Gülten Kaya'nın Harun Kolçak hakkındaki paylaşımını nasıl değerlendiriyor sunuz?

Ahmet Kaya nın eşi Gülten Kaya, yaşamını yitiren Harun Kolçak ile Ahmet Kaya nın birlikte çekilmiş fotografını paylaşarak altına şunu yazmış:

"Sevgili kumam, canım Harun; Güzelim varlığını çok özleyeceğim"

Bu ne sapkınlıktır ya, kumam nedir? Duyguları abartma hastalığı sizi böyle sapkınlığa götürür işte.. Burdaki anlam: Ahmet Kaya ile Harun Kolçak gay di ve Ahmet Kaya aktif, Harun Kolçak pasifti şeklnde bir anlamı çıkmaz mı?

Kadın bunu bilerek mi paylaşmış bilmiyorum ama o kadar sahte menfaatçi duygular içinde yaşadığı belli ki her ota boka duygu yükleyip paylşmaya alışan kişiler böyle durumlarda resmen zıçıyor işte..
Sahte dünyaların sahte kişilikleri işte nolacak slk karı kocasıyla Harun Kolçak'a iftira da atmış oldu bence..

Kaynak: https://www.mynet.com/gulten-kaya-harun-kolcak-ve-ahmet-kayanin-fotografini-paylasti-109405-mymagazin
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu bir yerlerinizle okuyup bu mana da kullanılmış demeyin, kelimeleri dığru anlamda ve doğru kelime seçimiyle kullanmazsanız ahadan böyle rezil olursunuz. Birine dostum demek istiyorsan dostum dersin, kumam demek istiyosan kumam dersin ak ne laf salatası yapıyorsunuz..
Gülten Kaya'nın Harun Kolçak hakkındaki paylaşımını nasıl değerlendiriyor sunuz?