Evet siz feminist bir kızla evlenir miydiniz? Ya da feminist dövmesi yaptıranlar var o kızlar hakkında ne düşünürsünüz?

feminizim nedir. feminizm kadın ve erkek eşitliğini savunmaktır. kadınlarında erkekler kadar sosyal ve kültürel eşitliğini savunur. bu kötü birşey değil. her insan biraz feminist olmalı zaten. erkekler ölsün diyenleri kastetmiyorum tabikide. ya da kadına pozitif ayrımcılık isteyenleride kastetmiyorum. dövmeye gelince. kadınlara çok yakışıyor bence. feminist dövmesi yaptırmaktan kastının feminizmin simgelerini taşıyan bir dövmeyi kastettiğini varsayıyorum. güzel bir yerine güzel bir dövme yaptırıyosan ve yakışıyosa sana neden kötü olsun ki? :)
feminist lik erkek düşmanı ya da PKK yanlısi değildir toplumda öyle apse ettirildiği için kötü bir izlenimi var ama alakası yok feministlik güzeldir erkek için de kadın için daha yaşanilanilir bir hayat için daha adaletli bir dünya için yaşasın feminizim
Öncelikle dövme ile ilgili yorum yapıcam. Dövme feminizm ile ilgili değil eşcinsellikle ilgili. Bunu fark etmemek için kör olmak lazım.
Femistim ama bundan gurur duymak saçma bence. Gurur duyuyorum diye utanıyorum anlamı çıkmasın. Cinsiyet temelli ayrımlara karşıyım ve bence zaten olması gereken bu. Olması gerekeni yapmak ekstradan gurur verici bir şey değil bence.
Feminizm ile ilgili dövme yaptırmak da kötü bir şey değil. Kendi dünya görüşünü yansıtan bir dövme yaptırmak çiçek böcek yaptırmaktan daha iyi. En azından anlamı var.
Tamam
sen feminist olmakla olmamak arasında kaldın galiba? böyle şeyler insanın içinden gelir acaba feminist olursam insanlar ne der düşüncelerindeysen sen dövme yaptırsan ne olur? feministim desen ne olur? feministim ve gurur duyuyorum
Cevap
11Cevap
Kadınlar hiç bir vakit erkekler ile eşit olamayacaktır. Bu dünya düzeni olsun dinsel açıdan olsun her zaman erkeğin üstün olduğu taraf ağır basacaktır. Bakınız ben kadınları kötülemiyorum yanlıs anlasılmasın onlara hürmet eder saygı duyarım lakin olacak sey budur. Saygılar
Bir kadinin 2 secenegi vardir. Ya feministtir ya mazoşist. Dövme konusuna gelince insanlar her seyin dovmesini yaptirabiliyorlar bu bakimdan feminizm dovmesi yaptiranlar diye ayri bir kategori olusturup dışlamak saçma
Bence bu feminist dovmesi degil. Ama ben feministim.
Bunun feminist dövmesi olduğundan eminmisin sjhs :D
Hyr 😐
Eşcinsellik bu :D Lgbt bayrağı ve altında pride yazıyor "saygı" demek sjhs
pkk yanlısı erkek düşmanı kızlarla uğraşamam. genelleme yaptım çunku ben böyleleriyle denk geldim hep.
Kendine Feministim diyen kim varsa Feministliği " Erkek Düsmanlığı " diye algılayan angutlar var.
Bizim feministlerin cogu feminizm adı altında erkek dusmanligi yapiyorlar
Başkan bu dövme feministleri işaret etmiyor ama sen bilirsin 😂
Az televizyon izle, bol oku. Resmen anlamların ırzına geçmişsin.
İnsan olmabilmek gurur duyulacak birşeydir geri kalan herşey modern zaman popsidir.
Feminist anlamını bilmeyenler evlenmez ancak anlamını bilenler evlenirler net
herkesin kendi gorusu bence her konuda boyle ve tercihlerinden utanma
eheeyyy ben FEMİSTİM ULAN ! gurur duyarim elbet.
Bu dövmenin anlamı farklı bence😃
Lütfen lümpen ✋
Evet lezbiyen bir kızla evlenirdim 😂
Bence evet. Feministim ve gurur duyuyorum.
gercekten anlamini biliyosan evet.
Feminist bir kız neden evlenmek ister?
Bazen sakıncalı olabiliyor
resmin feministlikle alaksı ne kzban AS D
Güzel bir şey.
hayır
hayır işim olmaz
Deildr
Saçma gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar