Bana kalırsa Irak ve Suriye'den sonraki hedefi Türkiye olan dış güçler çoktan Türkiyeyi de bölmeyi başarmışlardı. İç savaşın ortasında kalmıştık. Ülkeyi layıkıyla yöneten adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin.

Erdoğan'ı sevmek dolaylı yoldan İslamiyeti sevmektir.. Dikkat et, İslam düşmanı kim varsa, aynı zamanda Erdoğan'a da düşmandır.. Kimse onun yönetimine, stratejisine ve siyasi adımlarına bakmıyor.. İslamiyet hakkında söylediklerine bakıyor.. Mütemadiyen İslamiyeti övdüğünden, bilhassa aleviler ve gayrimüslimler onu sevmezler.. Bu da koyunluğun kendisidir.. Bir devlet başkanından sadece dini inanışından mütevellit nefret etmek, en ala bağnazlık ve yobazlıktır..
Kesinlikle katılıyorum ancak alevileri dışlamak doğru değil. Ülkeyi ve dinimizi seven alevi kardeşlerimizde var. Dini dili ırkı ne olursa olsun kimseyi ötekeleştirmek doğru değil. Zaten dinimizden ötür her müslüman kardeşimizi kucaklamak görevimiz. Müslüman olmayanları da dışlamak çok yanlış. Düşmansa alevi olsun kürt olsun türk olsun farketmez düşmandır. Dost ise de aynı şekilde.
Müslüman, müslümandır. Alevisi Sünnisi olmaz.. Benim bahsettiklerim, dinini sorduğunda müslümanım demek yerine aleviyim diyen tiplerdir.. Hani şu cem evinden çıkmayan, hayatında abdest almamış, namaz kılmamış, cuma kılmamış tipler.. Bunlar da gayrimüslimdir, dışlamamak için bir sebep yoktur.. Zira İslamiyetin en katı kurallarını reddedersen dinden çıkarsın..
Söylediğim gibi dininin ne olduğu farketmez. Bu ülkeye, islama karşı düşman değilse ve dinimize karşı bir zararı dokunmuyosa sorun yok. Ancak dinimize ya da ülkemize karşı zararları varsa haklısın ülkemizden def edilmesi gerek bu tür kişilerin.
O, olmadan olmazdı. O'nun gibi nice liderler nasip etsin yaradan
1. İç savaştayız. ŞEHİTLERİMİZ VAR 2. Dine olan bir saygı vardı şimdi hacı hocalar tecavüz taciz olaylarının ortasında. 3. Kadına saygı yok 4. Eğitim kalitesi çok düşük 5. paramız oluk oluk alınıyor. Bir çok insan geçinemiyor 6. Adalet yok. 7. Özelleştiriyoruz diye diye satmadıkları şey kalmadı. Ülke ilerleyeceğine zihniyet olarak o kadar geriledi ki.. Türkiyemin tek bir noktasına verdikleri her zarar için allah ayrı belalarını versin.
Amn bende aynı fikirdeyim
Cevap
21Cevap
İç savaş dediğiniz şey nedir? Zaten yıllardır iç savaş yaşamıyormuyuz? Bunun için kafamızın üzerinden savaş uçaklarımı geçmeli? Evet şu konuda haklı olabilirsin merkez sağda tek parti tek güzenilir kimlik ama bu demek değil ki herşeyi layıkıyla yaptı... Türkiyede siyaset bitti kimin eli kimin cebinde belli değil.
Bizim gibi Alperenlerin lideri tektir, o da şehit başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'dur.
Ancak, Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için büyük bir avantajdır, yoksa gerçekten bölünmüştük.
i.sozcu.com.tr/.../...ommander-white-house-880.jpg
Obamadan esprili veda klibi diye dünyaya servis edilen video. işaretli ülkelere dikkat ediyor insan ister istemez. Rusya, türkiye, israil batı şeria olarak geçen bölge ve mısır, afganistan, pakistan, birleşik arap emirlikleri, kenya. Bu sırayla gidecekler anlaşılan
Dolar 3.40 olmuş amerika düşünsün 😂 geçen ekşi sözlükte yazmışlardı bunu. Azıcık o beyninizi kullanın koyunlar. İlah yapmayın herşeyi. Hepimiz bir gün ölcez.
RTE yi gram sevmem ama 15 temmuz halkın bu kadar desteklemediği biri baştayken olsaydı başarılı olabilirdi görüşündeyim. Yinede ALLAH RTE'nin belasını versinç
Şunu söylemeliyim ülke şu an ki konumundan 50 kat daha beter olurdu.
Dolar uçtu gidiyor nede olsa bizene elalemin parasından, Onun sayesinde 2 terör örgütü daha çıktı işid ve feto hamdolsun bu kaos bize yetmez dahası için Allah başımızından eksik etmesin
daha ne olsun bok götürüyor ülkeyi.. ırak suriye bölündüyse suçu tayyıip zaten. sıra bizde
olmasaydı daha güzel ve yobazlaşmamış insanlarla yaşıyor olurduk modern ve özgür bir ülke olurduk daha fazla söze gerek yok
Rte denen hirsizlar krali zaten ulkeyi savasa sokuyor dostluk yerine avrupa ile kötü oluyor avrupa bir koz onu kullanmayi bilemiyor yani kisaca kendi cebini dusunen hirsizin teki
Elbet rte ve sizin de sonunuz yakin
arap baharını kim başlattı la bop eş başkanı kimdi ben miydim
Itiraf ediyorum bendim ✋
bir gidin ya gelmiş hala o olmasaydı ne olurdu diyo azcık düşünerek karar verin ulkeyi bu hale getiren şahısa hala neler soyluyonuz yazık cidden yazık
14 yıl tek basına iktidarlarda. DOLAR 3.50 TL OLMAZDI. tşkler. erdogan. ddurmak yok yola devam
Büyük resmi gören bir kardeşimiz daha, ne ile besleniyorsunuz olum siz, nasıl bir nesil geliyor ya
Seni üç kere havaya atıp bir kere mi tuttular
ewet ewet☺ sayın cumhurbaşkanımızın en beğendiğim sözü : teröristle oturup pazarlık yapan serefsizdir.
Eksik olmasin
yaw he he
Yobazlaşmazdınız 😄
Huzur, mutluluk, refah olurdu guzelim ulkemde...
şu an iç savaş ortasında degilmiyiz
iyi ki var Allah basımızdan eksik etmesin asdj
Ben hep diyorum zaten anne sütü çook önemli
Tayyip olmasaydı olmazdık
peygamber tayyip tabiki olacak :)
@büyükdüşün20 lan niye eksilemişler gafda :D Atatürk'e derler ama
tayyip peygamberlerden bile üstündür. gerisi beni ilgilendirmez.
@büyükdüşün20 o değilde sen yine benim soruma damladın hafsdha :D
senin sorun ne sen kimsin yahu :D
meme olayı mı :D
@büyükdüşün20 www.kizlarsoruyor.com/.../q6081248-artik-sutyen-takmiyorum
bu soru khafjgu :D
oha o kadar erkek arasında bana cevap vermiş sadece. aşkımsın !!! :D
@büyükdüşün20 lan görüşüme yorum yapmıssın :D
aaaaa... hatlar karıştı. aşkım değilsin.
:D :D :D :D
@büyükdüşün20 hmmmmmm. peki ok
:* :* :*
@büyükdüşün20 ...
4 yıl diyorum.
Allah gostermesın
Atatürk olmasaydının tayip versiyonu mu bu :D :D
Değil dostum
Sana kalmasın
Peygamberimiz :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar