Evet, Bu yüzden sonuna kadar karşıyım bu topraklar, Son kaledir.
Hayır , Yok öyle bir şey !
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eyalet sistemi olarak Türkiye 8'e bölünecek, kuzey doğu Lazistan, Güney doğu Kürdistan eyaleti olacak ve Irak'ta kurulan Kürdistan devletini ilk tanıyan ülke Türkiye olacak.
Siz hala evet deyin. Biz Cumhuriyet için, Özgürlük için, Atatürk için, koyun olmamak için hayır deriz.
Ben mi evet demisim?
İlk defa boyle bir seye senden maruz kaldim
Sana demiyorum. Evet diyen Atatürk düşmanlarına diyorum.
Onlar zaten akli basinda olsa , bu faaliyette bulunmazlardi
FETÖ'nün başına gelenleri gördük, darısı malum kişi ve onun terör örgütünün başına!
Var mi baskanlik sisteminde
Eyalet
şuanlık yok diye biliyorum ama gelecekte ne olur bilemeyiz
Bende senin gibi tahmin ediyorum, su anlik tahminem Trpki cekmemek icin sokmadi
Bu konusmasini biliyorum , Baskan olursa bu konuyu kimseye danismadan getirmesinden korkuyorum
https://m.youtube.com/watch?v=PNipTbFO1uE
Öyle yapacak zaten. Seçimlerde de başkanlık konusundan vazgeçmiş rolü yaparak oy topladı. Şimdi de eyalet sisteminden vazgeçmiş numarasıyla oy topluyor.
O zaman sonuna kadar Hayir, Biz Hayir demek icin gerekcemiz var ya Evet diyenler?
Evet diyenlerden bu konuları gizliyorlar işte.
Yarın bir açılım süreci olsa başkanın Selahattin Demirtaş'ı başkan yardımcısı yapabileceğini anlamalarını istemiyorlar.
Başkan yurtdışındayken ya da hastayken. Başkan yarfımcısının Türkiye'nin başına bela olacak kararlar alabileceğini söylemiyorlar.
Hatta 2-3 başkan yardımcısının arasında birbirlerini ortadan kaldırmaya kadar giden planlar olacağını. Başkan hasta olur ya da ölürse başa geçmek için aralarında koltuk kavgası olacağını söylemiyorlar.
Açıklamak lazım. Açıklayamayalım diye, duyulmasın diye bu kadar aceleye getiriyorlar. Bu soğuk havada referanduma gidiyorlar.
Cevap
3Cevap
evet var son attığım soruya bakabilirsin erdogan eyalet istiyor
+https://www. kizlarsoruyor. com/gundem/q6608660-ustu-sishane-alti-kaval-olmaz-diyor-ya-siz
şurdaki adam net olarak belirtmiş
direk link atamadıgım için başına artı koydum sen + yı kaldır öyle bak
Başķanlık olan ülkelerde azınlıkların yönetime karşı savaşması meşru. Herhangi bir sebepten meşru bir şekilde silahlandırılabilirler. Bugün Suriye'de muhaliflerin silahlandırılabildiği gibi.
@tblisi Işte bunlar, bölgedeki sorunlar bilerek çıkartılıyor ki bölge haklı sayılsın ve devletleşebilsin.
He devletleşirken kan dökülmüş kimin umrunda.
Öyle bişey yok zaten.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar