www.dailymail.co.uk/.../...n-baby-flesh-pills.html
Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Child_cannibalism
abcnews.go.com/.../story?id=16296176

Yaşları 25 ile 30 arasında değişen bir grup “sanatçı”, 2000 yılında yapılan Şanghay Sanat Festivalinde, ünlü performans sanatçısı Zhu Yu ‘nun yönetiminde İnsanları Yemek adında bir eser ortaya çıkartıyorlar. Bir süre sonra Malezyada yayın yapan Perdana isimli bir gazete sergiyi Çin cenin yiyiyor şeklinde ana sayfasına taşıyınca eserleri o kadar çok tepki çekiyor ve tartışılıyor ki olay Tayvan hükümetinin tekzip yayınlama kararına, diğer ülkelerde Çinlilerin bebek yedikleri imajı oluşmasına kadar gidiyor. Hatta en sonunda olay bununla da kalmayıp 100-150 dolara Sıcak japon yemeği türünde yazılar içeren Korece ve İngilice yazılmış Japon karşıtı propogandalarda bile kullanılmaya başlanıyor.
Çindeki bazı lokantalarda, böcek (kızartması), ahtapot, kedi (çorbası), yılan, kurbağa gibi şeylerin yendiği doğru fakat ancak bir sergiye konu olabilecek bebek yeme gibi bir şeyin yapılması söz konusu dahi değil. Yani Çinlilerin bebek yediği iddiası gerçek değil.
İnternette dolaşan fotoğraflarda gördüğünüz üzere eseriyle kameralara ve fotoğraf makinalarına poz veren performans sanatçısı Zhu Yu ve konu ile ilgili daha ayrıntılı için Zhu Yu’nun wiki sayfasına, BBC’nin Baby-eating art show haberine ve google sonuçlarına gözatabilirsiniz.
Evet doğru ama yedi gerçek bebek
Çinli dedin mi duracaksın.. Ben inanırım o insanlar her şeyi yapar.. şeker ve kalp hastalığının nerede ise hiç olmadığı bir yer.. Toprağa gömülüp çürümüş ördek yumurtası yediklerini biliyormusunuz?
Olgun adamin yorumuda olgun oluyor. Tesekkur ve tebrik ederim. Cinde sagliga iyi geliyorsa hersey serbestmis. Oyle kanun varmis.
Kopek neysede yeni dogmus bebek, dusuk ya da kurtajdan cikan bebegi yerlerse omurleri uzun oluyormus. Bilselerki insan boku onlarin sagligina iyi onu bile yerler o pislikler.
Fazla salladın 😆 o zaman sende köpek eti ye koyun dana yiyecene
midem zaten dönüyordu hastayım bunun sayesinde şimdi çıkaracam ıyyyy töbe Yarabbim ya Allahım sen koru
Mikroplar akıl fukaralari
Teşekkür ettim
Cevap
14Cevap
Yalanlanlıycaklar tabi kabul mu ediceklerdi tepkileri bu yönde olmazdı.. köpek eti insan etine yakındır onu yiyen midesi alan insan etini de yer sırtlan leş yiyici olduğu halde eğlencesine 400 insan öldürmezlerdi veya kedigillerden aslan yemezler sivri dişli leş yiyiciler bunları görse iğrenirdi köpek festivali aklıma geldi aşırı tehlikeli ruh hastası yamyam bir topluluk...
bir şeyin sonucu neden kadar önemlidir
-Neden yediklerini hiç düşündün mü? hemen insanlara yargısız infaz yapıp küçük görüyorsunuz olacak iş değil
Insan yemenin ne gibi bir mantikli sonucu olabilir soylede bilelim?
adamlar manyak mı insan karnındaki bebegi yesın zamanında açlıktan yedi kediyi köpegi böcegi sonrada damak tadı mutfak olarak kaldı
aynısı korede de meydana geldi savaşta yiyecek sıkıntısı ceken insanlar evcil hayvanları ve değişik türleri yemek zorunda kaldı ancak daha sonra damak tadı mutfak kültürü olarak kaldı
Cinlimisin sen?
Bebek yemiyorlar. Her okuduğuna inanma. Yiyecek olsalar bile bebeği nereden bulsunlar..
olu dogan , kurtajdan cikan ve dogumda olen bebekleri yiyorlar
Duymuştum ama doğru yalan pek üstüne düşmedim açıkcası ilgilenmiyorum.
o bebekleri öldüren o. çocuklarına selamımı gönderin kusura bakmayın konu pis olunca düzgün konuşamıyor insan
Olum cinliler deyince yanlış anladım "ç" ile yazsana şunu
Babacigim yurt disindayim klavyemde ingilizce bende o harf yok sadece C var. Birde 9 Exper olmussun bilmiyormusun, buraya yurt disindan yazan sadece benmiyimki?
Yemek Kültürlerine hayranım çok güzel yemekler yapıyorlar bir gün gidip bende yiyeceğim kim fetüs yemek istemez ki?
bunlar nasil bir yaratik kendileride bebeklerdi
Evet biliyorum maalesef 😂
Yecüc mecüc bunlar zaten
Bu gerçek değil açıklaması yapıldı araştırın öyle paylaşın
harbimi?
Ben iyice arastirmadan birseyi koymam.20 sene evvel duymustum. Dun bir video daha gordum cok igrencti resturandda dolapda bir suru bebek corba olmayi bekliyordu. Bugun tekrar internette 3 saat arastirdikdan ve okudukdan sonra koydum.
tövbest. çinliler soyu siklsin.
bunlar yalan her int gördünüz şeye inanmayın cahilmisiniz amg
Ingilizceniz varsa arastirin.
Ingilizce dedimse ingilizler demedim.
İlk defa duydum ve berbat bişey
çekirge falan da yiyorlar çok iğrençler ya
Cekirge ve hasarati yesinler kardes ama bu insan, insan !
ne diyeyim kardeşim ne gelir elden. pislik insanlar ışte Allah belalarini versin
Köpek yedikleri doğru ama bebek yemiyorlar.
Ingilizce biliyorsan arastir gor.
Yazık :/
Baby eating art
tövbe tövbe
iğrenç
Bu gerçek olamaz
@mehcab aslında heryerde hersey var almanyaya giriş yapan 6000 Suriyeli yalnız göç eden çocuk kayip. Nerde bunlar? Organ mafyasi kim bilir fuhuş çetesi mi evde köle diye tutuluyor mi kim bilir nerdeler. İşte bu yuzden memleket namusudur yeri yurdu olmayan böyle oluyor işte sahipsiz olan. Nerden nereye atladım ama bu Çinliler var ya çok pis bir millet
Biliyorum, igrencler
Yemek kültürlerine..
hadi ordan canım uydurmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar