Son birkaç senedir Suriyelilere edilen yardım malum. Bugünlerde de Halepe yardım konuşuluyor her yerde. İyi güzel edelim sorun bu değilde neden aynı yardımı kendi öz Türk kardeşlerimize etmedik. Türkiyeye sığınmak istediler kabul etmedik ama milyonlarca Arabı ülkemize aldık. Bu ayrımcılığın sebebi ne? Arapların ne ayrıcalığı var? Türk kardeşine kör sağır dilsiz olan insanlar Araplar için feryat figan ediyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
Araplara edilen yardım neden Doğu Türkistan'da katliama uğrayan kardeşlerimize edilmedi?
Haklısın. Sincan'da olanlara dünya kör sağır ve dilsiz. Türkiye çaresiz. Ancak bu duruma bakıp Halep'te olanlara kayıtsız kalamayız. Büyük bir satranç oynanıyor. Önce Arap baharları, Mısırda darbe ve son olarak Suriye'ye saldıran 24 ülke. (evet tamı tamamına 24 ülkenin askeri orada) Bu satranç tahtasındaki Şah Türkiye'dir. Piyonlar, atlar, filler düştükten sonra sıradaki hamle Türkiye. Şah-mat.
İslamafobiyi kazıyın altından Türkofobi çıkar. Demem o ki Halep düşerse sıra Türkiye'dir. O yüzden olan bitene kayıtsız kalamayız. Şimdi terörist bombaları ile sarsıyorlar. Yarın doğrudan işgal için hazırlık içindeler.
Suriyelilerin çoğu burda ekmek elden su gölden yaşıyor ya da dileniyor. Bunlar yrrine Türk kardeşlerimizi alsaydık ne yan gelip yatan olurdu ne dilenen. Çalışıp geçinmeye çalışırlardı. Arap gibi tembel değiller malum.
Patladı da tarihten ders almıyorlarki Ölen Türklere hiç ses çıkmıyor nedense? Türk ölürse ölsün Araba bişey olmasın diye işliyo bunların zihniyet. Araplar 20 yıl sonra toprak isteyince görücem bunları. O zamanda milliyetçi geçinirler. Bak Osmanlı yüzlerce yıl Orta Asyadaki kardeşlerini umursamadı 1. dünya savaşında naptı bize yardım etsinler dedi. Yine aynısı olacak. Zor durumda yine onlardan yardım istenicek ama hangi yüzle? Bunu da düşünmek lazım
devir öyle bir devir ki dostum eğer türkün biri çıkıp ateistim diyorsa taşlıyorlar arabın biri çıkıp müslümanım diyorsa kardeşim diiyp sarılıyorlar hani kendini ırkını ayıran sevmiyen tek millet biz olabiliriz gün gelicek anlıycaklar TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU OLMADIĞINI senelerce
Çinde Türkmenlere yapılan katliamda da yardım ettik. Türkiye yine karıştı. Zaten Tek biz atlıyoruz herseye ondan burnumuz b*ktan kurtulmuyor afedersin.. Ama ortada bu zulüm varsa dur dememekte olmaz kimse katliami haketmez bu sekilde.
Çok şey yazdım bu siteye kimse inanmadı bana. Kimse umursamadı. Suriye toprakları bölüşüldü devletler arasında. Ve bundan kimsenin haberi yok. Halep düştü diye ağlıyoruz ya hani... Halep göz göre göre teslim edildi...
Amerika gotünü kurtarmaya çalışıyor. Suriyeden dışandı. P! ç gibi kaldı ortada. Halep, el bab , esad ve rusyaya teslim edilecek Musul, ingiltere ve irana teslim edicek Menbiç, afrin , tel afer de türkiye ye teslim edilecek. Topraklar bölündü kararlar alındı. Olan masuma oldu. Olan sana bana oldu. Ekonomiye oldu. Geleceğimize oldu. Bunu 5-6 sene sonra açıklayacaklar. Görün bakın.
Seneryo çizildi. Halk ayakta uyuyor. Yazın bunları bir köşeye
güzel bir soru sormuşsun. Bu ülkede müslüman olmak arap gibi davranmak olarak algılanıyor. ne kadar arap severseniz, onlar gibi davranırsanız o kadar müslümansınız. akıl fikir versin...
Herkes esittir onlara da yazik ama sira bize geldi mi neden herkes sagir oluyor kor oluyor anlamiyorum! Adaletsizlik bu! Cahillik! En basta Turkiyenin icinde olanlar var.
Desteklediğini düşünmedim zaten ama şu bir gerçekki Uygurlarında çoğu yobazlaşmış araplaşmış cihatçılara naparlarsa yapsınlar çini desteklerim neyse şuda bir gerçek mevcut iktidar Türk düşmanı aynı zamanda arapçı ve neosünni bu yüzden araplaşmamış Türkleri dışlar.
acik acik bunu soylemiyorlar ki? lafta araplara yardim etmiyorlar mi? yani onlar dağın görunmeyen tarafi. simdi biz gidipte cine karsi ciksak direk (yillardir yapmadiginizi simdi mi yapicaz ayrica) bu kotu olur
En İyi Cevaplar