ne kadar hakaret etsem az lakin bir umut bakiniyorum yanma olayinin yalan olma ihtimaline karşi bazi kisiler yalan diyor ama aileside konusmus sanirim ve gercekmis ama ben halal bir umut bu olayin gerceklesmemis olmasini bekliyorum bileniniz varsa bir bilgi versin yanma videsunu tamamen izledim ve uykularimdan oldum.
kardeşim işit! tarafından yakılan iki askerin sonucu?
Bunlar klasik amerikan senaryolari. Daha evvelden bir gazetecinin işid tarafindan bogazinin kesildigi video yayinlandi. Amerika da bunu bahane ederek iraka suriyeye girdi darmaduman etti koyleri. İraka suriyeye girmek icin kendi hazirlamişti videoyu. Nasıl mı? Ukraynaya giden abdli bir senatòrün telefonunu hakcleyen rus hackerlar o videoyu ifşa etti ve yayinla int sitelerinde. Videoda herseyin bir kurgudan ibaret oldugu anlasiliyordu. Youtube da görebilirsiniz o videoyu. Simdi de algi peşindeler. Biraz uyanik okun yahu. Ben bu ülkenin zekasindan endişelenmeye başliyorum böyle sorular gòrünce. Bu videonun sahteligine dair 10 tane saçma şey sayarim. Saćlarinin kesilmesi, Allahu ekber demesi filan.. Yahu islam dininde savaşirken tekbir getirirsin ölürken değil. ölürken kelimei sehadet getirirsin. Bunlari hesaplayamamiş gavurlar. Gavurlar ne anlar bundan. Biraz uyanik olun.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yalan diyenlerin amaci hukumeti kurtarmak lanet devlet abim komando el baba surme ihtimalleri var gonderirlerse istifa et dedim askerine sahip cikmayan devlete neden savassin ayran icio cumhurbaskani gelde sinir olma neti kapatiolar yayinlayan haber sitelerini engelliolar devlet aileyi yalniz birakti bastakilerin cocuklarini yaksalar ne olurdu acaba abdnin askerligini yapio ordumuz yazik anne beni kurtar diye diye yandi garipler :( abimi koydum yerlerine bir an uyuyamadim bir gun bisi yiyemedim ama disarida insanlarlar gulup egleniodu bilmelerine ragmen bu kodumun ulkesine her bok mustehak mac muhabbeti etsinler anca mk
Cok kotu. Fethi sahin 3 sene once iside katilmis sonra pisman olup kacmis ama isid yakalamis. Asker falan değil yani. Ama sefter tasa o kadar uzuldum ki anlatamam. Mektup yollamis daha once rte ye falan. Allah sabir versin ailesine.
İnternet haberlerinde ailesi aciklama yapti iside katilmis bir turk vatandasiymis bir tanesi. Yakma olayi orgut ici hesaplasma diyolardi ama dogrulugunu bilmiyorum. Pek inandirici gelmiyo orgut kacirdigi birini neden 1.5 yil elinde bekletsin o askerlere karsin en kisa zamanda biseylerin pazarligina girerlerdi
En İyi Cevaplar