Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ben 15 yaşındayım soruyu abim için sordum
Haftaya manisaya askerliğe gideceğim (6ay)
Askerde nelere dikkat etmeliyim nelerden kaçınmalıyım orada ki sistem nasıldır kendi tecrübelerinizi bana aktarırsanız çok mutlu olurum
Ve lisans mezunuyum bana ne gibi avantaj sağlar
Ve çavuş neye göre seçilir rütbe sistemi nasıldır ben 4yıllık okudum lise mezunuyla aramda rütbe farkı olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
rütbe hemen alamazsın kurallara uyar ve sporun iyi askeri bilgileri aklında tutup uygularsan ve tüfek eğitiminde geçtiğinde atışlarda hedefi tutturursan süper ama çavuşluk için 4 yıllık okuman avantajdır
spor yapmayı ve eğitim almayı (tüfek el bombası) çok isterim ama eskisi kadar ciddi değil diyorlar komutanlar pek disipline önem vermiyor diyorlar
onlar yumuşak komutana denk gelmişler bir arkadaş tırnağını kesmedi diye 24 kişilik bölüğü donuna kadar soydurup çakıllı yolda yürüten komutanlar gördüm öyle teğmen yüzbaşı da değil başçavuş ya da üst çavuş yürüyenler arsında çavuş ve onbaşıda vardı
Asteğmenlik neden seçmediniz ki
çıkmadı :( olsa ne olurdu ki
hem niye 12ay yapayım
Rütbe başka türlü alamazsın diye biliyorum
hocam sırf rütbe alacağım diye 6ay fazla yapmak çok saçma değil mi 6ay er ol sonra git evine
Sadece rütbe değil ayrıca aylığa bağlanıyorsun 40 binden. Başlıyor önlisans lisans veya yüksek lisans rütbeye göre
hocam sorumu 18yaş altı diye şikayet eder misiniz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!