aşırı havalılar sanki bir kendileri var dünyada peşinden koşan erkek sadece türkiyeye özgüdür kızlar türk kızlarını köle degersiz bir varlık olarak görüyorum artık burda rusyada asla erkege deger var burda adeta one ya karaktersiz kızlar hep türkiyede. ama ilkkez tek kaldım odamda işte yorgunum bugün de enerji içecegi iyi gelecek galiba
Artık Türk kızlarını aşalayan sürekli yabancılari öven zihniyetten bıkmadıkmı? yeter artık kimsenin bunu yapmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum sen karşına çıkan kişileri beğenmemiş olabilirsin diye burda Türk kızlarını yerden yere vurma hakkın yok
koşmayın ortak popolarını kaldıran sizlersinz zaten onlarn kendini bir bok sanyolar kızmı kalmadı yat ama aşk mesk olmasn onlar herzaman köledir ya bide burda bayan profili ile gezen erkekler var kızla yetersiz kalınca arkadan takviyemi yapıyolar ya😂😂
satanist007 Senin derdin türk kızlarıyla değil direk kadınla. Sen kadınlar karşısında kuduruyorsun. Belli bir tip kadın karşısında değil genel olarak kadın denen varlık karşısında kuduruyorsun. Bu tip erkekler medeniyetin en başından beri görülmüş. Kadın nefreti, ladın düşmanlığı... Kadın düşmanı olmanın sebebi kendi ezikliğin ve acizliğin her açıdan kaybeden olman. Çocukluğuna inilmesi lazım ya da sadece zeka yoksunusundur. Zeki olmayan insanlar maalesef daha saldırgan oluyor.
burda sohbette nasl seks yapalm ya sadece sohbet ederken bile numarm veremem versemde resmim katamam katsamda ses atmasam olurmu yanlş kapıdalar anlamadlar burda bile havalılar ben rusyadaym versen ne olcakki engelle bitsin sapıksa hepsinede verme sabaha kadar konuştum ya deger verdim kıza verdi cevap beni aşagılamak beş kızla yattm burda whatsapptan attm telefonuna şimdi kendileri arıyor degersizler yani burda bile ortada
burdada var numarm istedi verdim sesin çok güzel izmirdeym19yasndaym havalılar hep yani kendini bişe sanıyolar aramadm sildim zaten kendileri arıyor ikitanesini engelledim zaten
sevyesiz türk kızlarına karakter dersimi almam gerekiyor hepsi aynı peşinden koşturcak yok öyle dünya burada türkiyede yaparlar onu oda sapık ve abazalardan yana şanslılar onlar koşar ben yatarım biter türk kızıyla işim olmaz
hepsimi abaza bendemi beş kızla yatan biriyim Almanyada burda 6kız var tabi konuştum yattm bana da abaza dediler abaza ne demek hayatında seks yapmamş ya da aşırı isteyi olan ama imkanı olmayan maddi manevi kişidir bende hepsi var ama abaza oldum gözünde şeyimde bile diil dedim türk kızları ortak
ben rus erkeyi oldumu yazmadm yukarı okuma hatan varsa gözlük hediye edim bitane belki oda sana bir insan gibi deger verene deger vermeyi vesile kılar sevgilin var ne geziyon burda senin gibilerini sadece yata atacan başka işe gelmez
Mal sevgilimden gizlim saklım yok benim biz her zaman biriz seninle burdada yatak muhabbeti yapmıyorum git sen sürekli sikme peşinde koş amaçlarımız farklı
Vay çiçeğine senin ya ne boş konuşuyorsun oğlum sen senin bahsettiğin olayı bebeler yapar bak bakim bebeye mi benziyorum oradan ilişkiden sevgililikten bana bahsetme sen senin zihniyetindekilerin karsısına cıkacak tek insan tipi yat at modelidir baskada bir insan bulamazsın sonrada böyle psikolojin bozulur sayar durursun kendin ne boksan karsındakide her zaman o boktan olur anlata biliyor muyum 👍
sevgilin var burda zaman harciyosun işte ne oldun belli sokak lambası gibi ne tarafa yandın belli diil. sohbet diceksin şimdi zaman geçiriyorum diceksin boşsun ya inanki yaşama sen
sadece sohbet okadar yok ya ne numarası sanamı vercem tipine bak diolar bura farlklı dünya inanki şimdi natya arim özele yaz görüntülü knslm hemen gelir ya da türk kızını arasam ailesi olmasa bile gelmez belki tlfn dahi açmaz hepsi aşalıktır tanrının lanetleri türk kızları sadece seks başka işe yaramazlar
şansmı one ya mansiyyah mısın nesin gerçi türkiyede çogu böyle inançları var bak sadece evrenin senin üzerinde bir toleresi var olur ya da neyse by uza sen ya
kendini bişe sandı biri peşinde koşacamı sandı numarsn verdi bikaç kız bende sildim çokta tın yani okadar varki napim dedim arıyor da arıyor karaktersizler işte ya hepsi köle yapacan başka bişe diil
Lan öyle kaşarların soyu tükensin artık yeter cinsimden nefret ediyorum ya doğru haklısın iğrençler yüzlerine bile bakılcak süt dilimleri değillerde işte nedense burun uzaya çıkmış
sadece yatacaksn onlarla sikecen başka bişe yok evlenme aşk meşk yok uzakdur aman seksde kullan sana tavsiye benim gibi Almanyada deger var ya sapık biri kıza taciz etse kız ne tepkiyi verir bide türkiyede ne tepki verilir
Kişilik meselesi her milletin bozuğu var doğrusu var önemli olan böyle doğruyu yanlışı bilmek tanımak. insanları düşünürsek uuuhhuuu aldığım nefesten tiksinirim
Çünkü onlar sadece kendini siktire peşinde sapık abaza ewli bekar fark yapmaz hepsi delik hepsi namussuz Türk kızlarının koruması gereken namusları var önene gelene sapığa degerlim kıymetlim cekmez Türkün canısı bile secicidir dostum ortalık malı degiliz ondandır.
En İyi Cevaplar