Mhp'nin içinde ne kadar ümmetçi olduğunu gördük.
Onlarla bizleri bir tutmayın lütfen. Özde 'din tüccarı' sözde 'bozkurt' olan o ilginç bireylerle bir tutmayın bizi.
Sokak sokak tekbir getirip Hdp binası yakmaktan öteye gidemeyen insanlarla bir tutmayın bizi.
Daha Turan davasını dinden ayıramayıp onu bunu Türklükten dışlayan, bir kitaptır makaledir okumayıp , araştırmayan insanlaral bir tutmayın bizi.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSavundukları davayı satıp akpye geçti çoğu. Yazık diyorum.
50 Yorumla
Ne hissedecekler dumura ugramıslardır ama secım olsa gider yine mhp'ye basarlar. Reis kültürü biat kültürü onlarda da var cünkü. Kullanıslı ahmaklık
10 Yorumla
+1 yılÜlkücü değilim, Türkçüyüm. Mhp ülkücü bir parti ve Devlet Bahçeli tam bir yüz karası. Kime oy vereceğimi bilmiyorum ama yüksek ihtimal Hepar.
353 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünüyorum 👍🏼
Soran+1 yılneden boş oy? chp türkçülüğe karşı mı?
Soran+1 yıloff geçin bunları ya akplilerden farkınız yok ayni ezberci biatçı kafa
- +1 yıl
Kılıçdaroğlu da CHP' nin yüz karası çünkü. Mitinginde darbecilerin yoklamasını alan, darbeciyi savunan adam ne Türk, ne Atatürkçüdür.
Soran+1 yılaynen siz hepar'a vermeye devam edin bizde battıkça batalım nasılsa artık önemi yok
- +1 yıl
sende töröriste oy ver kabul et chp eski chp deği terör yanlısı bende mhpliydim önceden bahçeli cumhurbaşkanının yalakalığını yapıyo diye sırf koltukta kalıcam diye ben bile bahçeli mhp de olduğu srece oy vermem ben aklımı kullandım gerçekleri gördüm sende aklın ı kullan osman pamukoğluna ver bence o adam gelse teörün t si kalmaz kılıçtar oğlu en büyük terörist her zamn hdp yi destekledi ve pkk yı destekliyo
Soran+1 yılevet hükümet iyi ki attı içeri onları mhp ile birlikte daha rahat geçirdiler anayasayı çok iyi oldu
- +1 yıl
böyle düşünüyosan yazık sana sen ATATÜRKÇÜ flan değilsin terörcüsün hükümeti bende sevmiyom ama bu konuda iyi yaptı selehattin şerefsizi yüzünden bisürü masum insan öldü halkı kışkırttı yasin bölüğün ölümünde zorunlu daha bir ikisene önce milletten zorla oy alıyolardı doğuda vermeyenlerin kapısın boyuyolardı harbi acıyom sana bende hükümeti sevmiyom ama ülkeme ihanet etmem hainleri desteklemem oy vermem
Soran+1 yılchp'nin her politikasını desteklemek zorunda değilsin eğer bir şeylerin değişmesini istiyorsan.
Soran+1 yılinsanlara sen teröristsin atatürkçü değilsin diyerek bir yere varamazsın. senden daha atatürkçüyüm merak etme.
- +1 yıl
ondan terörü destekle ondan ypg terör örgütü değil demi kılıçdar oğlu öyle diyodu chpli millet vekil türkiye apoya saygı duymalı yoksa türkiye kaybeder siyodu demi ondan chp ye oy vericen terörü daha çok deseklesinler MUSTAFA KEMALİN yolunda değilsiiniz pkk, ypg. dhkpc nin yolundasınız
Soran+1 yılartik bende istifa etmesini istiyorum. selin sayek böke'ye okey misin merak ettim?
- +1 yıl
@uçanfurko YPG ile PKK nın organik baglantısını acıkla bana bakalım. Silah yardımı ilaç yardımi erzak yardımı personel yardımı? Bulamadın degil mi? PKK Kürtcü bir terör örgütüdür, YPG icinde Arapları, Türkmenleri, Kürtleri, Süryani veya Hristiyanları barındıran sosyalist bir bölge savunucusu. YPG nin Türkiye ye karşı bir eylemi var mı? Yok. PKK ile orgsnik bir baglantı? Yok. Halklarına karşı bir ezme politikası? Yok. Neden terör örgütü olsun?
- +1 yıl
@KocaDozer sizin kaflarınızı merak ediyorum harbiden siz ne içiyosunuz? bir kaç gün önce pkk, ypg, daeş, kendi aralarında mttefik oldular birli, te türkiyeye karşı savaş açtılar bu arada yapg den türkmenler yok kürtler, amerika belçika, alman ingiliz var , basına sızdı kaçtane ypg li leşler amerikaya gönderirdi ypg =amerika nasıl kafanız var merak ediyom
- +1 yıl
@uçanfurko Noldi yavru kurt? Türkmen milletvekili ne diyor okudun mu? Demek ki neymiiiiş? bir halt bilmeden arıp tutmayacaksın. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Kanıtlayamadın nerde hanı korkutmuşlar yok silah zoru yok öyle böyle? Uza şimdi. Herkes ögrendi gerçeği. Yallah!
- +1 yıl
Amerikadan silah ve yardım aldığinı biliyorum bunu atmana gerek yok. Ancak Kılıçdaroglu nun YPG tanımını destekliyorum ve YPG tabii ki de Türkmenleri koruyor. Youtube den yalan videolar atma. Atacağın şey videoysa tarafların kim olduğunu açıkça görebilmem gerek. Size güven olmaz çünkü ISID ın cihatçıların yaptığı katliamlsrı Esad yapmış givi gösteriyosunuz sonra tek tek foyaniz çikıyo ortaya.
- +1 yıl
@KocaDozer bir bana yavru kurt deyip alay edip küçümsüyosun kurt mhp ye ait değil kurt demek dünyada türk anlamına gelir MUSTAFA KEMAL de bozkurt işareti yapıyodu google yaz görserden görürsün 2 elimde kanıt var yollayamıyorum facebok adresin varsa büsürü yığınla kanıtım var xper seviyesinden yollayamıyorum site +2 nin üzerinde olacak diyor site yollamıyo 3 köşeye sıkışmadım ypg pkknın 2. koludur
- +1 yıl
@uçanfurko Hehe tabi. Bozkurt yapıyormuş. O görseli ben de biliyorum salağa yatma. Kurt işareti falan yapmıyor orada bir yeri işaret ediyor salak herif. Ah ulan ah bir de. Noldu kanıtın gelmedi hala? Internet adresini yaz son harfini sil gönder buraya. Ben de bakayım. Ya da manuel söyle ne yazayım nete? Ulan yavru kurt, elimi ısırmasan sevecem kafanı ama...
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılMHP bence doğru yolu bulmuş vallahi helal olsun gerçek vatan sever bir parti helal adamlara
60 Yorumla
+1 yılMeral akşener gibi güçlü bir karakter olsaydı başta herşey farklı olurdu. Ama işlerine gelmedi.
15 Yorumla- +1 yıl
fetocu o meral aksener
- +1 yıl
@eşekliprens111111 değil! Yorumunu kendine sakla.
- +1 yıl
değilde niye hep 15 temmuz 15 temmuzdan sonra işler degısecek dıyor
- +1 yıl
Kendimi yormayacağım. İyi akşamlar ✋🏻
- +1 yıl
alda sus :D
https://www.youtube.com/watch?v=jXx0bsWMss8
+1 yılakpye geçti bile bazıları zaten başkanlık gelirse lider kadrolarıda geçer saflar belli oluyor iyice
00 Yorumlaben ülkücüyüm oyumu mhp ye vermem oyum osman paşaya hak ve eşitlik partisine
022 Yorumla- +1 yıl
Solcu partiye oy vereceğine göre aslında sen ülkücü falan değilsin. Ne olduğunu bile bilmiyorsun
- +1 yıl
@pantyhosenylon ne solcu partisi osman pamukoğlu eski orduda görevli komutan pkk yı temizliyodu devlet engelledi o adam gelse pkk falan kalmaz araştır osman pamukoğlu kim pkk ya en büyük zararı o vermiştir soyunu kurutmuştur zamnında böyle gereksiz boş yorum atma bir araştır isterse bahçeli olacak adam cumhurbaşkanının yakalığını yapıyo sırf koltuk sevdası yüzünden
- +1 yıl
Pamukoğlu' na solcu diyen arkadaş. Kaç promil aldın senin kafa jüpiter olmuş. Aşırı sağ bir parti Hepar.
- +1 yıl
Birkaç youtube videosuyla ergenleri kandıran bir adam :D
Ama helal olsun çok iyi video çekip çok güzel kandırıyor doğruya doğru.
PKK'nın kökünü falan kazımadı. Amerikanın uşağı emperyalist biri. Darbecinin ta kendisi.
PKK'nın kökünü kazıyan birin arıyorsan devletine bak. Recep Tayyip Erdoğan'a bak. Binali Yıldırım'a bak. Hakan Fidan'a bak. Hulusi Akar'a bak. Süleyman Soylu'ya bak.
PKK can çekişiyor bitmek üzere sen hala boş boş konuşuyosun... - +1 yıl
Sağ partiler Ak Parti MHP Hüdapar BBP Saadet vs.
Hepar sol parti siz ne içtiniz? - +1 yıl
Senin eline bir metin vermişler, kayıttan konuşup hükümeti yalıyosun. Erdoğan 2 kere 2, 6 dese doğru sayacak bir zekaya sahip olduğunuz için tartışmaya girme gerek bile yok.
- +1 yıl
@_türkoğlu_ Ahaha :D Ak Partiyle zerre alakam yok boş yapma hadi :D
- +1 yıl
@panthyhosenylon Alakan yokmu? Binali yıldırım ırak başbakanı zaten siz yanlış biliyosunuz.
- +1 yıl
@uçanfurku aynen öyle, bunlara gerçekten acıyorum ama şunu da biliyorum ki maalesef bizim de geleceğimiz bunlardan oluşan %51 in elinde. Artık bir farkındalık yaratmanın zamanı geldi
Soran+1 yılhepar'a vererek çok iyi farkındalık yaratıyosunuz sizde hahah
- +1 yıl
Farkındalık hepara oy vermek değil, sizleri temizlemek!
- +1 yıl
Gücünüz yeterse temizlersiniz biz 15 Temmuz'da ölümü öldürdük ;)
- +1 yıl
Al izle biraz bilgilenirsin belki :D twitter.com/benRaduyev/status/818535395331870721
- +1 yıl
@_türkoğlu_ harbi koyun adam öldese ölecekler kendi akıllarını kullanmıyolar ne yaptı bu ülkeye nasıl hizmet verdi yol yapmış başka bişey bildiğiz yok yol yaptıu hergün şehit haberleri duymaktan bıktım hiç insafınız yok mu polisler askerler şehit oluyo hepside garibanlar bu hükümetin politikası garibana zulüm zengine çok yaşa
Soran+1 yılneyimi temizliyorsun pardon? beni kimseyle ayni kefeye koyma. sakin ol şampiyon.
- +1 yıl
Soran+1 yılteşhirci ergen çomar
Gündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. MHP'ye oy vermedim, ülkücü falan da değilim, öyle olsaydım kahrımdan ölürdüm.
00 YorumlaBozkurt'tu Akkurt oldu kurtlukta düşeni yemek kanundur.
00 YorumlaMHP ye oy vermiştim sebebiyse ya onlara oy vericektim ya da oy kullanmayacaktım. Hiç bir partiyi taraftar olarak desteklemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılDava. Memleketse gerisi teferruat bazıları gibi kargaşa çıksın memleket karışsın diye ugraşmıyorlar
44 Yorumla
Soran+1 yılah ulan çomar
- +1 yıl
Memleket savaşın eşiginde ise içeriyi karıştırmak yerine dışarıya güçlü birlik görüneceksin düşman ürkecek mikserlik yapmayacaksın yapanın kafasını koparacaksın beyni yıkanmış savaş dünyasında yaşıyoruz güçlü kimse adaleti o yazar gözlerinizi açın iyi bakın dünyaya
Soran+1 yılmemleketi savaşın eşiğine kim getirdi acaba
- +1 yıl
Savaşın eşigine gelmek gerekiyosa gelinir gerekiyorsa savaşılır gerekiyosa ölünür bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deyip beklersen gün gelir gelen düzer giden düzer yok olursun bu dünya savaş dünyası savaşmazsan yok olursun osmanlı 600 yık hüküm sürmüş nasıl savaşarak osmanlı olalım demiyorum örnek gösteriyorum
+1 yılartık herhalde vermezler direk akp ye oy vermeleri bence daha doğru
00 Yorumla
+1 yılbence parti boş onemli plan rte
10 Yorumlasen oy verdigin partiden memnunmusun peki?
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim.
+1 yılBir daha oy vermiycem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Ak Partiliyim. BAŞKAN yapıcaz 💪💪💪
52 Yorumla- +1 yıl
Eğer bu ülkenin bu hale gelmesinde sizin oylarınızın bir payı olacaksa, o akan kanlar size haram olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@Cilekreceli123 O kanların akıtanın da, akmasına sebep olanların da, akıtanları destekleyenin de Allah belasını versin.
O kanları akıtanlarla mücadele edenleri desteklemeyenlerin de Allah belasını versin.
+1 yılben Akçıyım
511 Yorumla- +1 yıl
git
- +1 yıl
sen git
- +1 yıl
Eksileyin akçıları
- +1 yıl
çokta tindi
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
ak akp kara olanda hdpkk
- +1 yıl
evet öyle oluyor
- +1 yıl
iyice saçmalamışsın güldürdün :)
- +1 yıl
tamam gül
Gayet iyiyiz kanka
10 Yorumla
+1 yılbisi hissetmiyorum neddn ki
00 Yorumla
+1 yılvermem asla o ne ya
00 YorumlaN'oldu
00 Yorumla
+1 yılAKP oyvermiştim
66 Yorumla
Soran+1 yılsorduk mu çomar
- +1 yıl
Bende inadına cevap verdim 😄
Soran+1 yılhoşşt
- +1 yıl
Baban değilim yanlız?
Soran+1 yılof çomar o nasıl laf öyle ya? hahah. böyle büyük laflar etmeden önce keşke yazmayı öğrensen ama:(
- +1 yıl
Kapak olmuşsun Kız 😄😄
+1 yılBişey hissetmiyorum.
00 Yorumlagururlu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası