Arkadaşlar Atatürk'e hakaret eden gelin adayı Yağmur Avcı hakkında ne düşünüyorsunuz ve nasıl biridir karakteri nasıldır onu tanıyan biri varsa nasıl bir karakter olduğunu söyleyebilir mi?
Atatürk'e hakaret eden Yağmur Avcı nasıl biridir ve onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
şu memleketin haline bak ya😳önüne gelen ülkenin kurucusu üzerinden prim yapar oldu😡bu iktidar döneminde havlayın fırsat buldukca havlayın, ama keser döner sap döner gün gelir hesab döner. o dilinizi kesicegiz zamanı geldiginde😡
@karakalpak hatta Kadir Mısıroğlu diye bir tarihçi Atatürk'ü seven namaz kılsa da kafirdir diyor tabii yersen ama yiyen çok maalesef insanlar sorgulamıyor bile bu doğru mu diye :(
@forget0180 yani ama işet edenler var maalesef cahil çok bu memlekette İsrail değil ki burası okuyan sorgulayan insanlar olsun o ancak İsrail Çin Japonya gibi devletlerde olur bizim ülkemizde okumuş insan olmaz ancak her gördüğüne inanan insan olur
@tblisi Aynen sırf kendini değil yeni nesil gençleri de zehirliyor bu kadın resmen milleti fahişeliğe özendiriyor bide vermicem vermicem diye çirkin bir şarkısı var resmen insanı fuhuşa özendiriyor çirkin ve anlamsız bir şarkı
@tblisi gündeme getirmemek lazım ama suç izdivaç programlarında bizde değil izdivaç programları bu tür kişileri popüler yapıyor eğer izdivaç programları olmasaydı bunlar popüler bile olamazdı sence Zuhal Topal'daki Hanife nasıl meşhur oldu sanıyorsun tabii ki izdivaç programları sayesinde
@panthosenylon özgür ülke demek birine hakaret etme değeri taşımaz kardeşim Sevmeyebilirsin ama böyle hakaret etmeye hakkı yok sonuçta milyonlar seviyor ona hakaret etmek sevenlerine hakarettir sen ne kadar yalan desen de gerçek bu arkadaşım
@pantyhosenylon evet aynen öyle onun içinde geçerli sonuçta onunda Atatürk'ten farkı yok ha Atatürk ha Recep Tayyip Erdoğan ikisi de Cumhurbaşkanı seni bilmem ama ben Erdoğan'ı Atatürk'ten farklı görmüyorum görüşleri değişik olsa da makamları aynı
@darkangel33 öyle gözüksede öyle değil hatta kendisi Hollanda'da eski bir polis memuruydu Nasıl oluyor da Hollanda Hükümeti bu kadını polis yapıyor ben anlamış değilim eğer bizim ülkemizde polis olmak isteseydi olamazdı bile çünkü bu kadın ruh hastası dengesiz biri dolayısıyla polislik sınavını geçemezdi
Zuhal Topal'da izdivaç programında sözde gelin adayı Youtube'dan Atatürk'e hakaret etti edince de Zuhal Topal onu programdan kovdu Youtube'a Atatürk'e hakaret eden gelin adayı diye yazarsan hakaret videosu çıkar
maalesef yalan değil bunlar gerçek hatta bu kadın Hollanda'da eski bir polis memuruydu Hollanda bu ruh hastasını nasıl polis yaptı anlamış değilim Türk polisi olsaydı bu kadın polislik sınavını bile geçemezdi çünkü bu ruh hastası Hollanda'da nasıl oldu şaşıyorum hayret
hatta kadın şöhret kapılarını çoktan açtı hatta kendisi klip yapıp şarkı söyledi ama şarkı çok güzel değil aksine kadın fahişelik yapıyor https://www.youtube.com/watch?v=FJyCQUOWPyk
En İyi Cevaplar