Devlet memurunun memur olmadan knceki videosu memur olduktan sonra internette yayinlanirsa memurluktan atılır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir suç değil, kimsenin özel hayatı devleti ilgilendirmez. Kendiniz öyle videolar çekip paylaşıyorsanız evet memurluğa uygun bir davranış olmadığı için sorun olabilir ama çekmişsiniz başkası rızanız olmadan paylaşmış, bu durumda size hiçbir şey olmaz.
17 Yorumla
Soran+1 yılYa çok teşekkür ediyorum. bes sene önce fazla güvendim bir aptallık yaptim. Okuldakiler video olayını öğrendi ayrıldıktan sonra fakat nete attı mı bilmiyorum. Bes sene geçti üzerinden hep bu korkuyla yaşıyorum.
Birini ifsalamak normalde suç fakat ne hikmetse nette gördüğüm kadarıyla herkes yapıyor ceza almıyorlar galiba. gercejten cok korkuyorum- +1 yıl
Videosu paylaşılan kişinin haberi yoktur paylaşıldığından.
Soran+1 yılPeki ortalama ne kadar sürede ve nasıl haberim olur?
Soran+1 yılBirde ifsa çıkınca unutuluyor mu ifsasi çıkanlar ne yapıyor?
- +1 yıl
O konu hakkında bir şey diyemem ama ben paylaştığını sanmıyorum.
- +1 yıl
Onların çoğu ifşa bile değil kendileri bilerek paylaşıyor. Haberiniz olursa şikayet edersiniz video kaldırılır.
Soran+1 yılOradan oraya yayılır ömür boyu nette kalır diyorlar ne kadar doğru?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Kimseye memur olduğunu söyleme böylece ortaya da çıkmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam söylemiyorum zaten. ama Şu an nette video var mi bilmiyorum.
Bu durumda ne olacak
Soran+1 yılSeneler önce sevgilim arkadaşlarına yaymisti ayrilinca fakat n3tte var mi bilemiyorum.
Paylaşamaz diyorsun ama jnternne birçok ifsa videosu var
+1 yılMemurdan uzaklaştırma sebebi. Öğretmen misim
045 Yorumla
Soran+1 yılHayir. neden uzaklaştırma sebebi. memur olmadan çekilmiş bisey
Soran+1 yılRizam dışında yayınlanıyor ben neden uzaklastiriliyorum
- +1 yıl
Öğretmensen eğer süresiz uzaklaştırma sıradan memursan uzaklaştırılıp soruşturma yersin. Ayrıca rızan var mıydı
Soran+1 yılYa seneler önce rizam dahilinde çekildi fakat nete atıldı mı bilmiyorum. ise girdim fakat huzursuzum
Soran+1 yılSorusturmadan sonra ne olur?
Soran+1 yılDevlet memuru iken yapmıyorum ki bunu neticede. suclu ben değil karşı tarafken ben niye soruşturma yicem?
- +1 yıl
Sadece fotoğraf mı
Soran+1 yılVideo
- +1 yıl
Senin rızan varmıydı peki video için
Soran+1 yılBi tanesinde vardı ani içindi sildim demişti ama bilemiyorum ayrıldıktan sonra yakin arkadaşlarına izletti ama nete atarsa ne olur?
Turk ifsa denen yere atinca sikayetci olduğumda ceza almıyor mu?- +1 yıl
Ohaaa. Nasıl bi insanla beraber olmuşsun. Seni resmen hayat kadını yerine koymuş. Neyse orası senin bileceğin bir iş. Rızan olduğu için paylaşırsa suçlu olyr ama senin içinde ihraç sebebidir. Hadi geçmiş olsuuun
Soran+1 yılHerkes kendi isteğiyle sevgilisiyle kocasıyla video çekebilir. kaldiki seneler önce çekilmiş ayrıldım bitti seneler geçti. Bu ihraç sebebi mi simdi
- +1 yıl
Tabi istediğin gibi videonu çekersin ama kamuya ifşa olursa yüzkızartıcı eylem olarak kabul edilir bu da uzaklaştırma sebebidir
Soran+1 yılPeki devlet memurluğu düşünüyordu karşı taraf böyle bisey yapar mı? Yabancı kaynaklı siteye atarsa ceza almaz mı?
- +1 yıl
Eğer onun böyle bir şey yaptığı ispat edilirse bırak memur olmayı hapis cezası alır
Soran+1 yılYabancı kaynaklı siteye atarsa şikayetçi olduğumda siteye sahibi bilgi vermiyormuş yani dolayısıyla ceza yok gibi bisey. dogry mu by
- +1 yıl
Adli işle çok hafife alıyorsun. Savcılık bilgi istediğinde kim olursa olsun bilgi vermek zorunda. Vermedi mi ipden şıradan buradan tespit edilebiliyor
Soran+1 yılBende senin gibi düşünüyordum ancak videoyu atan kişinin o olduğunu nasıl ispat etcem. adli merciler yabancı siteye sahibine ulaşamıyor ulaşsa dahi bilgi vermek zorunda deillermis.
Soran+1 yılCunku caydırıcı bir ceza olsa bu kadar ifsa videosu çıkmaz diye düşünüyorum. kimse ceza alacağını bile bile riske girmez
- +1 yıl
Olay yargıya intikal ederse ve senin de şikayetin olursa peşini bırakmazlar
Soran+1 yılTesekkur ediyorum o zaman cesaret edemez heralde yani birde bes sene geçti üzerinden
- +1 yıl
Ne kadar geçtiği önemli değil aklı başında ve cahil değilse yapmaz öyle bir şey. Peki seni başkalarına izletmesi seni hiç mi rahatsız etmiyor
Soran+1 yılTabiki eder olur mu öyle şey. ben ixlettigini bilmiyordum ayrilinca öğrendim. pek aklı başında olduğunu düşünmüyorum fakat universite ortami yani illaki nir kariyer hedefi vardır yakmaz kendini diye düşünüyorum ama birçok universiteli ifsa videosu da çıkıyor gercekten anlamadım
Şu an evli mesela kendi yüzünün görmediği bir videoyu atar mı bilmiyorum- +1 yıl
Dediğim gibi atarsa seni uğraştırır i. Sen o olduğunu ispatlarsan memuriyeti yanar. Bunlarla uğraşacağıma sn de evlen yuvanı kır bence
Soran+1 yılYa bende istiyorum ama ya ilerde bisey çıkarsa ne olcak gercekten kaldirabilecehim bisey değil bu. gecmisim yüzünden yargılanmak istemiyorum. sokaga çıktığımda utanmak istemiyorum
- +1 yıl
Ne güzel işte yuva kurmayı da istiyorsun. Sevmek sevgi görmek güzel şeyler. İnsanı geçmişinden dolayı yargılamak utandırmak yüzünü kızartmak doğru değil. Hayat bu elbette düştük kalktık. İyi bir iletişimle sevgiyle iyi bir gelecek kurmak önemli. Kafa dengi iki insan birbirini bulursa hayatı paylaşmaya bakmalı. Bu güzel duyguları yaşamak lazım..
- +1 yıl
Sen nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılHerseyden cok istiyorum bunu. ama bu korkuyu bi türlü atamıyorum. bes sene boyunca biri bana baksa hemen senaryolar üretiyor beynim. birgun ortaya çıkarsa herkes benim kötü olduğumu dusuncek. evlendikten sknra çıksa daha kötü.
Ve video var mi yok mu ogrenmenin yolu yok.
Cok sinir bozucu bie durum.
Ifsasi çıkanlar nasıl sokağa çıkıyor nasıl evleniyor hayatları nasıl etkileniyor düşünmek bile istemiyorum.
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
Hassas bir durumun var. Dediğim gibi böyle bir şey ortaya çıksa bile pişmanlığını yaşadığın bu şeyi sana karşı kullanmayı bırak gönlünün kırılmasını bile istemeyen birisi olmalı yuvanı birlikte kuracağın insan. Böyle bir şey ortaya çıktığında utandırılacağına değil sahip çıkılıp bu konuda destek göreceğine emin olmalısın. Dedim ya hayat bu hepimizin hatası yanlışı var. Birlikte yuva kuracak insanlar o yanlışlara hatalara sünger çekip birbirlerine dışarıya karşı perde olmalı. Ben böyle düşünüyorum geçmişten dolayı utandırılmak en büyük ahlaksızlık
Soran+1 yılBen kimsenin benim yuzumden utanmasini ya da mutsuz olmasını istemiyorum. video birkez nete düşse ömür boyu kalıyor ordan oraya dolaşıyor. hem videoyu ngoren kisi bana farklı şeylerle yaklascaktir. eminim.
- +1 yıl
Böyle karamsarlık yapman doğru değil. Bak iyi bir adım atıp pişman olmuşsun. Yargılamak kimin haddine. Ayrıca senden izinsiz bir yerlere senin herhangi bir görüntün atıldığında onun cezası var kişisel verileri ihlal eder. Yani bir şeyi attılar sonsuza kadar kaldı diyw bir şey olmaz. Bu işler öyle basit değil. Öyle bir şey olması durumda da senin güvenin ve seçimin çok çok önemli. O zamanki zor günleri birlikte aşabileceğin bilincindeki birisine gönlünü teslim etmelisin. Dedim ya öyle birisiki ne olursa olsun her zor anında kolunun altına girebileceğin birisi. İnan böyle insanlar var. sen orada takılıp kalma. Hayat böyle düşüncelerle mahvedilecek kadar uzun değil. Yuva kur sev sevil kalbin mutlulukla çarpsın
- +1 yıl
Ya öyle olursa ya böule olursalarla mahvetme kıymetli ömrünü
Soran+1 yılYok yok şu an sadece beni rahatlatmak için söylüyorsun tüm detayları öğrendim. Dava zaman aşımı denen birsey bile varmış. sekiz seneymis. sekizsenede haberim olmazsa delillerin bulunması zor olduğu için takipsizlik çıkıyormuş.
Yabancı kaynaklı sitede ise site sahibi bilgi vermiyormuş.
Cok tozpembe bir şekilde bakıyorsun olaya.
Gercekten hergun bununla yaşamaktan bıktım. keske diyorum şimdiki aklım o zaman olsaydı ama yok.
O zaman fazla güvenmiş olmamin bedelini simdi kimseye guvenemeyerek çekiyorum.
O kadar çok ifsa videosu varki. yazik altındaki yorumları okuyunca tüm erkeklerden tiksiniyorum.
Onlari anne baba büyüttü bir insanın hayatıyla bu kadar kolay oynanır mı ya ifsasi cikan insanlar en fazla ne kadar kötü olabilir yani.
Bu işin cezası olsa kimse cesaret edemezdi. uzucu ama gerçek bu.
- +1 yıl
Çok toz pembe bakmıyorum sem olayı karamsarlaştırıyorsun. Yani olan olmuş bir kere bunu sürekli düşünüp bu hayatı kendine zehir mi edeceksin. Bütün bunları bir kenara bırak. Sen pişman mısın. Belli ki köpek gibi pişmansın. Olay kapanıp bitmiş demektir. Hayatı zehir etmekle eline bir şey geçmez. Bunun bilincine var. Hayatını yaşa ne güzel şeyler yaşamak istiyorsun. Bırak bunları yaşa. Sevmekten sevilmekyen daha değerli bir şey yok valla. Aklın yatıyorsa kafa dengiyse yola çıkmanın hiç zararı olmaz
Bu karamsar hallerin de iyileşir mutlu da olursun. Çoğu insan pisliktir pisliğin önde gidenidir. O yorumlar o pisliğin dışavurumu. Paylaşılsa bile bunun link engellenmesi var. Ayrıca kişisel veri ihlallerinde sen ölmediğin sürece zaman aşımı diye bir şey olmaz.
Soran+1 yılLink engellemesi varsa vpn de var maalesef.
Ben cidden fazla hassasim öyle bir video olsa evden dışarı çıkamam. insanlar ne der ne düşünür laf mi atar bilmiyorum neyse olmaması için hergun dua ediyorum. ilgolendigin için çok sağol tesekkur ederim çok- +1 yıl
Rica ederim. Samimi bir şey sorucam; sen gerçekten yuva kurmak sevmek sevilmek istiyor musun. Ve bu konuda ümitli misin
Soran+1 yılBak ben gercekten bes senedir asosyal oldum bu takıntı yüzünden bırak memur olmayı kpss sınavına bile girmedim. sadece bugün gireceğime inandım ama bu korkuyla asla. sadece hayatımın uc senesi yok bunları zevk alarak asla yalmadim sadece çok fazla sevgiye ihtiyacım vardı. Şu an herseyi başa sarmak isterdim. gercekten artık her bakıştan her öylesine söylenmiş bir laftan anlam çıkarıyorum.
Yuva kurmayı çok isterdim ama bu ne olacağı belli olmayan hayatı bi başkasına yaşatmak istemiyorum.
Umit konusuna gelince ben artık bir erkegin bedeninden önce seni sevebileceğine inanmıyorum.
- +1 yıl
Sevgi ihtiyacın hiç bitmez sen bunları sevgiyle aşarsın şuanda da çok fazla sevgiye ihtiyacın yok mu. Candan önce ten sevilirse bu heves olur ama tenden önce can sevilirse bu sevgi olur. Sen böyle sevilmeye layık değil misin Allah aşkına. Kendine eb ufak bir iyiliğin dokunsun istiyorsan bu sevgiye kapı arala. Pişmanlık en büyük tövbedir derler. Sen şu an tertemiz bi insansın
Soran+1 yılSu devirde sana dokunmadan sevecek birini bulmak çok zor. ve erkeklerde zaten bakire deilsin mantığı var.
Sanki bakire olmayınca onlada beraber olmak zorundaymis gibi davranıyorlar.
Evet sevgiye gercekten fazla ihtiyacım var ama bu hicbirzaman cinsellik vs deildi. hala da değil . maalesef erkekler bu konuda çok acımasız
Disardan gören beni cok egoist ukala havalı zannediyor. sirf birgun video çıkarsa bana kimse yaklasamasin diye böyle davranmak zorunda hissediyorum ama yoruldum.
Ifsasi cikan kızlara çok üzülüyorum. istiyorumkien ağır cezayı alsınlar ama çok zor ceza almlari günümüz teknolojisiyle
Soran+1 yılBenjm tertemiz biri olmam kimsenin umrunda değil . kimsede buna inanmaz videodan sonra
- +1 yıl
Eskiden bir yanlış yapmıştın onun acısını hissediyorsun, pişmansın. Ama şimdi de yanlış yapıyorsun karamsarlığa düşüyorsun. Kendini kapatıyorsun. Eski yanlışın gibi bu da yanlış. Zarar görmeyi bıralmalısınAllah aşkına bu kadar yanlış artık gerçekten yetmedi mi. Mantıklı davran. Sevgiyi istiyorsan o zaman o sevgiye kapılarını aç. Gerçek sevgiyi tattığın zaman sırf tenin için sevilmediğini anlayacaksın. Ama ilk önce bu karamsarlığı bırakıp kendini açmaya başla. Sen istemedikten sonra kimse seni yargılayamaz da üzemez de. Bu konudaki en büyük destekçin de hayatındaki kişidir. Hadi kır şu kabuğu arala kapıyı
Soran+1 yılKimse beni sevmiyor nefret ediyor havalı ukala diyor kim beni neden sevsin ya. kaldi ki günümüzde gerçek sevgiyi bulmak çok çok çok zor
- +1 yıl
Bence de çok çok zor gerçek sevgiyi bulmak ama imkansız değil. O sevginin ne zaman nereden geleceği de belli değil. Valla dışarıdan nasıl görünüyorsun bilmem, hiç görmedim. Ama cana yakınlığın samimiyetin sevgiye olan ihtiyacın valla doğrusunu istersen bana çok sardi. Senin içinde endişeler korkular kırgınlıklar karamsarlık sevgiyle şifa bulur, başka da yolu yok.. Hayatını karatmak istiyorsan bu yolda devam et. Ama ben daha iyi hissetmek hayatımın gerikalanında daha iyi olmak istiyorum diyorsan muhatabınla gerçek sevgiyi bulmaya çalışmak lazım. Ki bu kişi de seni sen oldupun için kabul eden birisi olmalı.
- +1 yıl
Bak ben buraya eğlenmek için giriyorum çok ciddiye aldığım bir yer değil. Ama bazen öyle sorular geliyor ki o noktada artık işin gırgırında olamıyosun. Senin sorun da öyle bir soru. Demek ki böylr bir ciddi soruyu buraya yönelttiysen kaostan kurtulma k istiyorsun.
Atmazlar.
018 Yorumla
Soran+1 yılEminmisiniz?
Bes sene önce ilişki icerindeyken sevgilim video çekmişti. atrildiktan sonra okuldakiler ifsaladigini öğrendim. Bes sene geçti nette var mi bilmiyorum.
Çıkarsa ben atılır miyim ya çok tedirginim?
Cesaret edemez diye düşünüyorum fakat nette birçok ifsa var
Soran+1 yılPeki bir ifsa videosu olsaydı benim ne kadar sürede haberim olurdu
Soran+1 yılOkul biteli bes sene oluyor. Sosyal medya kullanmıyorum. numaram deisti nasıl haberim olabilir ki
Konu komşu görse gelip söyler mi sizce
Soran+1 yılBirde merak ediyorum bunu yapmak suç değil mi nasil bu kadar çok ifsa videosu var ceza almıyorlar mi
Soran+1 yılSiteler kılıfına uyduruyorsa ben eski sevgilimden sokayetci olamaz mıyım?
Birde korkuyorum diyelim ki atmadı bes sene sonra attığında ben atmadım dese videodada yüzü görüşmemisse o kişinin şikayetçi olamaz mıyım sizce?
Soran+1 yılSiteye hangi ip de attığı tespit edilemez mi?
Soran+1 yılAvukatla konuştuğumda çıkarsa ciddi yaptırımları var demişti siz eminmisiniz şikayetçi olmayacagima
Cesaret edebilir yani değil mi
Soran+1 yılO zaman ifsa yayınlamak suç olmaz ve ifsasi yayinlanan kişi ömür boyu bununla yasamak zorunda gibi bir sonuç çıkıyor bu korkutucu
Soran+1 yılBen şikayetçi olduğumda o kişiye dava açılacak ve onunda hayatı etkilenmeyecek mi bu durumdan?
Birde diyelim ki ifsam bes sene sonra cikti ne yapabilirim kaldırabilir miyim netten,?
Sokakta beni tanırlar mi. ailem akrabarim ne der
Ya bütün hayatım biter hayatta evlenemem öl daha iyi- +1 yıl
Yahu sen gidip suç duyurusunda bulunuyorsun örnek ahmet eski sevgilin tamam mı. İçerik bir sitede yayınlanıyor sende diyorsun ki ahmet paylaştı, ahmet sadece ifade verir reddederse savcılık siteden bilgi talep eder. Site bilgi vermiyeceği için bir sonuç çıkmaz.
Herkesin ifşası var sokakta tanısalar nolur anca bakarlar takma kafana.
Bakire olmayıp evlenenler çok var sende efendi enayi birini bulursun kandırıp evlenirsin takma kafana.
Soran+1 yılYahu olur mu kim ifsasini bildiği biriyle evlenir?
Evlendi diyelim oturduğun apartmanda adın çıksa videodan dolayı ne olcak?
Videoyu kaldıramayiz ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
02 Yorumla
Soran+1 yılDevlet memuru olmadan on sene önceki videomda ben mi atlıyorum?
Kendi isteğimle paylasmamisken üstelik
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih