Köpeğin ölüm döşeğindeki sahibine vedası milyonları ağlattı! Beyin kanaması geçiren ve son dakikalarını yaşayan adama, ‘can yoldaşı’ olarak gördüğü köpeği Mollie’nin son vedası yürekleri dağladıCalifornia'da yaşayan Ryan Jessen, şiddetli baş ağrısı şiddetiyle hastaneye gitti. Migreni olduğunu düşünen 33 yaşındaki Jessen'in beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı ve Jessen bir daha hastaneden çıkamadı.HASTANE YETKİLİLERİ İZİN VERİNCE KÖPEĞİ MOLLIE DE GELDİ
Ailesi, arkadaşları ve sevenleri vedalaşmak üzere 30 Kasım'da hastanede toplantı. Hastanedeki görevliler, Ryan Jessen'in çok sevdiği köpeği Mollie'nin de sahibini son kez görmek üzere hastaneye getirilmesine izin verdi.
Sahibini son kez kokladı kendince sevdi veda etti..
Ryan Jessen'ın kardeşi Michelle, Mollie'nin ölüm döşeğindeki sahibine veda ettiği anları kameraya çekti.
Köpeğin ölüm döşeğindeki sahibine vedası! Böyle bir can dostuna ihtiyacınız var mı?
yorumlara hiç bakmadım ama eminim ki yok bu mu hayvan insanlar mı? yok insanlar bunlardan daha hayvan? yok insan gibi dostun olacağına köpek gibi arkadaşın olsun daha iyi.. tarzı görüşler olduguna eminim. kendilerini ve insanları bir hayvan ile mukayese eden hayvanları hiç anlamış değilim. ulan o varlıklarda akıl yokkkk mantık yokkkk düşünme yokkkk nefis yok.. siz nasıl olurda sadece hissiyat ile hareket eden bir varlığı tam donanımlı varlık olan insanla mukayese edersiniz? bu mukayeseyi yapanların evet şu köpek kadar aklı yok eminim bundan.
@_Edyline_ ne sen bu yorumu yapmış ol nede ben görmüş okumuş olayım.. hayvan bu ya hayvan, hiç bir meziyeti olmayan sadece kendisine öğretileni yapmaya programlanmış bir varlık ile hem akıl hem nefis taşıyan bir varlığı nasıl kıyas yapabiliyosunuz? bizde olanlar köpekte olsa bak bakalım sahibinin yanında 1 dakika kalıyomu lütfen saçma konuşmayın.
Yemin ediyorum içim parçalandı yazık ya! Bence herkes sokaktaki zavallı dostlarımızı sahiplenmeli veya onları soğuklara karşı tek başına bırakmamalı. Onlar kendisine iyilik edenlerin değerini çok iyi biliyorlar.
Sokakta bulduğum bir köpek vardı, eve alamadım annem köpekten korktuğu için, hemen karsı komsumuzun bahcesinde güzel bir yer vardı oraya koyduk ama o gün beni detaylıca kokladı. Neyse bu köpüş büyüdü kocaman oldu, yanımdan böyle serseri bir tipli insan geçerse hemen geliyordu yanıma benimle yürüyodu. Çok dikkat ettim eli yüzü düzgün birisi gelirse uzaktan bakıyodu ama biraz böyle serseri tipe benzeyince hemen benimle yürüyodu. :) Özledim ya. Hayvanları sevin.
Benim köpek fobim var Maalesef yaklaşamıyorum O benim üstüme atlarsa da ben kaçmıyorum sadece o'an donuyorum sonuç, bayılıyorum. Bağırma, ağlama ve kaçma yok. İlginç.
Evet maalesef. Çocukluğumda kalan birşey Kaçmıyorum ama donup bayılıyorum Bir kez yine ben bayıldım köpek gelmiş suratımı yalamış tabi ben farkında bile değilim, annem anlatıyor.
Salgılanan adrenalini hissediyorlar ve onları cezbediyor korkun terapi gibi bir uygulama yapsan kontrollü bir şekilde köpekle ilgilensen faydası olabilir
Bn bu ahbere agladm resmen ya valla hayvanlar bile insanlardan daha ustun olabiliyo bazen... benim dostum srtmdan vurdu, kopek ise ayrilamiyo aradaki fark
illa ki kisseymrniz için köpegin degişik şeyler yapmasına gerek uok eger ki havanları tanısaydınız ne kadar sadık olduklatını vefalı olduklarını bilseydiniz hissedersiniz burda sorun siizde
En İyi Cevaplar