Kalp Gözlü Emoji
Gülen Emoji
Dertli Emoji
diğerleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Diğerleri, 😏😊😕😈😠😅😂 genelde bunları kullanıyorum. Fakat en sevdiğim elbey bu 😏😏
1. Hınzır emoji. Benim sağım solum belli olmaz bana güvenme, ben seni üzerim emojisidir. Bağlanmaktan korktuğum için ilişkiyi her an bitirebilirim emojisidir. ‘Laf sokma’ eylemlerine alet edilir. Kullanımı gençler arasında çok fazladır. Kıskandırma, kendini ispat etme amacı da taşır. Cüzdan, araba anahtarı ve sigarasını üst üste koyan erkekler arasında kullanımı yaygındır.
2. Optimist bakış açınla hayatta ufak şeylerden keyif alabilmenin formülünü bulmuşsun. Bu gülen suratla ilk başta biraz yüzeysel görünsen de, sevecen ve iyimser tavrınla seviliyorsun.
3. Bulunduğu durum içinde kendisini tam ifade olarak edememiş emoji.
4. Sinsi şeytan. Emoji ailesinin en komplike üyesidir. Görüntü itibariyle tehlikeyi çağrıştırır. Her an kötü şeyler yapabilirim bakışı atar. Gözdağı verir.
5. Kızarmaya başlamanın bir adım öncesi. Kırmızı versiyonunun şöhretinin gölgesinde kalmıştır.
6. Gaf yapmış ve toparlamaya çalışırken batmış emoji. Fazla uzatmadan bu emojiyi kullanmak, durumu kurtarır ve konuyu kapatır.
7. Gülmekten yarılan, yerlere yatan emoji. Twitter’da en çok kullanılan emojidir. Yersiz kullanımı çok fazladır. Kişi emojiyi yan yana ne kadar çok dizerse, ilgili konuya o kadar güldüğünü ifade eder. Liseliler genel olarak emojiyi random gülüş (asdfdşkğl) ile beraber kullanır.
Lan ne kdar sa l ak siniz herkez dgru xemis yazdiklarina..
Zaten dgru google da ve bir cok yerde emoji lerin anlami yszitor zaten beyin sizler herkez dgru demis ya bide.. siz o anlama geldigini bilmiyorsaniz neden kullaniyosunuz sa alak beynsiz insanlar szii...
Zaten dgru google da ve bir cok yerde emoji lerin anlami yszitor zaten beyin sizler herkez dgru demis ya bide.. siz o anlama geldigini bilmiyorsaniz neden kullaniyosunuz sa alak beynsiz insanlar szii... dh
kızım iyi misin bana niye atarlaniyorsun?
😛😛😛
Şımarık emoji. Çocuklar gibi şendir. Tatlıştır. Sevgilisine şirinlik yapmak isteyen kadınlar arasında kullanımı yaygındır.
Hihim 😄 tam olarak böyle tesekkur
Zaten dgru google da ve bir cok yerde emoji lerin anlami yszitor zaten beyin sizler herkez dgru demis ya bide.. siz o anlama geldigini bilmiyorsaniz neden kullaniyosunuz sa alak beynsiz insanlar szii...
Akilsiz lar Lan ne kdar sa l ak siniz herkez dgru xemis yazdiklarina..
Sana ne lan samsunlu
Tskkrlr
🐺🐱🐭🐹🐰🐸🐯🐨🐻🐮🐵🐼🐴🎁🎁🎃👹👺💀👽🙈🙉🙊💩
Başkalarını, olayları değerlendirmeyi seviyorsun. Yargılamadığın sürece sıkıntı yok. Onay vermeye devam edebilirsin.
Vay be ben neymişim 😄😄
Cevap
5Cevap
🤓
🎈
🤔
😆
🤗
Bunlar😬😬😬
💕💕💕💕💕💕
Arkadaşlarını, dostlarını çok sevdiğin her halinden belli. Onlar da seni seviyor ama sen yine de kalpli öpücükleri bol keseden dağıtma olur mu? Kalbin kırılır, neme lazım.
kedi nerde?
gülen kedi mi?
iki yakın arkadaşın sevmedikleri biri hakkında dedikodu yaparken suratlarında oluşan ifade
😂😂😂
Mizah yeteneğinle gurur duyabilirsin. Dünya yansa umrunda değil. Her olayda, her durumda kendine bir kahkahalık yer bırakıyorsun. Arkadaşlarının gülmek için seni aradığı doğru ama sandığın kadar içten misin yoksa dalga mı geçiyorsun emin olamıyoruz.
👏👏👏👏👏
😊😊😊
Optimist bakış açınla hayatta ufak şeylerden keyif alabilmenin formülünü bulmuşsun. Bu gülen suratla ilk başta biraz yüzeysel görünsen de, sevecen ve iyimser tavrınla seviliyorsun.
kızım onu yazan ben değilim niye atarlaniyorsun
😒😒😒😒
TRİP ATIYORUM emojisi. Darlama aracıdır. Liseli ve üniversiteli gençler arasında yaygındır. Twitter’da en çok kullanılan emojiler arasında ilk beşte yer alır. Tek başında kullanıldığında karşıdaki kişiyi kasvete sürükler. Erkek arkadaşlarından ilgi isteyen genç kadınlarımız tarafından sıklıkla başvurulur. Olumlu cümleleri olumsuz yapma özelliğine sahiptir.
🤘💪🔫🗡🛡🎲🃏🛢🏹🔨
Benim sağım solum belli olmaz bana güvenme, ben seni üzerim emojisidir. Bağlanmaktan korktuğum için ilişkiyi her an bitirebilirim emojisidir. ‘Laf sokma’ eylemlerine alet edilir. Kullanımı gençler arasında çok fazladır. Kıskandırma, kendini ispat etme amacı da taşır. Cüzdan, araba anahtarı ve sigarasını üst üste koyan erkekler arasında kullanımı yaygındır.
Benimki dertli emoji
Yaşadıkları karşısında sinir krizi geçirircesine şoka girmiş emoji. Bir an önce sakinleştirilmesi gerekir. Emoji ailesinin en stresli üyesi olmaya adaydır.
☻☻☻☻☻☻
Durgun emoji. Onu mutlu eden ya da üzen hiçbir olgu yoktur. Emoji ailesindedir ama ‘Benim ne işim var burada ya of’ der. Bakışları ile yollandığı insanı da darlar.
Agir işsiz sim bilioon deemi
🤑🤑🤑🤑🤑
Bu ne güzel emoji la 😄
Suskunluğu asaletinden olmayan emoji. Konuşmamasının yanında, herhangi bir duygu belirtmez. Whatsapp durumlarında, biten ilişkiye tepki olarak da kullanımı yaygındır.
Nebilim dikkatimi çekti
🙈 benim ki bu :)
Gözünü kapatan tatlı maymun. kullanımı yaygındır. İlişkilerde ise cicim aylarında sıkla başvurulur. Kullanan kişiyi anında sevimli yapar. Eklendiği cümleye ‘tatlışlık’ katar.
aynen öyle valla :)
Sen zaten cok tatlsisin yavrum bole emojilere ibhtiyacn yok
tesekkur ederim :)
KALPP
Kırmızı kalp. Kalplerin hasıdır. Bütün kalp renkleri arasıda kullanımı 1. sıradadır. Aşka, sevgiye dair olan her şeyi ifade eder. 7’den 70’e herkes kullanabilir.
Sinirli emoji
İletişimi sekteye uğratacak sonuçlara neden olabilir. Bazen kalp krizi sebebine bazen de öylesine yapılan triplere malzeme olmuştur.
Olsun.
Arkadaşlar lütfen tartışmayın gerginlik yaratmayalım. HEPİMİZ BİR KS ÜYESİYİZ
Bu --> 😐😐
Herkes şanslı bir sen değilsin. Herkes mutlu, bir sen mutsuzsun. Şikayet etmeyi, hayıflanmayı bırak ve aynaya bak. Gemilerinin bu kadar çabuk batmasına izin verme. Batarsa da boşver. Ne demişler, battı gemi yan gider.
Digerleri dedim
gülen emoji :)
Optimist bakış açınla hayatta ufak şeylerden keyif alabilmenin formülünü bulmuşsun. Bu gülen suratla ilk başta biraz yüzeysel görünsen de, sevecen ve iyimser tavrınla seviliyorsun.
benimlemi yatıp kalkıon kanka nedir bu isabet :)
😊😊😊
teşekkür :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar