. Hosuma gitmez. Ama o anda ağlayan bir kizla öpüşme isteğim tavan yapıyor.
Ağlayan kız gördüm mu dayanamıyorum? Nedense bir çekici geliyor neden Olabilir?
. Hosuma gitmez. Ama o anda ağlayan bir kizla öpüşme isteğim tavan yapıyor.

Eğer kız haklıysa ve o yuzden aglatilıyorsa o anda bendeki kayış kopar yapanı yaptığina pişman ederim fakat eger haksız olup aglıyorsa üste çıkmak için agzina bir tane vurasim gelir ama sadece bakar gecerim (Mağrada yasamıyoruz eger kiz şiddet gorduyse hep haklıdır benim için.).
Haklısın.
Teşekkürler.
iste senin gibilerin nesli tukeniyor ne yazik ki bizi aglatiyorlar aglatiyorlar defolup gidiyorlar bende erkeklere karsi oyle oluyor ama art niyet degil assadaki gorusteki gibi annelik icgudusu denebilir
ya öyle ama nedir bu ben de çözemedim.
Gözleri dolu dolu olur ve parlar ayriyeten dudakları şişer ve gözlerinin altı kızarır yanakları felan ondandır
Cevap
0Cevap
aynısı bende erkeklerde oluyor annelik içgudusu dıye geçiştiriyorum kendimi ama seni bilemiyorum
Bendeki de babalık iç güdüsü Oz aman 😂😂çekici biliyorum diyorum bu farklı bir şey. Anne çocuğunu çekici bulur mu hiç?
yaninda surekli aglayan birinu gorsen aglayan kadindan nefret edersin
Hayır hiç kötü düşünemiyorum. Rol olarak ağlayani anlarım tabi. Gerçekten uzuleni diyorum.
valla benim ( eski) erkek arkadaşım surekli aglatir sonra aglama uzuluyorum der gonlumu alirdi son zamanlarda zirlama nefret ediyorum aglamandan drr olmustu aglatma o zaman i*nenin evladi dimi
o o.. c ymus bir kadını niye aglatir ki bir insan. sadist mi sevgilin mazosist falan mi
ikiside
saf ve savunmasiz kaldiklari icindir belki
Hic bir şey yasamadaigim bir kizla bunu asla yapmam
. Hosuma gitmez.
sevindim
Ağlamak istiyorum.
bende ağlayan erkek görünce
bence çok film izlemişsin
yok böyle ne alakası var filmle gerçek hayattan bahsediyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar