Bir müslüman olarak böyle güzel bayrağa hayranlık duyarım sadece.

Var ! Türk Bayrağı var !
Suudiler tam bir Türk düşmanıdır. Suudlar, Sunni mezhep olmalarına rağmen, kendilerine baş eğmeyen ve itikatlarını kabul etmeyen öbür sünnileride kafir saymışlardır ve katletmişlerdir. Vehhabiliği kuran leş şahıs, 18. yy ortalarında çöl araplarının yağma adetini mezhep olarak düzenleyip yeniden örgütledi. Suud oğlu ile Abdülvehhab oğlu birlikte cihat başlattı. Kız verip kız alarak (sanki mal alıp satıyor dingiller) ilişkilerini aralarındaki bağı daha da güçlendirdiler. Ve hedefleride osmanlı devleti ve Türklerdi. Yağmacılığı islam gibi göstererek bir sürü leş kargasını dost edindi ve arabistanda önemli bir güç haline geldiler. Mezhebi kuran kişinin babasının adı olan Abdülvehhab'dan dolayı bu cihatçı yağmacı pisliklerin mezhebi Vehhabilik oldu. Bunun kökleride Hz. Ali'yi katleden Haricilere kadar uzanı, 1920 lerin sonunda da Müslüman kardeşler olarak yeniden şekillendi.
Şu an baştakilerde bu vehhabilerden, aynı zihniyete sahiptirler. Dini kullanarak savaş yaratıyorlar.
Türk bayrağının kumaşının ipliğinin milimi dahi olamazsınız. !
Elbette ki Suudi Arabistan bayrağı mükemmel, bende bir müslüman olarak severim, sevilmez mi ki?
Ama Suudi Arabistan bayrağı kadar anlamlı bir bayrak istiyorsan gözünü aç ve şu bayrağa bak;
https://i.hizliresim.com/An7vJp.png
Sayısız şehit dedelerimizin kanı, onların beyaz kefenleri, islam ve istikrar!
Nasıl baş döndürücü değil mi? ;)
Türk bayrağına kötü demedim zaten :)
Biliyorum hiç bir vatan evladı kendi bayrağına kötü demez, tabii ki her iki bayrakta birbirinden güzel ve anlamlı :)
Söz konusu Suudiler ise hiçbir seylerine destek olamam. Dini kullanan herifler bunlar. Öyle yazsalar kaç yazar. Bunların islamla alakalı olduklarını iddia etmek hakarettir, o bayrakları bile din adına utanç verici. He Allah'ın kurallarını uyguluyorlar, he.
Suudi Arabistanın kadına verdiği değere bayılıyorum.
https://i.hizliresim.com/l3jDYr.jpg
geçenlerde kadınlar insan mıdır toplantısı yapıldı. P
Cevap
49Cevap
o bayrak turk kani uzerine ihanetle gondere cekilmis bayraktir tabi turk degilsen etnik bir dokuntuysen anlami olabilir senin icin... o suudi ailesinin babasi abdülaziz bin muhammed bin suududa simgeler... suudiler ingiliz tasmali kopeklerdir... bugun ki suudi hanedanda ingiliz destekli kurulmus birliklerden olan serif huseyinle birlikte filistinde.. sinada.. yemende.. medinede turk kani dokmustur.. mezarlarini bile bilmedigimiz turk atalarin yattigi yerde bu suudi ingiliz kopekleri saltanatini kurmustur... muslumansaniz bile itikat olarak vehhabidir... zaten hanefiyi ve safiyi kafir kufre dusmus kabul eder musluman olarak bile sizi ebu hanefinin fikh-i ekber kitabindaki ictihadi bilgileride yok sayarlar... cunku mehmed bin abdulvehhabn kurdugu islam itikatina inanirlar... kafir oldugunuz icin onlara kaniniz maliniz helaldir... benim icin bu suudi fellahlarin bayragida kendileride guzel degildir...
Türk olmayan insanlara neden etnik döküntü diyorsunuz? Irkçılık Şeytan işidir
Hey kurban olduğum Rabb'im ne güzel bir insan bunu yazan. Mütedeyyin ve Dindar biriyim ama Suud Vehhabiliğine de bilinçli ve harici anlayışlı İslâm'a da uzak bir kulum. Bu kardeşim çok güzel yazı yazmış. Tebrik ederim. Şerif Hüseyin ile İngiliz Casusu ve İslâm'a girmiş gibi kendini lanse ettiren Lawrence'ın tarihin tozlu sayfalarında hayatlarını okuyun.
Evet bayrakta onlar var ama şuanki yönetimi abd nin uşaklığını yapıyor... hangi müslüman ülke için mücadele vermiş... israile batıya ne zaman kafa tutmuş... o bayrağa layıklar mı? Bundan dolayı bizim bayragımız halklar yüreğinde daha anlamlı bence... bizim bayrağımızı gören halklar boşuna daha heycanlanmıyor...
Kelime-i Şehadet var. Bayrak güzel ama insanları Ehl-i Sünnet düşmanı onu ne yapacaz.
Şia'ya karşı olarak bizimle ittifak kuruyor Vahhabiler
Evet bir o var başka da bir şey yok.
İslam sayesinde zengin olsam ben de üzerime kelime-i tevhid dövmesi yaptırırım.
Her yıl hac ibadetinden sağlam para kaldırıyorlar. Şeytana atılan taş bile paralı ülkede.
Bu bayrak umrunda değil.
Araplar bugün ingilizden dönme olduğu için bayrağa pek takılmayın.
Bunu ben demiyorum hatta çok değerli ilim sahibi profesör hocalarımızda diyor..
Adamların petrolünü bile Amerika işletiyor..
Araplar suriyede ırakta katledilirken, şeyhler sıhlar altından arabalara biniyor iken;
Bayrakta Allah yazsa ne olucak..
Peki bunu yaşıyorlar mı aynı zamanda kardeşim ha. Her şeyin sözde, lafta olduğu bir şeye hayranlık duymak çokta hoş değil. Yani bizdeki ay ve yıldız islama ettiğimiz hizmetler, bunların bin yıl daha çabalasa bile yapamayacağı şeyler oldugunun sende farkına var, ve gururlan sadece.
Muhammed gibi 9 yaşında çocuklarla evlendiklerini düşünürsek evet, anlamlı.
Senin beyninin damarlarını skm kalıbına tükürdüğümn evladı
Ulan or. pu sevmezsen sevme ne bok yere hakaret ediyorsun khpe dölü
La İlahe İllallah Muhammedun Resulullah yazıyor muhteşem tabiki
Kesinlikle bir milleti simgeleyen bayrak yerine İslam sancağı daha güzeldir.
İslam sancağından yana oldum her zaman
Ama o bayrağın hakkı verilmiyor Mürted yönetim
Vahhabi oldukları için ayrıştığımız konular var
Konu vahhabilik değil, paranın köpekleri
Konu o ve senin dediğin
Kesinlikle.. Osmanlı hanedanlık ambleminden sonra, yeryüzündeki en manalı, en iyi sancaktır Arap bayrağı..
Arap özentiliği had safhada görüldüğü üzere.
Var. Anlamını TÜRK kanından alan şanlı TÜRK bayrağı. Batının iti olmuş, kendi çıkarı için halifesini satan bir millete özenmek...
Arapları küçük görebilirsiniz ama unutmamanız gereken şu ki en yüce insan Hz. Muhammed Araptır ve kutsal kitabımız Arapçadır
Bayrağa değil söze bakarım. Yer yüzünün en güzel bayrağı bu;
https://i.hizliresim.com/Mopbvg.jpg
Zoruna giden iitttin biri eksilemiş kudur itt oğlu itt
Anlamlı olması anlamlıda o kadar pislik bir ülke ben bilmiyorum. Biraz araştırın anlarsınız nedemek istediğimi. Her şey gırla adamlarda. Sözde müslüman ülkelerden oda. Bayrakla falan olacak iş değil kısacası bu işler.
Etikete değil içeriğe bakacaksın.. Adam elinde kuranı kerim le kürsüye çıkıp siyaset yapıyor, oy istiyor. Sorsan büyük müslüman.
nedense islam ülkelerinin bayraklarında genelde kılıç oluyor savaşmaya adam öldürmeye kadınlara tecavüz etmeye ne kadar meraklı olduklarını gösteriyor bu heralde... ülkeleri bunlardan geçikmio da.
Allah , Peygamber, Adalet, Kılıç bunlar güzel şeyler de..
www.haberturk.com/.../1265863-suudi-prensi-navaf-el-saud-bodrumu-terk-etti
Türk bayrağıda çok anlamılı birader şehitlerimizin kanı akmış yere gece olmuş ay yıldız çıkmış onu türk bayrağı yapmışlar bizim bayrağımız daha anlamlı
Bizim bayrağımızın kabulu 1844 yılına kadar dayanır. Kurtuluş savaşında şehit kanıyla ortaya çıkmadı. Biraz ansiklopedi okumanı öneririm
Laf çarpıtma. Bizim bayrağımızın nasıl ortaya çıktığını öğren
Ya bir geçmişe ne bak İslamiyeti kim taşımış dünyaya suuudiler mi onlar orda zevk sefa içinde yaşarken osmanlı yüceltti İslamı önce tarihe bakın sonra bayrağa
İslamın arap milliyetçiliği olduğunu bir kez daha şahit oldum. Asimilasyon hat safha.
Bayrakta Arapları öven bir şey yazmıyor. Milliyetçi bir terim yok
Ama gel gör ki yöneticileri amerikanın tasmalı köpekleri :D
ama hepsi Amerikan köpeği, çok gülüyorum özenenlere :D
Ya inandığın gibi yaşarsın.
ya da yaşadığın gibi inanırsın derler ya.
Bakalım Allah'ı Teala öteye neyimize bakacak.
en anlamlı bayrak TÜRK BAYRAĞIDIR. Al rengini şehitlerimizden almıştır. Hilal aynı zamanda İslamıda simgeler
dünya üzerinde benim ülkemin bayrağı kadar anlamlı bir bayrak yok o ülke bayrağıyla ters düşen bir politika uyguluyor
Böyle bir bayrak ülkede din ve yonetim ayrımının yapilamadiginin göstergesidir
Saçmalık
tabiki türk bayrağı onca sehitimizin kanı var üzerinde
guzel olabilir ona lafim olamaz fakat bir tane bile suriyeli -sözde müslüman kardesini- almadi ülkesine nerede kaldı kardeslik?
O zaman git hemen suudi vatandaşlığına başvur da samimiyetini anlayalım.
Dış ülkeden gelen vatandaşlık kabul etmiyorlar. Sadece orada çalışırsan ülkeye giriş izni alıyorsun
tamam git çalış o zaman sevdiğin bir ülkede yaşamış olacaksın. üstü kapalı bayrağa giydirmekte moda oldu. şimdiye kadar saklanırdınız köşe bucak. Bu din tüccarları palazlanınca hepinizin ağzı çözülüverdi birden. Bayrağa , ataya, cumhuriyete söver oldunuz. Allah sizi tez zamanda doğru yola soksun.
Ben kimseye sövmem veya hakaret etmem. Söylemediğim şeyleri iddia etme istersen
müslümanlar için anlamlı ama bizim bayrağımız da anlamlı
allaha yakın bana uzak olsunlar. bunları bayrak yapmakla olmuyor.
dsd a :D bayrak anlamlı olsa ne olur Yahudi geleneklerini benimsemiş özentiler
kısmende olsa haklısın..
bazı saçma sapan ritüellerin islama monte edilmesi konusunda hemfikirim. insanlar zaten neyi tahrip etmiyor ki..
Ne kadar uzak o kadar iyi islama zararı var daha çok amerikadan farkı yok
ışid'in bayrağında da neler neler yazıyor. keşke yazdığı gibi uygulasalar da.
Bayrak anlamlı ama başındakiler artık bunu temsil etmiyor
Bayrak iyi de yönetenler ingilizlerle amerikalılarla ortak. Vahabiler, Kabe'den yüksek bina olmaması gerekirken işi paraya döken insanlar. Bayrak iyi de adamlar pek yaramaz
ülkede inanç özgürlüğünün olmadığının bir göstergesi
bayraklara göre özgürlük olmaz... osmanlıyıda araplar gibi görüyorsundur... ama emin ol ülkede müslüman kadar farklı dinlerde insanlarda yaşıyordu.. biraz tarih araştırması yap. ezbere konuşma. siyasi görüşün ne olursa olsun bilgi edinmek cehaleti alır..
@dumencihaydar Bayrak ülkeyi temsil eder
Cahille bal yemektense alimle taş taşı demişler 😉
@dumencihaydar bu durumda cahil sen alim ben oluyorum sanırım
evet var, seni korumaya çalışan şehitlerimizin kanı olan Türk bayrağı
Aynen bayraklarıyla gram alakaları olmadıkları gerçeğide var bayraklarına Allah yerine para veya petrol yazmaları lazımdı onların
Yoktur bukadar anlamli ama Ay yildizinda harika bir anlami vardir :)
Güzel anlamlı da keşke kendileri de müslüman olsalardı.
Bence yok en güzel bayrak bu bana göre ama bizim bayrağımız da çok güzel. Hilal zaten İslam'ın sembolü ve eski Arap bayrağıdır ve yıldızın 5 köşesi de İslam'ın şartlarını simgeler
Müslüman kardeşleri Suriyelilere kapıyı açmadılar ama...
Yeşil zemin üzerine arapça bir şeyler ve kılıç
Çok manidar
islama katkılarından dolayı suudi vahabilere tesekkurler
Sevmiyorum arapları. Bizler daha müslümanız bayrağımızda adalet kılıcı olmasa bile İslamı koruyan ve kollayan bu ülkedir
Anayasamızda ülkenin dini yoktur yazıyor. Bu ileride değişecek olsada şu an durum böyle
Bizler daha müslümanız diyorum. anayasa bir alaka değildir bu dediklerimden ve tekrar söylüyorum BİZ ARAPLARDAN DAHA MÜSLÜMANIZ. Hem Kuranda senin dinin bana benim dinim bana diyor ve araplar başka dinlere saygı göstermiyor. Ama Türklere bak cellad mı var bizde? kafa mı kesiyoruz bilek mi kesiyoruz illa çarşafla mı dolaşmak gerekiyor kadınların? hayır biz saygılı bir müslümanız
"En müslüman olmak" ırka değil takvaya bakar. Türkler en müslümandır diye bir şey yok. Takvada kim ilerisi ise o üstündür
Ben kimseye küfür etmedim ama gelip engelliyorsun arapları sevmemem zoruna mı gitti. Cellad yok ülkede demem mi zoruna gitti arap özentisi p*çin evladı seni. Seni arap kralları becersin ozaman. Takvaymış. Ulan ben senden daha müslümanım ve müslümansan insanlara saygı duyacaksın tamam mı. amerikada sen ve senin gibi araplar yüzünden müslümanlardan nefret ediyorlar. Sygı duyacaksın tamamı saygı. Ucube p*slik
Ustunde yazan cumleye bir musluman olarak saygimiz sonsuz ama keske o yazilanlari turkler kadar uygulayabilseler
Aynı fikirdeyim ama malesef birçok arap dinini kaybetmeye başladı
Şu an sacmaliyorsun. Bizde Muslumaniz ne alaka?
Sadece bayrakta ki o manavi deger degil onu yasmakta onemli...
Biz müslüman değiliz veya Türk bayrağı kötü demedim ben
Yasayista uygunluk gerek degil mi soran?
Türk bayrağida anlamli keske bayraklari kadar kendileride iyi olsaa..
Adaletin olmadığı yerde kılıç resmi ile teselli bulmak
İslam olmasa neyle övüneceklermiş acaba
Türk bayrağından başka bayrak tanımam
Türk bayrağı var
Daha değerli
Keşke bayraklarıyla bir alakaları olsa.
önüne geleni asıp kesmektir o yanlış anlamışsındır
Türkiye'nin bayrağı hepsinden anlamlı
ironi yaptığını neden kimse anlamıyor 🙊🙉🙈
Yemin ederim ironi yapmıyorum. Bu bayrağı sevmem neden zorunuza gitti?
O bayrağın değerini biliyorlar mı? Hayır
haklısın ve orada yaşayabilirsin dilersen
oraya git yaşa o zaman:)
Ülkelerin politikalarını bilmeden ilkokul 3 seviyesinde laf sokma yapmayınız. Suudi Arabistan turistik vize bile vermiyor
zengin olursan verirler:) o bayrağı iyi temsil ediyorlar ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar