Fazla değer vermeye gelmiyor çoğu açık yazayım, değer verdikçe kendilerini birşey sanıyorlar, sanki Dünya kendi etraflarında dönüyor :) Pek yüz vermeyeceksin :)
Mütevaziklik yok dediğin gibi, sıcak kanlı değiller, insan basit birşey konuşmaya bile çekiniyor bazen bu kadar da olmaz yani saçmalık ötesi. Ve kimisin de şöyle birşey var ilk adımı atan erkek potansiyel sapıktır düşüncesi... Salla gitsin :) Düşünmeye değmez :)
Egoizm hat saflarda bizimkiler de, kalkıpta her önüne gelenle iş çevirsinler demiyorum, ancak insan biraz içten olur, biraz sempatik olur bu kadar fazla itici olmamalı, ondan sonra Türk erkekleri abaza, yok Türk erkekleri Rus kızı seviyor blah blah... Acaba neden? Bir aynaya baksınlar bence :) Suçlu orada çünkü :) Türkiye'de bir erkeğin kendisine bir kız arkadaş bulması için bazen maymun gibi takla atması gerekiyor, maymun olmaya hiç niyetim yok yani, egoları ile başbaşa kalsın o tipler :D Yani boşver hacı, seni seven sana gelsin, kimsenin peşinden gitme değmez :)50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa babacım bizim kızlar cahil, çirkin ve bakımsızdır. En kıllı kız Türk kızıdır. Siyah siya kol kıllarıyla sokaklarda geziyorlar. Sırt ve göğüs kılları ayrı bir facia. E, temizlikleri yok; günlük iç çamaşırı değiştiriyorlar sadece. Tipleri kayık, bacakları çarpık, kilolu güruhdur Türk kızı. Yabancılar öyle mi? Günlük iki defa yıkanırlar, kıl desen yok, yemek kültürleri fevkalade, güzellik ve fizik desen hey yavrum hey, kültür desen camusdan girer sartreden çıkarlar.
Samimidir, sadıklardırlar. Sesi yükselterek konuşmazlar, sakinlerdir. Bizim Türk karıları ise delidir, çığlık atar41 Yorumla- +1 yıl
Guzel tespit
+1 yılOzangibiii herkes bir değil türkiyede'de var mütevazi ve cafelere gitmek istemeyen sen çoğunlukda görmüşsün ve bu kanıya varmışsın.
Sade şunu soylemek istiyorum bizler ve yurtdışindaki insanların yetiştirilme farki var unutma.13 Yorumla- +1 yıl
Yetistirilme farkli haklisin baski altinda bukadar degisik kizlarimiz varken baski olmasa nasil olurdu sence?
- +1 yıl
Rürk kızları candır can eşi benzeri yok onlarım
- +1 yıl
Geçmişde kizlar daha mütevazi şimdi çağ ileri gittikce kizlar da değişiyor.
Nesil şımarık büyüyor.
yurtdışında özgür buyuyor aile baskısı bizim türkiyede gibi yok.
Örnek bizim burda okulunu bitir öyle sevgili bul okul biter mesleğini eline al öyle bul hep boyle.
galiba hakeden hakettiğini buluyor olabilir istisnalar olsa da Türk erkeği de ortada öyle erkekler böyle kız hakettiğinden kızlarımız böyle sonuçta sorgulamalı kızları bu hale sokan kim?
114 Yorumla- +1 yıl
Mantikli bir kirgiz kizla konustum bana dediki bana gereginden fazla ozen ilgi gosteriyorsun biz alisik degiliz turk kizlari sansli dedi 😀
- +1 yıl
Insan dan insana tabiki fark ediyor ama bir genelleme yapilabilir
- +1 yıl
Haklisin aldatiyor 87 buyuk bir oran ama bunun nedeni sadece abazalikmi sence
- +1 yıl
bunun sebebi cinselliğin doğa dışı birşeymiş gibi saklanarak kendini ifade edememek sonucu oluştuğunu düşünüyorum insanlar isteklerini açıkca dile getirse cinsellik sonucu aldatma olmaz ama elbette yozlaştırılmış kültürle ortaya çıkan abazalıkta bunda büyük pay sahibi her ne olursa olsun bunlar bir erkeğin bir kadını alçakca aldatabileceği anlamına gelmez bu benim sinirlerimi bozuyor keşke biraz nefse hakim olsanız
- +1 yıl
Ben kkimseyi aldatmadim bu genellemeye bende karsiyim 😀 evliliklerde kadinlarin payi yok mu peki erkegin aldatmasinda
- +1 yıl
Ozaman eve hirsiz girdi beni oldurecekken ben onu oldurdum benmi sucluyum
- +1 yıl
Mantikli 😀
- +1 yıl
😀 kadinlari seviyorum mantigi olanlari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yıl511 Yorumla- +1 yıl
Super
- +1 yıl
Türk erkeklerinin seks anlayışı
https://www.youtube.com/watch?v=GALPco454cA - +1 yıl
çok seks tecrübesi olan kızlarımız da var onlar gayette güzel seks yaparlar. ama toplumumuzda sizin gibi erkekler çok seks tecrübesi olup erkeği cebinden çıkaracak bir kızlar yatınca da ona belli başlı bir küfrümüz var onu söylüyorlar. e şimdi ilk sevgilisi tecrübeli isteyen ama 2. sevgilisi tecrübesiz isteyen bu kız ne yapmalı cevabını siz verin
- +1 yıl
@Bummy tecrubesiz kizlar daha samimi oluyor bana gore
- +1 yıl
@Ozangibiii vallahi bir şey diyeyim mi ben hiç seks yapmadım öpüşmedim el ele dahi tutuşmadım sebebi de kimsenin beğenmemesi değil Türkiye'de yaşıyoruz sonuçta. şu hayatta 2 mottom var 1. ya hep ya hiç 2. doğru yer doğru zaman doğru insan. ama ben bu sitede ve bana bazı denk gelen erkeklerdeki iki yüzlülüğü gördükçe sırt üstü bile yatmayı reddedecek düzeye geliyorum eğer vulvam benden bağımsız yaşayabilseydi vulvamı tornavida ile söküp eline verirdim yani o kadar da değersiz görüyorum erkeklerin çoğunu ama işte belki arada gerçekten iyi olan 250 gr. için milletini yerden yere vurmayacak adam çıkar da hayatımın aşkını seksini yaşarım diye umuyorum. BELKİ AMA...
- +1 yıl
@Bummy ya seks ile ilgili ben biseymi demisim okusana yazdklarimi
- +1 yıl
:D :D
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. adamlarıda kibar kardeşim. genelde. şimdi şurada pek çok arkadaşa ne ayılar yazıyor. hatta bırak güzel şeyler yazmayı direk ne resimler atıyorlar. birde Türkiye'de kızlarımızı erkek gibi yetiştiriyoruz. öyle bir adam laf edecek bizimkiler parçalarlar. hele birde evli falan olacak cinayet çıkar. adamlar daha rahatlar. kadınları yanında başka birini dudaktan samimiyet göstergesi olarak öpebiliyor. sonra evli bir kadına yanaşıp laf atabiliyor. işin ilginci bu kocasınında hoşuna gidiyor. kadın kibarca red ediyor. bizde böyle mi dalarız. kadınlarımızda bizi yansıtıyor sonuçta. Aynı toplumdayız.
00 Yorumla
+1 yılSimdi gel de bizim kadindan anlamayan turk erkeklerini kadinindan anlayan avrupaliyla karsilastiralim bide istersen allah dagina göre kar veriyor iste nasil birini hakediyosan o kisiden ya mutlu olucan ya mutsuz he istersen yabanciyla olursun kimse kimseyi tutmuyo yol orda
10 Yorumla
+1 yılBilemiyorum. Ama birde şöyle birşey Türkiye'de kızlara kaşar muamelemesi yapışıyor. Dışarda bu yok.
42 Yorumla- +1 yıl
Kasarligida beceremiyorlarki oyuzden
- +1 yıl
Rürk kızları candır gerisi heyecandır arkadaş
+1 yılTürk kızı tanrının laneti diyen koduğum senin anan Türk değil mi? Annen Türk ama sen ALLAHın cezasısın. Annelerinize bacılarınıza hakaret etmeyin beyler. Türk kızlarını beğenmeyebilirsiniz ama hakaret etmeyin. Hakaret başka bir boyut onlarda bizim için bayılmıyor nihayetinde mk. En uyuz olduğum konu başlıklı yok Türk kızı vs rus kızı yok iskandinav erkekleri şöyle böyle diyen kızlar lafımı geri alıyorum 2 tarafta sktr olup gitsin bir kısım rusyaya diğer kısım iskandinava hadi hadi bön bön bakmayın bu kadar okunuz biletleri alın
113 Yorumla- +1 yıl
Bu ırkta doğan erkekte brad pitt olup yabancılarla takılıyo gülüyorum
- +1 yıl
@calimera06 Çoğu tuvalette elini bile yıkamaz bunların. Kapı açık işerler fermauru çekerler eline az bir su alıp saçlarını yapar gider bunlar
- +1 yıl
Bide sekste bihaber kız ister sonrada Türk kızı sevişmeyi bilmiyo etrafta yok mu tecrübeli almazlar bakmazlar millete laf ederler bıktım neyse ya konuşmıcam
- +1 yıl
@calimera06 Biliyosada bilmiyosada helaline kimi ilgilendirir?
- +1 yıl
@calimera06 ben sekste bu sekilde bir yorum yapmadim
- +1 yıl
Yabancıyla takılıp türkle evleniyosunuz evlenmeyin kardeş sonra gözünüz dışarda
- +1 yıl
Hyr millete o*rp diyolar ama göz sağda solda niye evdeki kadın yatıyo
- +1 yıl
@calimera06 lutfen mantiksizlasma arkadasm
- +1 yıl
O kafadakilerin mantığı bu yoksaki çoğu insan düzgün düşüncede
- +1 yıl
Ben seviyrm ülkenin erkeklerini hiç bir ülkedeki erkekleri bizimki kadar cesur değil tercih et dese ülkemin erkeğini tercih ederim
- +1 yıl
@calimera06 Bende ülkemin kadınlarını seviyorum. Hiç bir ülkenin kadınıda bizimki kadar sabırlı cefakar değil.
- +1 yıl
Erkekler gayet iyi kullanmasını da biliyolar arkadaş tecrübesiz olsa gerek çünkü bunu abazalar sölüyor kedi ulaşamadığı ete mundar der o hesap bide yabancılarla takılıyorum havaları var daha türkle takılamayan yabancıyla nasıl takılıyosa
- +1 yıl
@calimera06 Biliyorum anlıyorum seni
Bak kural basit beğenmezsen avrupalı bulursun aynısı kızlar için de geçerli italyan erkeği isteyen italyaya
15 Yorumla- +1 yıl
Ayni seyi yapiyorum zaten
- +1 yıl
Ben bir tespitte bulundum nedenini merak etmiyor dsunmuyorsun dediklerime takiliyorsun farkindamisin
- +1 yıl
Kendime bakmadigimi nasil cikardinki
+1 yılHiç kızlarımıza bol atma falan demeyeceğim. Haklısın
13 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Düzelteyim *bok
- +1 yıl
Anlamistim ama sagol 😀
+1 yılÖff şu genellemeniz ama öyle olmayanla da çıkmıyonuz itiraf et
14 Yorumla- +1 yıl
Oyle olmayanlari bulamadim ki cikayim 😀
- +1 yıl
Türk kızları candır gerisi heyecandır :)
- +1 yıl
Hadi len beğenmiyonuz ciddiyim nerde kendini beğenmiş (güzel olması şart değil) gösterip vermeyen var peşinde kuyruksunuz bence itiraf et
- +1 yıl
Şahsen benim tarzim degil bu ama hakli olabilirsin
Diğer konusunda 923 cevap paylaştı. sence hepimiz oylemiyiz, her irkta her ulkede oyle kiz/erkek vardir, sacma sacma konusma. öyle diyerek kendinde kendini bir sey zannediyorsun..
13 Yorumla- +1 yıl
Ben kendmi ovmuyorum ki olani soyluyorum
- +1 yıl
Aglamadimki ya nerden cikardn bnu 😀
+1 yılAnlama dierek trip atasım var ama edebi olanlar zaten bu ülkede ineklio kariyer onlar için önemli vs vs ben aşka inanmıyorum beğendin insanlarla evlen o zmn yaa birlikte ol türk kızlarına bakma sana tavsiyem ama bu tavsiyem sadece sana :))
05 Yorumla- +1 yıl
Zaten yabancilara takiliyorum
- +1 yıl
Senin adına iyi yani;:))
- +1 yıl
Iyimi bilmem ama turk kizlarinin bu sekli cok komik
- +1 yıl
Gül o zmn :))
- +1 yıl
Türk kızları candır gerisi heyecandır
+1 yılEe yurtdışındakilerle takıl o zaman bizle takıl diywnmi var sana
111 Yorumla- +1 yıl
Takiliyorum zaten
- +1 yıl
Eee o zaman kıyaslama gereği neden duydun alkış mı bekliyorsun
- +1 yıl
Cunku farki gördüm de ondan kiyasladim 😀
- +1 yıl
Ee o zaman bizde kıyaslayalım yurt dışındaki herifler laslı uzun boylu Tr erkekleri neden guduk gibi üstüne birde 9aylık hamile gobekleri var birde abazalar her gördüğü yüz vermeyince mala bağlıyorlar neden?
- +1 yıl
Kaslı *
- +1 yıl
Bak iste bu bakis acisini bir alman kizinda franszda goremezsin kasli dyosun hicte kasli tip yok avrupanin %40i obez zaten turk erkklerin ortalama boyu da 176 buda gayet normal bn 183 um
- +1 yıl
Yurtdışında da senin gibi tip gorulmez bari kendinşe çelişme be😂 kaslısını buluruz kaslı olmasada Tr erkeklerinden yakışıklıdır,
- +1 yıl
Tr erkegi nin degerini yurt dsina cikinca anlarsn oturdgun sehirde pc nn basinda edebiyat parcalamayla degil 😉 ne demek istedgimide bir abd gezisine cik anlarsin
- +1 yıl
Gerçekler acı mıgeldi? Handi yabancı kendi ırkını kötüleyip başka ırkı ovuyor Sadece Türkler yapıyor bunu ama siz yapınca okey biz yapınca hayır yav he he kendinle çwlişmeden konuşmayı öğrenin siz ilk
- +1 yıl
Ya yabanci insanlari tv den goren bir zihniyetsin sen kasli diyosun dunya obezite oranlarina bak yaz googla ok kiyaslama yaparken azbi bunlara bak yazmayi ogren ffilan bunlar yakisiyormu amacim tartismak degilki biseyi savunmanada gerek yok nedenini ogren bir dedigimin
- +1 yıl
Kendinle çelişme konusunu açıklamamışssın yalnız neyse ya ne halt yersniz yiyin
Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı. Türk kızları tanrının laneti çünkü başımıza bela bunlar
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaaaa
Türk kızlarıyla sürekli başka ırkları karşılaştırırsanız daha çok bu tavırları görürsünüz.. bir kerede bizi biz olduğumuz için sevin be.
04 Yorumla- +1 yıl
Sevilmiyosunuz ki gtnuz kalkiyo
- +1 yıl
Bizim tüek kızlarımızı hiç bir kıza değişmem ben ne varsa türkte var gerisi yalan
- +1 yıl
sizi şeytan sevsin kezbanlar rus kizlarina kurban olun
Bizde anlamiyoruzz zaten 😊😊😊
11 Yorumla- +1 yıl
Katiliyomusun bana yani
Türk kızları'na çok laf yapıyorsunuz. Sizin anneniz rus mu italyan mı anlamadım ki. Siz birtanesiniz biraz az konuşsanız tabi :D.
00 Yorumla
+1 yılTürk kızı kadar mal bir ırk başka milletlerde yok
10 Yorumla
+1 yılİki abaza teklif edince kendini prenses peri sanıyor :)
00 Yorumla
+1 yılSizi onlar paklar ancada ondan
10 Yorumla- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü doğarken vajina vermişler 😂
10 Yorumla Oo hepsi Adrina Lima 😊
10 YorumlaEvet neden😄
12 Yorumla- +1 yıl
Kiz olan sensin 😀
Yaşasın ego
13 Yorumla- +1 yıl
Türk kızları candır can
- +1 yıl
@Ali42qonya bak iste her kiza atlayan bir turk erkegi tipi her kizin yorumunun altina acaba bu kiz bana duser mi diye ayni seyleri yazan bir igrenclik
- +1 yıl
+1 yılHaklısın
10 YorumlaDiğer konusunda 23,2b cevap paylaştı. Çünkü Türkler
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem