Müslümanların dini kutsallarına verdikleri zarara ya da başka şeylere girmiyorum bile sizce neden böyle oluyor şahsen bana göre Çin'in yanında İsrail melek gibi kalıyor

Müslümanların dini kutsallarına verdikleri zarara ya da başka şeylere girmiyorum bile sizce neden böyle oluyor şahsen bana göre Çin'in yanında İsrail melek gibi kalıyor
Müslüman ülkelerin hiçbirşeye kıyameti kopardıkları yok. Filistin olsun Türkistan olsun ve daha başka Müslüman ülkelerinde ki zulme hiç bir yaptırım bişey uygulayamamışlardır uygulamamışlardır arada bu bir zulümdür derler o kadar bak yıllardır Filistin işgal altında kim ne yapıyor doğu Türkistan yine aynı kim ne yaptı yine Myanmar da Müslümanlara neler yaptılar diri diri yaktılar bile kim hangi ülke ne yaptı veya Filistin için yapılmış ne var hangi ülke bir şeyler yapıyor. Şimdi benimde anlamadığım ülkemizde bir Ukrayna seviciler var Ukrayna Müslümanlara için ne diyordu bizemi düştü onlara yardım etmek bu konuda yardım edelim diyenler var o zaman gitsinler kendi adlarına Ukrayna için savaşsınlar.
Cevap
1Cevap
Cunku soysuzlar arap dolü bunlar. Hainlik kanlarinda var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?