-http://www. explorerscode. com/isis-execution-leaked-cyber-berkut/
-http://whatsupic. com/news-politics-world/14367-isis-studio. html
Sözü edilen video : https://www.youtube.com/watch?v=yFKo86uYHyo

Tabi tabii. Tayyar beyin sıfırlama ile ilgili konuşmaları için de öyle denmişti. Ama gerçek olmadıkları halen kanıtlanamadı. Aksi kanıtlandı. O görüşmeler tümüyle gerçekti. Ve şimdi İŞİD (deaş değil) videoları da bence tamamen gerçektir. Zira bu barbarların bunun sahtesini yapmaya hiç ihtiyaçları yok. Her gün onlarcası öldürülürken senin askerine mi acıyıp sahtesini çekecekler?
Once haberi yapana bile bakarak anlaşılır.. Haber7, Atv, A haber, Beyaz Tv, Akit diyorsa, kesinlikle tersidir.
@Katre Ben bu defa da haklı olduklarına pek inanmıyorum. Açıkçası haklı değiller de diyemiyorum.. Ekşi Sözlük de bununla ilgili mükemmel bir yazı görmüştüm, bulursam atayım.. Ayrıca devletin halen onaylamamis veya yalanlamamis olması beni endiselendiriyor..
@Katre Bir bakandan falan mı geldi açıklama? Link alabilir miyim hocam? Gözden kaçırmışım demek ki
Araştırdığıma göre yabancı haber kaynakları bu bilgileri ocakta paylaşmış.
Haber7 yeni paylaşıyor.
Neden yeni paylaştığı ayan beyan ortada lakin haber doğru bence
@Katre İnşallah haklılardır o konuda hepimiz hemfikiriz ama dediğim gibi ben pek inanmıyorum. Ne yalanlama, ne onaylama... Ayrıca anında o gün internetin kapatılması, engellenmesi vs... sayısız olay..
Işid videolarının 3 4 tanesini izlemiştim. Öyle videolarki görende sanıcak holywood da film çekiliyor. Adamlar desen tepki vermiyor kuzu kuzu kesilmeyi bekliyorlar.
Kurbanlık koyunlar bile kesilirken kaçmaya çalışır bu adamlarda tık yok.
Video kalitesi resmen film kalitesinde.
Bencede kurgu.
Nereye kaçsınlar? Koca çölün, arazinin ortasında..
Ama onlar Türk sözde. Kaçmayı geç yanarken bile tepki yok 🙄
Dediği gibi çok kaliteli bir çekim oralar da o kadar kaliteli kamerayı falan nerden bulacaklar
@fosikKerim O kadar kaliteli silahları buluyorlar, o kadar kaliteli kamerayı mi bulamayacaklar :D
Orası Da öyle de ne bileyim 😄
Herşeye körü körüne inanmamak lazım. Sevmiyorum bu herifleri göz boyadiklari videolar da vardır
Cevap
6Cevap
Evet at gözlüklü provokatörler nerde görelim arkadaşlar sahneye alalım onları
Ulan bu memlekette o kadar sazan varki
Montaj bir video at ortaya..
Yeterki Erdoğan'ı eleştirmek olsun hiç önemli değil hemen koyun sürüleri atlıyor bu yalan haberlere
Başlıyorlar pkk ışidin yapamadığı şeyi onlar yapıyor..
Ben anlamadım erdoğancılara mı sövdün erdoğan karşıtlarınamı sövdün cidden anlamadım :D
Yok güzel kardeşim asla
Erdoğancı ya da suçu bucu kimseyi sınıflandırmadim sınıflamamda tabiki
Ama sırf Erdoğan gitsin de ülkeye ne olursa olsun diyen
Hırsı için pkk safında olan cahiller var vatan hainleri var sözüm onlara
Montaj videolarla Türkiyeyi kasosa çekiyorlar bunlar kananlar var dikkat edelim..
Çok güzel konuşuyorsun
Ben ilk kez geçen hafta bir kafa kesme videosu izledim. Işidden.
Ne yalan söyleyeyim, öyle bir girdiler ki videoya , Imdm 10 üzerinden 10 vermezse neyim :D
evet doğrudur o video bariz montaj o kadar belli ki :D :D :D 500 tane kanıt sunabilirim sana montaj olduğuna dair
Sunar mısın hocam öğrenmek istiyorum hangileri
@volkankimki sunayım başkan :D :D sen iste yeterki
eyvallah
@volkankimki video da 2 kişi var kim bunlar biliyomusun :D
Kimisi Türk askeri diyor, kimisi de Facede paylaştığı iddaa edilen şeylerden dolayı Isidli diyor
@volkankimki evet birisi fethi şahin diğeri ismini hatırlayamadım ikiside askerliğini yapıp işide katılıyorlar :D
tsk tarafından paylaşın ve kaçırılan askerin fotosu :D bu asker var mı orada videoda
https://i.hizliresim.com/WgQdZY.jpg
kanıt 2 :D :D
maşallah video ya baktığımızda yazın çekilmiş orada yaz var tepede güneş :D :D :D mahalle mahalle değişiyor herhalde iklim
dinliyomusun :D :D :D okuyomusun
m.milliyet.com.tr/.../
2015de kaçırılan asker bu, 2015 yılında bu şekilde kaçırıldığını bildirmiş gazete.. Zaten eleman da videoda Kilis de görev yaptığını söylemiş. Bu doğruluyor. Ayrıca resmi de var. O zamanlar böyle bir hata yapmış olamazlar. Hata Olsa haberi çoktan silerlerdi..
@volkankimki işte buda :D kacırılan askerin fotosu var mı videoda
okuyorum hocam.. Ancak 2. kanitin için de şu var ; videoyu daha önce çekmiş olabilirler? Herhangi bir zaman kistasi vermemiş. Belki de çekip, yeni koydular bilemeyiz.
Ayrıca hava oralarda zaten sıcak iklim görüyor.. Sürekli yağmur, kar yağan yerler değil ki.. İstersen şu an İstanbul dan sana görüntü atayım.. 24 Aralık demezsin :D
@volkankimki diyosun ki önceden çekilmiş olabilir bu askerler kaç gündür kayıp peki 9 10 gündür bu video 9 gün önce mi çekildi :D :D ve kacırılan askerin görüntüsü var mı
ve ayrıca o gördüğün ateş değil hidrojen :D maddesi yandığı zaman kişiye zarar vermez
Askerler 9 10 gündür kayıp değil ki. Birisi Eylül 2015de kaçırılmış (haber linkini attım) diğeri de 4 ay önce kaçırılmış.
m.milliyet.com.tr/.../
Haberin içeriğine bak, görüntü de var. Videoyu izledim, yakılan vatandaş da bu.
@volkankimki arkadaşım yakılan askerler arasında bu adam var mı :D :D
ogörüntüde ki asker sefer taşcı işte ışide katıldı askerliğini yaptı su an cezaevinde evet :D
Bu kim ki onu anlamadım
@volkankimki kaçırılan askerin fotosu işte...
Ne zaman kaçırılmış bu ismi ne? Kaynak linki atar mısın
Kardeş tamam ben seni çok iyi anlıyorum da şunu demek istiyorum. Bu askerler kaybolmuş veya kaçırılmış ancak yakılan askerler ile ne ilgisi var? Sen konuya çok yanlış yerden bağlanmaya çalışıyorsun. şu an tartışmamız gereken olay videoda yakılan insanlar kim? Neden Türk askeri imajı veriliyor? Adamlar neden Türkçe konuşuyor? Hükümet neden herhangi bir açıklama yapmıyor. Senin söylediğin olay apayrı. Demek ki bu fotoğrafını gönderdiğin asker de halen onların elinde onun akıbeti daha sonra belli olur.
@volkankimki arkadaşım diyorum bak sana :D
videoda ki askerin birisi sefer taşcı diğeri fethi şahin :D :D ikiside 3 yıldır işide katılan türk askerleri askerliğini yapmışlar işide katılmıslar...
Ya bunu nasıl tespit ediyoruz işte onu soruyorum ya.. Yani neye dayandirarak bunu diyorsun bana her ikisi hakkında bilgi verir misin
aslında yakılan askerler onlar değil bu iki isimde gündem de ya asıl kaçırılan asker 2 kişi gerçek kimlikleride fotoda ki kişi işte sözde çekil mesajı veriyorlar arka planda da ayrıca pixel farklılıkları gözle görülür seviyede yanan ateş de hidrojen :D :D :D canlı mankenlerde kullanıyor onu
ayrıca neden ateşin üstüne su döküyor :D :D hiç düsündün mü o döktüğüde hidrojen yakıtı dikkat et özel kutuda kutunun üstündeki yazıya dikkat...
Yok anlaşamıyoruz kardeşim :D neyse, umarım dediğin gibidir..
@volkankimki arkadaşım benim videoda ki iki kişinin kimliğide tespit edildi askerlerin adresi mevcut :D birisi antalya ve konyada yaşamıs diğeri de ığdırda :D :D
buda benim dediğim şeyi destekler nitelikte videoyu izleyin
https://www.youtube.com/watch?v=hHO_54TAmjA
Güzel yerlere değinmiş içim rahatladı ama kendisi de sonda belirtmiş, TSK'dan açıklama geldikten sonra anca tamamıyla rahatlayabiliriz..
buyur bir kanıt daha :D :D kanıt bitmez arkadaşım daha binlerce kanıt sunarım :D :D yapılan çalışmalara bakın
Yalan olduğunu umut ediyorum.. Ogrish diye bir site vardı ırak işgalinden sonra gerçek kafa kesmeleri deri yuzmeleri vs vs bilumum insanlık dışı uygulamalari orada görmüştüm.. Ve onlar gerçekti
Ben nerden bilebilirim
Türk askerini küçük düşürmek için yapıyorlar bunu.
Bunlardan her b. k beklenir
Hacker grubu haklı, videolar sahte, montaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar