Ben yukarda ne yazdım. Bana cevap vermeyin, onları ikna edin demedim mi? önce sen okuduğunu anla. Bana cevap verme. Kuranı aç sen oku. Youtubeye üye ol. Müslüman kardeşlerini bak kuranda dünyanın yuvarlak olduğu yazıyor diye ikna et. Beni değil onları ikna et. hecelereyek oku anlarsın. Kuranı onlara okut, görsünler. Madem kuranda dünyanın küre olduğu yazıyor, bunu onlara öğret, benimle polemiğe girme, deve kuşu yumurtasıymış, felan feşmekan, onlara anlat. Kuranı onlara okut tamam mı? Bizim toplumda okuduğunu anlama kabiliyeti zayıfmış. BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM. BENİ DEĞİL, KENDİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİNİZİ İKNA EDİN. KURANI ONLARA OKUTUN. ONLARI KÜRE OLDUĞUNA İKNA EDİN. ONLAR DÜNYANIN KÜRE OLDUĞUNU KABUL EDERSE BEN DE NAMAZA BAŞLARIM. BENİ DEĞİL, ONLARI İKNA ET. YOUTUBE ÜYELİK LİNKİNİ VEREBİLİRİM.
BAK NE DEMİŞİM TÜRKÇE BİLİYORSUN DEĞİL Mİ? "Youtubeye girip dünya düzdür diyen müslüman kardeşlerinizi dünyanın küre olduğuna ikna ederseniz, o videoları kaldırtırsanız, yeniden beş vakit namaza başlayacağım. Yükevviruydu, şuydu buydu bunları bana söylemeyin". KURANDA DÜNYANIN KÜRE OLDUĞU YAZIYORSA BUNU BANA DEĞİL, MOMİN KARDEŞLERİNE GÖSTER NEREDE YAZIYORSA... HADİ YAYLAN ŞİMDİ.
bir ara 5 vakit kiliyodum sonra psikolojik bazi zorluklar nedeniyle sadece cumalari kilar oldum.
Allah kabul etsin kardesim dualarini.
Hayır.
Cevap
21Cevap
Son nefese konsantre olun. çaresizken namazınız çareniz olsun. eli boş gitmeyin.
Kılamıyoruz. Ya yatsı kaçıyo ya sabah ya öğlen elbet biri gidiyo
evet namazlarımı kılmaya çalışıyorum da bir sabah namazı karkamıyorum bir türlü
Kılacaz İnşallah, ama 1 vakitte olsa kılınmalı bence, hiç kılmamaktan iyidir,
Kılmıyorm ama çok büyük bir hata yaptığımın farkındayım en kısa zamanda başlayacam
Ne garip. Sorulara ve yorumlarq bakiyorum da.
2 yildir namaz kilmiyorum.
İkisinin arasında gidip geliyorum.
Kılmaya gayret ediyorum diyelim, bazen
Cok Şükür hanımefendi
evet kılıyorum :)
Daha bugün sevgilime söyledim yarın felan başlarız
aynen yarin mezarda baslariz kilmaya 😂😂😂
NO hell yeah
Evet kılmaya çalışıyorum ☺
Ateistim
Dilerim bu cocukluktan donersin ve mutlu olursun.
Yanlis dusunuyorsun... bu dunyayi... dunyadakilari... yaradan var... Allah teala... kiyamet gunu var ve bunu hepimiz gorucez... bu gunden kacis yok... bu yuzden kafir olma hic diyilse
Cocuk olmak cok kotu bir sey degil aslinda. Keske hep cocuk kalsak. Ben de biraz cocuk sayilirim oyle cok dindar degilim ayrica. Bence ateist olmak hayata trip atmaya benziyo biraz. O bakimdan oyle dedim.
Ben butun Allaha ibadet edenlere hurmet ederim... ister sunnu olsun ister vahabi olsun... istersede diyeri... sonuc Allaha ibadet iste... ama seninki allahi danmak... ben sana oyle seyler anlatirimki oturub aqlarsin... bu yuzden qafur camaatdan olma... momin ol... bana neden atest olmani aciklaya bilirmisin? ozele gecelimmi?
@Gelişine_EVET sende yanlis dusunuyosun... hayat senin hayatin... ama nasil istersen oyle yasayamazsin... hayatini bilen var... eyer Allah Teala senden nezerin cekerse ondan sonra hayatini istediyin gibi yasarsin... ama her zaman istediklerin olmaya bilir
Ben dini olduğu için değil insanı insan olduğu için severim kimsenin düşüncesi dini beni ilgilendirmez yazdıklarının başını biraz okudum çok uzun yazmışsın bu benim düşüncem istesem açıklarım ama kimseye bişey inandırmaya çalışmıyorum ben böyle düşünüyorum kalanı beni bağlamaz
Sadece isbat istiyorum... sen diyosunya Allah yok... bana isbatin ver... belki bende seningibi dusunmeye basladim
"Gercekten ateist olan bir insan en mukemmel inancin esigindedir." buna benzer bir soz vardi. Kimsenin kutsalina, musluman ya da hristiyan, hakaret etmedikten sonra cok problem yok. Sonucta kimsenin ne olacagi belli degil. Bu isler mantiktan cok his meselesi. Su an sana ne dense haricten nutuk okumaktir senin icin ama belki bir gun karsina oyle biri cikar ki karakteri ve inanciyla seni etki altina alir. Hayat agir agir sekillendiriyor insani. Kal saglicakla.
8 yaşından beri :(
ateistim
Elhamdülillah
Niye soruyorsunuz?
Kilmiyorum
cumalara gidiyorum
Hayır
Evet
Yoo umrumda değil :D
Malesef
Hayir
Genelde