Tuğçe ışınsu'nun olumlama terimlerinden yapanınız var mı?
ben hiç denemedim ama merak ta ettim yapabilen var mı diye
ben hiç denemedim ama merak ta ettim yapabilen var mı diye
SAKINNNNN INANMAYIN!! Büyük harflerle yaziyorum..
Ben Tugce isinsunun kitaplarini okadar severek ve derin okurdumki.. kendisine bir sempati bagladim ve kitaplarindaki sözler beynime islemisti.. okadar beynimi yikadiki.. gecen sene yanina gittim.. kadin resmen sihirci büYücü.. verdigi dualari okudum.. okumaz olaydim beni piskolojik olarak Yikti. evin icinde sesler duymaya basladim isiklar gördüm geceleri yatadim.. üb harfliler Basti.. nefesim kesildi. Anne adini baba adini istedi. Artik neyapti bilmiyorum. Ben o dualari sifa adina okudum. Sende baglanma korkusu var dedi. Bunlari yaparsan kurtulcaksin dedi. 1000 kere bir duayi okutturdu. Ben safligima geldim dediklerini yaptim Bide 300 tl ödedim. 3 Ay sonra olacak dedi. 3 Ay bekledikten sonra kötü kötü düsünceler aklima gelmeye basladi.. bana neyaptiysa hemen bitirsin diyee arka arkaya aradim telefonlari yüzüme Kapatti. Kendi kendime o durumdan kurtuldum. 1 sene gecti ve hayla o Kadinin sihiri icindeyim.. allah onun belasini versin!! Bunu tüm türkiyeye haykirin. Televiziyona ciksin rezil Edecem onu. Insanin hayatiyla oynuyor. Kendinizden baska kimse size yardim edemez. Allah en kisa zamanda bütün gücünü elinden alir insallah.
Cevap
0Cevap
Benn
hangisini yaptın ve oldu mu?
Ben zaten düşünce gücüne ünanam biriyim farkında olmadan yaptığım bir çok şey oldu. Şimdi son kitabını okuyorum bilinç altını yönlendirebilmek önemli, insnılmaz değişimler olabiliyor. Belki bir seyans kendisiylede görüşürm niyetim var
ona bende inanırım hatta telepati yönüyle benim hakkımda ne düşünmesini istiyorsa bir çok kişinin zihnine yerleştirdiğimi düşünüyorum.
Bende. Tuğçeyi nereden duydun?
bu konularla ilgiliysen duyabilmem çok normal :) düzenlü kitap alışverişi yapan biri olarakta aldım okudum denemedim ama merakte ediyorum deneyenlşer var mı olanlar uygulayanlar bunları biir blogta toplayabilse keşke
Bu ara bir yerde program yapıp yapmadığını bişmiyorum inş yapar çok faydalı bilgileri var. Neredeyse bütün videolarını izledim
:) ben izlemedim videolarını
sana mesaj atamıyorum hangisini denediğini soracaktım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar