bu konuda pek çok bilgi dolanıyor etrafta viyanaya kadar uzanan topraklarımızı kaybettiğimizden tutunda antartikayı ingilizlere bırakmamıza kadar bazı ilkel gruplar sürekli böyle uyduruk konulardan saçma sapan bilgiler üretiyor
böyle bilgilere inanan koyunlardan mısınız? NOT: fotoğraf gerçek değildir. mizahşör birisi espiri amacıyla böyle bir şey yapmış. lozan 2023 te bitmiyor ve böyle saçma sapan maddeler yok. gizli bir maddesi de yok
Lozan'ın gizli maddeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
evet bunlar gizli madde bor kullanılmıyor dışarıyaveriyoruz alsan ne olcak adaları sen aldıgında insan dısı kişileri sokucan oraya sonra orayada gelmiçek süper güç olmak için düşüne bilmel kanmamalı yalanlara
Bu zekasını kullanmayan insanlar gizli antlaşmaların artık wilson ile beraber yasak olduğunu bilselerdi. Gizli anlaşmaların uluslararası alanda en ufak bir geçerliliği yoktur. Birisi yapmışsa madem gizli anlaşma buyurun yırtın akapeliler 😄
Rahmetli paşa dedem , bir gizli madde söyledi bana (anlaşma sırasında babası araya sıkıştırmış) 2023 te harley davidson vereceklermiş bana 20 tane hemde. Hepsini ben seçecekmişim. Bir de yat alacakmışım. Bekliyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ahahahhaha gerçek olmadığını belirtmek için ekstra not şey yapıyoruz, halimiz nicedir
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
buna rağmen gerçek sanacaklar :D benim favorim "süper güç olmayacağız" maddesi
En İyi Cevaplar